A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 22-én elfogtak négy tiszavasvári fiatalt, akik a megalapozott gyanú szerint október 20-án és 21-én Tiszavasváriban követtek el több bűncselekményt. A rendőrségre október 21-én tett bejelentést egy tiszavasvári virágbolt tulajdonosa, mely szerint ismeretlen tettes betörte a boltja két ablakát.

Néhány órával később lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy fiatalokból álló társaság tagjai Tiszavasvári egyik utcájában hangoskodnak, garázda magatartást tanúsítanak. A rendőrök a társaság tagjait a megadott helyen illetve a környéken már nem találták, de azt tapasztalták, hogy az ott található telefonfülkét (a Rendörség épületétől alig 100 méterre - a szerk.), amely rövid idővel korábban még sértetlen volt, ismeretlen tettes megrongálta.

A megrongált telefonfülke a Rendőrkapitányság épületétől alig 100 méterre... (C)Fotó: Police.hu

A temetőt sem kímélték

Október 22-én a tiszavasvári köztemetőből nyolc síremlék megrongálásáról tettek bejelentést. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű adatgyűjtést végeztek, az ismeretlen elkövetők mielőbbi felkutatása érdekében, aminek eredményeképpen elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat. A két 14 éves, egy 16 éves, valamint B. Tibor 20 éves tiszavasvári lakosokat a rendőrök 2016. október 22-én lakóhelyükön elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és garázdaság, rongálás, valamint lopás bűncselekmények gyanújával gyanúsítottként kihallgatták.  

A temető sírjait sem kímélték (c) Fotó: Police

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A címlapról ajánljuk