Sírokat, kirakatot, telefonfülkét rongáltak meg tiszavasvári fiatalok

2016-10-26 12:27

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2016. október 22-én elfogtak négy tiszavasvári fiatalt, akik a megalapozott gyanú szerint október 20-án és 21-én Tiszavasváriban követtek el több bűncselekményt. A rendőrségre október 21-én tett bejelentést egy tiszavasvári virágbolt tulajdonosa, mely szerint ismeretlen tettes betörte a boltja két ablakát.

Néhány órával később lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy fiatalokból álló társaság tagjai Tiszavasvári egyik utcájában hangoskodnak, garázda magatartást tanúsítanak. A rendőrök a társaság tagjait a megadott helyen illetve a környéken már nem találták, de azt tapasztalták, hogy az ott található telefonfülkét (a Rendörség épületétől alig 100 méterre - a szerk.), amely rövid idővel korábban még sértetlen volt, ismeretlen tettes megrongálta.

A megrongált telefonfülke a Rendőrkapitányság épületétől alig 100 méterre... (C)Fotó: Police.hu

A temetőt sem kímélték

Október 22-én a tiszavasvári köztemetőből nyolc síremlék megrongálásáról tettek bejelentést. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű adatgyűjtést végeztek, az ismeretlen elkövetők mielőbbi felkutatása érdekében, aminek eredményeképpen elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat. A két 14 éves, egy 16 éves, valamint B. Tibor 20 éves tiszavasvári lakosokat a rendőrök 2016. október 22-én lakóhelyükön elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és garázdaság, rongálás, valamint lopás bűncselekmények gyanújával gyanúsítottként kihallgatták.  

A temető sírjait sem kímélték (c) Fotó: Police

Forrás: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Halszállító kamion balesete a 36-os főúton

Elolvasom »