Balogh László a Tiszavasváriban működő Vasép Kft. ügyvezető igazgatója kapta Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. Év Vasipari Vállalkozója Díját. Idén már 11. alkalommal adták át Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Prima Díjakat. Az országos Prima Primissima Díjhoz kötődve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 2006 óta díjazzák az irodalom, a tudomány, a kultúra, a gazdaság, az építészet és a sport területén kiemelkedő tevékenységet végző személyeket.

Idén is a VOSZ megyei szervezete állította össze a jelöltek listáját. Czomba Csaba, a VOSZ megyei elnöke elmondta, a kiválasztás nehéz folyamat, mert hála Istennek nagyon sok kiváló ember él a megyében is, akik a saját szakterületükön alkotnak hosszú évtizedek óta.


A VOSZ megyei szervezete fontosnak tartja, hogy az országos Prima Primissima Díj mellett a megyebeli, kiemelkedő tevékenységet végző személyek munkáját is elismerjék. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Prima Díj átadó ünnepségét november 11-én pénteken tartották a megyeháza dísztermében.


Örömmel adjuk hírűl, hogy 2016-ban a Vállalkozók és Munkavállalók Országos Szövetségének Elnöksége Balogh Lászlót a Tiszavasváriban működő Vasép Kft. ügyvezető igazgatóját, vállalkozása területén elért kiemelkedő eredményeiért és közéleti tevékenységéért Szabolcs-Szatmár- Bereg Megye 2016. év Vasipari Vállalkozója díjban részesítte.

(c) Fotó:Szabolcs Online

A Vasép Kft. fémszerkezetgyártással foglalkozik, amivel főként beszállítói tevékenységet végez nyugat-európai /ezen belül főként német, svájci, osztrák, holland, francia/ vállalatok részére. A cég 2014. évi foglalkoztatotti létszáma elérte az 51 főt, míg nettó árbevétele a 605 millió forintot.

GRATULÁLUNK!

A címlapról ajánljuk