Nem csupán a vereség, Feind Zoltán fejsérülése miatt is rosszul járt a Tiszavasvári. A csapat vereséget szenvedett, így egyre inkább leszakadni látszik a tabellán, másként fogalmazva a kiesőzónában ragadhatunk. Pedig nagyon jól kezdtek a Türk legényeg Balassagyarmaton. A lendület és a harci tűz azonban csak a 23. percig tartott.

Ezután nagyon megváltozott a meccs koreográfiája is, olyannyira, hogy még a szünet előtt fordított a házigazda. Sőt, innentől kézben tartota a mérkőzést, a második félidőben már nem adott esélyt a látogatóknak, akiken a kapus, Tóth Máté bravúrjai sem segítettek. Ráadásul a parázs küzdelem közben Feind Zoltán fejsérülést szenvedett a találkozó hajrában, hogy a befejezés végképp keserű legyen. 

Kézilabda: NB I. B. férfi
Balassagyarmat–Tiszavasvári SE-QUICK 2000 28–23 (15–14)

Balassagyarmat, 200 néző, v.: Ágnecz T., Sípos O.Tiszavasvári: Boczák K. – Király D., Benyusz K. 5, Dobos B., Dancs M. 5, Csontos M. 2, Mezei L. Csere: Bagi I., Tóth M. (kapusok), Kovács L., Kiss K., Mucza N., Nagy Á. 5/3, Zsigmond G. 4, Feind Z. 2, Teleki L. Játékos-edző: Türk Ferenc.

Kiállítások: 10, ileltve 10 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 4/3. Junior: 34–41.

Forrás: KM

A címlapról ajánljuk