A harmadik fordulót követően tudott ismét nyerni a Tiszavasvári NB I. B-s férfi kézilabdacsapata. Ráadásul azt a Kecskemétet gyűrte le, amely korábban az „élcsoportot” ostromolta. A hazaiak mindkét kapusa alaposan kivette részét a sikerből, de a többiek sem tétlenkedtek.

Egységesesen, nagy akarással küzdött a Türk-legénység, a második félidőben pedig bemutatkozott az új szerzemény, Kovács Ákos – mindjárt hat góllal keserítve az ellenfelet. A Vasvári a sorozatos két perces büntetéseket is átvészelte, holott kétszer annyit játszott emberhátrányban, mint a látogató. Mi több, kevesebb létszám mellett is rendre betalált, a jutalom nem is maradt el: felettébb értékes győzelmet aratott a házigazda.Kézilabda: NB I. B

Tiszavasvári SE-QUICK 2000–Kecskemét 31–28 (17–12)
Tiszavasvári, 500 néző, v.: Bujdosó Z., Mihály A.
Tiszavasvári: Tóth M. – Balázs M. 1, Benyusz K. 5, Dobos B. 3, Dancs M. 5, Csontos M. 3, Mezei L. 5. Csere: Boczák K. (kapus), Kiss K. 2, Kovács Á. 6/1, Nagy Á., Teleki L., Zsigmond G., Feind Z. 1. Játékos-edző: Türk Ferenc. Kiállítások: 16, illetve 8 perc. Hétméteresek: 2/1, illetve 7/5.

Junior: 29–38.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk