Értékes győzelem a Békés ellen

2016-12-09 12:10

  A bennmaradásért küzdő Tiszavasvári legyőzte az élcsapatok közé tartozó Békést.
A Kecskemét után újabb nagy „halat” akasztott a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata. Az őszi szezon végére egyre inkább belelendülő újonc szabolcsiak ezúttal a negyedik helyen tanyázó Békést gyűrték le – hatalmas csatában.

Jóllehet a vendégek kezdtek jobban, ekkor még 3–1-re vezettek, több sikerélményben viszont nem volt részük ezen az összecsapáson. A bennmaradásért küzdő hazaiak ugyanis egész egyszerűen megtáltosodtak: szűk negyedóra alatt fordítottak, innentől pedig – akármilyen meglepő – már csak futottak az eredmény után az esélyesebb látogatók.

(C) Fotó: Pusztai Sándor/Russmedia

Mindhiába. A stabil kapusteljesítmények mellett különösen a kényszerből jobbszélsőt játszó Balázs Máté domborított, akinek elsült a keze, kereken tíz góllal keserítette a békésieket. Ehhez csak annyit: ilyen tűzzel és akarással bármire képes lehet a folytatásban a Tiszavasvári.

Kézilabda: NB I B, férfi:

Tiszavasvári SE-QUICK 2000–Békés 32–29 (14–14)


Tiszavasvári, 400 néző, v.: Sándor Gy., Szabó B. Tiszavasvári: Tóth M. – Balázs M. 10, Zsigmond G. 6, Dobos B. 4, Dancs M. 4, Kovács Á. 4/1, Mezei L. 2. Csere: Bagi I., Boczák K. (kapusok), Feind Z. 2, Nácsa B., Veres I., Nagy Á., Kiss K., Csontos M., Kovács L. Játékos-edző: Türk Ferenc. Kiállítások: 4, illetve 8 perc. Hétméteresek: 1/1, illetve 1/1. Junior: 27–33.

Forrás: Szabolcs Online


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »