Nyertes pályázatról számolt be a sajtó képviselőinek pénteki sajtótájékoztatóján Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere. A Közel 78 millió forintból konyhafelújításra, eszközbeszerzésre és egy hűtőház létrehozása  valósul meg. A regnáló polgármester bevallása szerint meglepetésként érte a napokban kézhez vett értesítő, amelyben az szerepelt, hogy az önkormányzat és a közétkeztetési cég 2016 év elején közösen beadott pályázata pozitív elbírálásban részesült.

Az úniós és hazai forrásnak köszönhetően több mint 77 millió forintból, 100 százalékos támogatással megvalósulhat a naponta 1500 gyermek étkeztetéséről gondoskodó központi konyha komplett felújítása.

Fotó:Illusztráció

A jövő év nyarán kezdődő munkálatok külső-belső felújítást, nyílászáró- és burkolatcseréket, a villamoshálózat és a szennyvízrendszer rekonstrukcióját jelentik. A TOP- támogatás zöld utat adott egy hűtőház létesítésére is, itt tároljuk majd az önkormányzati dolgozók és helyi, illetve a térségben élő gazdálkodók terményeit.
Az agrárlogisztikai központon megvalósításán túl, 13,5 millió forintot eszközbeszerzésekre fordíthatunk – tájékoztatott Fülöp Erik.

Forrás: Szabolcs Online

A címlapról ajánljuk