Sokszor cikkeztünk már a "bezzeg városként" nyilvántartott, ellenzéki (MSZP-s) városként "megbélyegzett" Nyírbátorról, és az oda betelepülő, munkát, megélhetést biztosító cégről. A napokban ismét hallatott magáról a nyírségi város, ahol a jelek szerint már annyira nagy gond a munkaerő hiánya, hogy az egyik cég úgy nyilatkozott: “Nincs szükség szakmai tapasztalatra, előképzettségre, mindent megtanítunk”.írja a Kelet-Magyarország.

Repülőgép-alkatrészek gyártásához keresünk jó kéz­ügyességű, szorgalmas kollégákat. Speciális iparágban dolgozunk: a Diehl Magyarország egyetlen repülőgépalkatrész-gyártó vállalata, így az itt használt technológiák nem tanulhatók máshol. Leendő kollégáink a munkához szükséges tudást itt a vállalatnál szerzik meg – kezdte a Kelet-Magyarország tájékoztatását Varga Gáborné Buga Bernadett.


A Diehl HR-vezetője kiemelte: minden egyes alkatrész nagy odafigyeléssel, kézzel készül. Ehhez a Diehl-nél minden körülmény adott, a munkatársak saját munkaállomásokon, kellemes körülmények között alkotnak.A Diehl HR-vezetője kiemelte: minden egyes alkatrész nagy odafigyeléssel, kézzel készül. Ehhez a Diehl-nél minden körülmény adott, a munkatársak saját munkaállomásokon, kellemes körülmények között alkotnak.


Nincs szükség szakmai tapasztalatra, előképzettségre, mindent megtanítunk az új kollégáknak a belépés utáni hetekben, és ezt követően is folyamatosan képezzük a munkatársakat. Azonban asztalos, karosszérialakatos, szobafestő, varrónő és egyéb, kézügyességet igénylő végzettségek sokat segíthetnek, hogy a munkához szükséges tudást leendő kollégáink könnyen, gyorsan megtanulják nálunk – folytatta Varga Gáborné Buga Bernadett, majd hozzátette: a Diehl folyamatosan bővül, így várják az újabb jelentkezéseket. A vállalat ugyanis hosszú távra tervez, így a leendő kollégáinknak kiszámítható jövőképet tudunk kínálni.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk