Noha a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata ősszel többször kivágta a rezet saját katlanjában, mindazonáltal életveszélyes csak erre alapozni. ne legyen igazunk, de az újonc együttes idegenbeli bravúrok nélkül alighanem a saját sírját ássa meg, márpedig az első tavaszi fellépés meglehetősen rosszul sült el. Szigetszentmiklósón tíz gólos vereségbe szaladtak bele a a tizenharmadik helyen ragadt szabolcsiak, akik így továbbra is kénytelenek kapaszkodni, bár a ponthátrány még mindig nem vészes…

Negyedóráig az égvilágon semmi jel nem mutatott arra, hogy ennyire balul sül el a találkozó, mindaddig jól tartották magukat a vendégek. A folytatásban azonban fokozatosan visszaesett a gárda teljesítménye, így már a szünetre biztos előnyt szerzett a házigazda. Igazán nagy fordulat a második félidőben sem következett be, az 50. percben még mindig „csak” öt góllal vezettek , a hajrában viszont nemhogy csökkent volna a a hátrány, az összeomló vasváriakkal szemben megduplázta a különbséget a Szigetszentmiklós.

Archív Fotó: (C) Pusztai Sándor

Kézilabda: NB I B., férfi
Szigetszentmiklós–Tiszavasvári Quick 2000 34–24 (20–16)
Szigetszentmiklós, 150 néző, v.: Ágnecz T., Sípos O.
Tiszavasvári: Tóth M. – Benyusz K. 3, Dancs M. 4, Csontos M. 5, Dobos B. 1, Kovács Á. 6/4, Mezei L. Csere: Boczák K., Bagi I. (kapusok), Kovács L., Kiss K., Bod B., Nagy Á., Teleki L. 2, Hangyel N. 1, Feind Z. 2. Játékos-edző: Türk Ferenc.

Kiállítások: 16, illetve 8 perc. Hétméteresek: 6/4, illetve 5/4.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk