Új edzővel várják a Fradit Tiszavasváriban

2017-03-04 13:19

 Nem éppen hálás bemutatkozás jutott osztályrészül Molnár Ferencnek. A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapat hétközben kinevezett új edzője szombaton, hazai pályán a listavezető Ferencváros elleni összecsapáson debütál. Arra, persze kiválóan alkalmas a meccs, hogy felmérje, kitől, mire számíthat a bennmaradásért küzdő együttes tagjai
közül.

Három közös edzés után megyünk neki ennek a mérkőzésnek, amely kemény feladat elé állít minket – közölte az egyébként cáfolhatatlan tényt Molnár Ferenc. – Aligha kell külön ecsetelnem, hogy a Fradi mennyire erős csapat, nem véletlenül vezeti magasan a bajnokságot. Ugyanakkor szeretném viszont látni azokat a dolgokat, amiket ez alatt a rövid idő alatt gyakoroltunk, emellett mindenképpen azt várom, hogy a fiúk kitegyék a szívüket a pályára. Ha ennek az elvárásnak megfelelnek, már elégedett leszek. Mert vereség és vereség között is van különbség, a legfontosabb, hogy emelt fővel jöjjünk le a porondról.


Miként arról beszámoltunk, Türk Ferenc a sereghajtó Nyírbátor ellen elszenvedett – nem várt – vereséget követően lemondott posztjáról, az elöljárók pedig döntöttek az utód személyéről.

A ma esti mérkőzés kapcsán ismert, hogy a két csapat őszi mérkőzésén a Fradi tizenegy góllal 32-21-re győzte le a Vasvárit. Reméljük ezúttal sem lesz semmi rendkívüli meglepetés és hazai csapatnak jó játékkal sikerül a pontokat itthon tartani!

Hajrá Vasvári!

Tiszavasvári SE - Ferencvárosi TC

Férfi Kézilabda 2016/17 NBI/B  XVII. forduló:

2017. március 4. 18:00 (szombat)
Helyszín: Tiszavasvári, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Babicz Gábor, Haskó Tamás

Forrás:KM


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »