Nem éppen hálás bemutatkozás jutott osztályrészül Molnár Ferencnek. A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapat hétközben kinevezett új edzője szombaton, hazai pályán a listavezető Ferencváros elleni összecsapáson debütál. Arra, persze kiválóan alkalmas a meccs, hogy felmérje, kitől, mire számíthat a bennmaradásért küzdő együttes tagjai
közül.

Három közös edzés után megyünk neki ennek a mérkőzésnek, amely kemény feladat elé állít minket – közölte az egyébként cáfolhatatlan tényt Molnár Ferenc. – Aligha kell külön ecsetelnem, hogy a Fradi mennyire erős csapat, nem véletlenül vezeti magasan a bajnokságot. Ugyanakkor szeretném viszont látni azokat a dolgokat, amiket ez alatt a rövid idő alatt gyakoroltunk, emellett mindenképpen azt várom, hogy a fiúk kitegyék a szívüket a pályára. Ha ennek az elvárásnak megfelelnek, már elégedett leszek. Mert vereség és vereség között is van különbség, a legfontosabb, hogy emelt fővel jöjjünk le a porondról.


Miként arról beszámoltunk, Türk Ferenc a sereghajtó Nyírbátor ellen elszenvedett – nem várt – vereséget követően lemondott posztjáról, az elöljárók pedig döntöttek az utód személyéről.

A ma esti mérkőzés kapcsán ismert, hogy a két csapat őszi mérkőzésén a Fradi tizenegy góllal 32-21-re győzte le a Vasvárit. Reméljük ezúttal sem lesz semmi rendkívüli meglepetés és hazai csapatnak jó játékkal sikerül a pontokat itthon tartani!

Hajrá Vasvári!

Tiszavasvári SE - Ferencvárosi TC

Férfi Kézilabda 2016/17 NBI/B  XVII. forduló:

2017. március 4. 18:00 (szombat)
Helyszín: Tiszavasvári, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Babicz Gábor, Haskó Tamás

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk