Visszalépés helyett bronzérem

2017-06-15 15:23

  Bravúr! Egy szóval így lehet jellemezni az elmúlt bajnoki évet – taglalta a történteket Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője. – Igencsak rapszodikusra sikerült, főleg a tavaszi idényünk, ennek ellenére sikerült a bronzérmet megszereznie a csapatnak. Véleményem szerint felesleges azon tűnődni, hogy mi lett volna ha… Gondolok itt elsősorban a kiesett két csapat ellen elveszített összesen hét pontra, egy biztos, mi szereztük a harmadik legtöbb pontot a bajnokságban.

Ez azért is nagy teljesítmény mert, több mögöttünk végzett rivális is erősebb játékosállománnyal rendelkezett, azonban a csapatom erejét mutatja, hogy volt időszak a bajnokság közben, amikor reális esélyünk mutatkozott a második hely megszerzésére is. Csapatsport révén nem szeretnék senkit kiemelni, úgy vélem, hogy a játékosaim mind az edzéseken, mind pedig a mérkőzéseken igyekeztek a legjobb tudásuk szerint teljesíteni, hozzáállásukat nem érheti kritika, azonban azt is tudják, van miben fejlődniük. A jól szereplésünk záloga volt az is, hogy vezetőink ismét nyugodt és biztos hátteret biztosítottak, így a játékosoknak csupán a jó teljesítményre kellett összpontosítani.

Noha korábban a Tiszavasvári széthullásáról, sőt az esetleges nívócsökkenésről (magyarán visszalépésről…) is suttogtak a jólértesültek, ebből egy szó sem igaz.

Az ellenfelek többségét legyűrte a Tiszavasvári – jöhet a hasonlósan sikeres folytatás - © Fotó: Pusztai Sándor


– Nácsa Balázs elnökünk és László Zoltán szakosztályvezetőnk hozzáállását mutatja, hogy abban a szerencsés helyzetben vagyok, a következő bajnokságban is hasonló feltételek mellett dolgozhatok – nyomatékosította Kiss Gábor, végképp cáfolva a pletykákat. – Ennek értelmében a keretet kilencven százalékban egyben tartották, velük már meg is egyeztünk a következő idényre, és lehetőség lesz három-négy megyei szinten minőségi játékos igazolására is. Persze, az elért kiváló eredményt helyén kezeljük, és igyekszünk lehetőségeinkhez mérten becsülettel felkészülni a következő évadra is.

Forrás:Szabolcs Online


A rovat további cikkei
  • Fontosabb, mint egy ékszer

      Akik nap mint nap íróasztalnál dolgoznak, pályázatokat készítenek, beruházásokról tárgyalnak, azok számára gyakran a természet jelenti a pihenést, a feltöltődést. Közéjük tartozik Nácsa Balázs is, aki 2002 óta vadászik, hét éve pedig betölti a tiszavasvári Szikra Vadásztársaság elnöki tisztét is. A megye vadásztársadalmának életében is aktívan részt vesz, ugyanis a megyei vadászkamara vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottságának elnöke.

  • Tiszavasváriban népszerűsítették a rendőr szakmát

      Pályaválasztás előtt álló diákoknak népszerűsítették a rendőri hivatást, a rendvédelmi szakképzést. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Tiszavasvári Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma meghívásának eleget téve állásbörzén vettek részt 2017. november 15-én a városi sportcsarnokban.

  • Idén se maradnak tüzelő nélkül a rászoruló települések

      A Belügyminisztérium idei szociálistűzifa-pályázatára valamivel kevesebb igény érkezett mint tavaly: összesen 2255 önkormányzat pályázott, az igényelt támogatás pedig 6,1 milliárd forint volt.A támogatásra ötezer lakosúnál kisebb települések pályázhattak.Közélet »

Fontosabb, mint egy ékszer

  Akik nap mint nap íróasztalnál dolgoznak, pályázatokat készítenek, beruházásokról tárgyalnak, azok számára gyakran a természet jelenti a pihenést, a feltöltődést. Közéjük tartozik Nácsa Balázs is, aki 2002 óta vadászik, hét éve pedig betölti a tiszavasvári Szikra Vadásztársaság elnöki tisztét is. A megye vadásztársadalmának életében is aktívan részt vesz, ugyanis a megyei vadászkamara vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottságának elnöke.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Novembertől indul a TISZÁNTÚLI Takarék

  Az ország legnagyobb takarékszövetkezete jön létre a HAJDÚ, a FŐNIX, a KELET és a SZABOLCS Takarék október végi egyesülésével. A fúzióval létrejövő TISZÁNTÚLI Takarék 154 milliárd forintos mérlegfőösszeggel és 14 milliárd forintos saját tőkével rendelkezik, a két megyében 131 üzleti egységében várják majd az ügyfeleket. A bank ezzel kapcsolatosan az alábbi közleméyt adta ki:

Sport »

Bezzeg lett a legjobb Vasváriban

  A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Cívis Darts Sportegyesület idén is megrendezte a II. ­Tiszavasvári Open nyílt egyéni steel darts versenyét! Az immár hagyomány­őrző rendezvény Északkelet-Magyarország ­legnagyobb és legszínvonalasabb eseményévé nőtte ki magát.Ezt már olvasta?

Elolvasom »