Bár az együttes újoncként nem tudott megkapaszkodni a második vonalban, így egy év múltán alászállt az NB II-be – nincs megállás. A sebek nyalogatása helyett a jövőt tervezik az illetékesek írja a Szon.hu. Bár Molnár Ferenc edző sorsa még nem dőlt el, annyi bizonyos, Dancs Miklós lemondott a szakosztályvezetői tisztségről, az egyesület elnöksége pedig Gyulai Ákost nevezte ki utódjául, aki eddig utánpótlásvonalon dolgozott az egyesület berkein belül és a városi általános iskolában testnevelő tanár.

Ugyanakkor két játékos, nevezetesen a beálló, Dobos Balázs, valamint a szélső Mezei Lajos az NB I B-be frissen feljutott Debreceni EAC gárdájában folytatja.

Még akadnak nyitott kérdések, annyi viszont biztos, Dobos Balázs (labdával) nélkül folytatja a Tiszavasvári

- © Fotó: Pusztai Sándor ​
Az edzőkérdést még nyitott, miközben minden játékossal tárgyalunk, hogy az NB II-ben jó csapatot állítsunk ki, amely harcban lehet a dobogóért – adta hírül Nácsa Balázs, a tiszavasvári egyesület elnöke. – Nem bántuk meg, hogy indultunk a másodosztályban, sok tapasztalatot szereztünk, most úgy néz ki, a csapat gerince a kiesés ellenére együtt marad. Főleg helyi kötődésű játékosokra kívánunk támaszkodni, annál is inkább, mivel biztató, hogy a juniorok az NB I B-ben az élcsoporthoz tartoztak, míg a serdülők a felsőházban végeztek az országos serdülő bajnokságban, így lehet tervezni.

Forrás: Szabolcs Online

A címlapról ajánljuk