Hivatalosan vasárnapig tartott nyitva a közelmúltban hullámmedencével is bővült Szentmihályi Gyógyfürdő és Strandfürdő Tiszavasváriban, a hétvégi lehűlés miatt azonban gyakorlatilag szombaton zárta a szezont a város strandja. Volosinóczki Béla, a cég ügyvezetője a borús idő ellenére is derűsen újságolta, hogy minden korábbinál sikeresebb, látogatottabb volt az idei nyaruk.

Mintegy 90 ezer vendég lépte át a kapunkat az elmúlt három hónap alatt, ez 20 ezerrel több, mint tavaly volt. Az új „hullámberuházásnak” köszönhetően, legalább ilyen nyárias időjárásban bízva, jövőre vélhetően már hatszámjegyű látogatószámmal zárunk majd. Persze, minden szezonban sok múlik az időjáráson, egy-egy esős hétvége ezreket marasztalhat otthon fürdőzés, napozás helyett.

Az idén július közepétől nőtt ugrásszerűen a „jegyesek” száma, a kánikulai napokon sorok kígyóztak a pénztár előtt. Az éjszakai fürdőzés is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, augusztus végén hatalmas záró bulit tartottunk, zumbával színesítve a medencés partit. Bár a szezonnak vége, a Tiszavasvári Strandfürdőben gyógyászati részlegében nem áll meg az élet, a rehabilitációs, gyógytorna szolgáltatásaink és a fürdős kezelések továbbra is igénybe vehetőek – hangsúlyozta Volosinóczki Béla.

Forrás:KM

A címlapról ajánljuk