Bezzeg Révész...

2017-10-21 10:48

  Átadták Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai raktárközpontját a nyíregyházi Ipari Parkban. A több mint 50 ezer négyzetméteres csarnokot a Révész Cégcsoport építtette. A beruházás 9 milliárd forint értékű, amihez állami támogatást is kaptak. A raktárközpontot ünnepélyes keretek között adták át, melyen részt vett Orbán Viktor, miniszterelnök is.

Mint kiderült, rekordidő, 10 hónap alatt épült meg az új 52 000 négyzetméteres csarnok. Kilenc milliárd forintba került és naponta 40 kamiont lehet itt áruval feltölteni. – Ráébredtem arra, hogy a hosszú távú megmaradásnak a része, hogy ne csak a fuvarozási szolgáltatást nyújtsam, hanem magát a logisztikát is. Lefordítva, komplett szolgáltatást tudjak nyújtani a megbízóimnak – fogalmazott Révész Bálint, a Révész Cégcsoport elnök-tulajdonosa.

A raktárközpontot ünnepélyes keretek között adták át, melyen részt vett Orbán Viktor, miniszterelnök is.(c) Fotó:Nyíregyháza.hu

A Révész Cégcsoport 500 kamionnal és 600 munkatárssal rendelkezik. Az új beruházással együtt pedig már 260 000 négyzetméterre nő a raktár kapacitása. Ezzel az infrastruktúrával a cég Magyarországon piacvezető, és Európában is a tíz legnagyobb között tartják számon. A cégcsoport megbízói között megtalálhatóak a legnagyobb multicégek.

A Révész Cégcsoport 500 kamionnal és 600 munkatárssal rendelkezik.(C) Fotó:Nyíregyháza.hu

Az egykoron Tiszavasváriból (Szorgalmatos) indult logisztikai vállalkozást vélhetően ma is szívesen látná sok helyi lakos, hiszen a kamionsofőrök mellett több területen (műszaki,humán) is munkát biztosíthatna a helyi és környékbeli lakosoknak. A vállalkozás azonban az elmúlt években leginkább Tiszaújvárosban és Nyíregyházán építette ki logisztikai bázisát.

Forrás:MTI/Keletpress


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »