Átadták Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai raktárközpontját a nyíregyházi Ipari Parkban. A több mint 50 ezer négyzetméteres csarnokot a Révész Cégcsoport építtette. A beruházás 9 milliárd forint értékű, amihez állami támogatást is kaptak. A raktárközpontot ünnepélyes keretek között adták át, melyen részt vett Orbán Viktor, miniszterelnök is.

Mint kiderült, rekordidő, 10 hónap alatt épült meg az új 52 000 négyzetméteres csarnok. Kilenc milliárd forintba került és naponta 40 kamiont lehet itt áruval feltölteni. – Ráébredtem arra, hogy a hosszú távú megmaradásnak a része, hogy ne csak a fuvarozási szolgáltatást nyújtsam, hanem magát a logisztikát is. Lefordítva, komplett szolgáltatást tudjak nyújtani a megbízóimnak – fogalmazott Révész Bálint, a Révész Cégcsoport elnök-tulajdonosa.

A raktárközpontot ünnepélyes keretek között adták át, melyen részt vett Orbán Viktor, miniszterelnök is.(c) Fotó:Nyíregyháza.hu

A Révész Cégcsoport 500 kamionnal és 600 munkatárssal rendelkezik. Az új beruházással együtt pedig már 260 000 négyzetméterre nő a raktár kapacitása. Ezzel az infrastruktúrával a cég Magyarországon piacvezető, és Európában is a tíz legnagyobb között tartják számon. A cégcsoport megbízói között megtalálhatóak a legnagyobb multicégek.

A Révész Cégcsoport 500 kamionnal és 600 munkatárssal rendelkezik.(C) Fotó:Nyíregyháza.hu

Az egykoron Tiszavasváriból (Szorgalmatos) indult logisztikai vállalkozást vélhetően ma is szívesen látná sok helyi lakos, hiszen a kamionsofőrök mellett több területen (műszaki,humán) is munkát biztosíthatna a helyi és környékbeli lakosoknak. A vállalkozás azonban az elmúlt években leginkább Tiszaújvárosban és Nyíregyházán építette ki logisztikai bázisát.

Forrás:MTI/Keletpress

A címlapról ajánljuk