Sorozatunk azokat az egykori helyi arcokat mutatja be, aki itt születtek, itt jártak iskolába, itt dolgoztak, ám életük egyszer elért egy olyan szakaszba amikor dönteni kellett. Hogyan tovább? Április 28-tól új házigazdája lesz az RTL Klub Fókusz és a Fókusz Plusz című műsorainak. A Tiszavasvári kötődésű Tokár Tamás D. Tóth Andrást váltja, aki saját döntésből abbahagyja a televíziózást.

A Fókusz és a Fókusz Plusz új műsorvezetőjét élő adásban mutatta be a nézőknek elődje, D. Tóth András. A 32 éves egykori Kabay-s és Vácis diák Tokár Tamás fiatal kora ellenére komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik: Dolgozott többek a VIVA TV-nél, készített műsort a VIASAT3-nak, forgatott videós anyagokat az Index.hu számára is, és az RTL Klub nézői jelenleg is láthatják őt az egyik hétvégi magazinműsorban.„Mindig nagy izgalom útjára indítani a képernyőn valakit egy ilyen nagymúltú műsorban. Tamás egy hosszú kiválasztási folyamaton ment át, de most jön a legnehezebb: el kell fogadtatnia magát a nézőkkel is" – mondta Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója.

„Az RTL Klub és a Fókusz egy álom megvalósulását jelenti és szakmailag is óriási lehetőség. Megtiszteltetés, hogy az ország legnézettebb infotainment műsorának egyik házigazdája lehetek és Barabás Évi váltótársaként élő adásban köszönthetem hétköznap esténként a nézőket" – fogalmazott a műsorvezető.Tokár Tamást műsorvezetőként először április 28-án, szombaton a Fókusz Pluszban láthatják majd a nézők.

Forrás:mediapiac.com

(C) Fotók:Tokár Tamás/ FACEBOOK

A címlapról ajánljuk