Tiszavasváriban a Varázsceruza Óvoda homlokzatát önkéntes szülők a vigaszdíjként nyert festékkel frissítették ragyogó pirossá - olvasható  Let’s Colour projekt közösségi oldalán. Az óvoda épülete az elmúlt időszakban több korszerűsítési munkán esett át hála az intézmény dolgozóinak  és a leleményes szülőknek. A vigaszdíj pályázónként 50 liter készre kevert színes Dulux falfesték volt, amely az Akzo Nobel által a pályázók számára felajánlott színpalettából választhatták ki.

Életveszélyesnek állapotok

Legutóbb  két éve vált életveszélyessé az óvoda épülete, amikor is a csapadékos idő következtében beázás jelentkezett a több, mint 30 éves épületen.Mint korábbi cikkünkben megírtuk a sok csapadéknak köszönhetően az elektromos vezetékekből csöpögött a víz ezért az intézményvezető rendkívüli szünetet rendelt el az életveszélyesnek állapot megszüntetéséig.

A Let’s Colour projekt elsődleges célja: színt vinni az emberek életébe. Színessé szeretnénk varázsolni a közösségek által nap, mint nap használt tereket, legyen szó elhanyagolt városházáról, vidám gyerekzsivajtól hangos óvodáról, a falu orvosi rendelőjéről, vagy akár egy lehangoló látványt nyújtó betonkerítésről. A Let’s Colour Magyarország 2011-ben vette fel először a harcot a szürkeséggel szemben. Látva az óriási érdeklődést és azt a megható és példaértékű összefogást, amelyet a pályázók bemutattak, úgy döntöttünk, nem elégedhetünk meg ennyivel. Így tehát a Let’s Colour Településszépítő Egyesület a Dulux-szal karöltve folytatta a közös munkát és évről évre ismét útjára indította a projektet.
Forrás: Facebook/ Let’s Colour 

A címlapról ajánljuk