Ezen a nyáron már negyedik alkalommal versengtek a hazai fürdők egymással. Az Év Fürdője közönségszavazáson 2018-ban is három kategóriában kerestek győztest. A legnagyobbak csatája ismét bravúrral végződött. Az interneten leadható szavazok alapján a Tiszavasvári Strandfürdő az első lett „Az év fürdője 2018” versenyen „A helyiek kedvenc fürdője” kategóriában. A termalfurdo.hu június 1. és augusztus 31. közötti játékában immár negyedik alkalommal versengtek a hazai fürdők három kategóriában, s a megmérettetés az alföldi viziparkok győzelmét hozta. A versenyben rekordszámú, közel 170 ezer szavazó összesen 176 ezer szavazatot adott le.

„Az év fürdője”: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
„Az év feltörekvő fürdője”: Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő
„A helyiek kedvenc fürdője”: Tiszavasvári Strandfürdő

A Tiszavasvári Strandfürdő sikertörténete nagyon hasonló Gyopárosfürdőéhez, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fürdő is a dobogó harmadik fokáról ugrott az élre idén. A szezonálisan nyitva tartó fürdő hét medencéje között termál-, úszó-, gyermek-, hullám- és tanmedence is található, de a strandon egy 100 méteres óriáscsúszda is kanyarog. A termálmedence gyógyvize mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére ajánlott, de számos kiegészítő szolgáltatás, úgymint masszázs, strandfoci is a vendégek rendelkezésére áll.

A nyári szezonban nyitva tartó Tiszavasvári Strandfürdő többféle medencével, gyógyhatású termálvízzel és szórakoztató élményelemekkel várja a vendégeket.

A fürdőt az elmúlt években felújították, ennek köszönhetően új pancsoló gyerekmedence áll a kisgyermekes strandoló családok rendelkezésére, valamint az úszómedencét, illetve a gyerekmedencét is fűthetővé alakították. A strandfürdőben tanmedence, egy termál-, egy úszómedence és egy csúszda szolgálja a fürdőzők igényeit.

A termálmedence jódos-brómos gyógyvize mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére ajánlott, de bárki megmártózhat meleg vizében. Ezek mellett számos kiegészítő szolgáltatás: masszázs és strandfoci áll a vendégek rendelkezésére. Továbbá a strandon ugrálóvár, trambulin, bungéé trambulin és splash is igénybe vehető.

Forrás: www.termalfurdo.hu

A címlapról ajánljuk