Eddig sok területen hiányzott a pozitív változáshoz szükséges akarat, immár azonban új időszámítás kezdődik nyilatkozta hétfői sajtótájékoztatóján Szőke Zoltán, Tiszavasvári vasárnap megválasztott, új, kormánypárti polgármestere. Nem titkolta: nagy reformokban és személycserékben is gondolkodik.

A közmunkaprogramot át kell alakítani, szervezettebbé, átláthatóbbá és értékteremtővé kell tenni, mégpedig egy merőben más stílusú és magatartású, új vezető irányítása alatt – utalt Zagyva György Gyula menesztésére Szőke Zoltán, akit a legnagyobb kampánytámogatójának nevezett.

– Mindaz, amit a helyi közmunkaprogram vezetőjeként tett vagy éppen nem tett, az, ahogyan a dolgozókkal beszélt és viselkedett, a megalázott emberek elkeseredettsége mind az én malmomra hajtotta a voksokat.

Változás a helyi lap élén is?


Ha rajtam múlik, Horváth Ádám is távozni fog – a helyi önkormányzati újság éléről. Szeretném, ha a Vasvári Hírmondó újra független, mindenkihez szóló, tartalmas, informatív, helyi értékeket felvonultató, közéleti havilap lenne, ehhez pedig egy szakmailag rátermett, politikai elkötelezettségtől mentes, lehetőleg helyi szerkesztőre van szükség.

Forrás: Szon.hu

A címlapról ajánljuk