A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Sándor 20 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi tavaly június 22-én a hajnali órákban egy tiszavasvári pékség előtt lezáratlanul hagyott kisteherautóból eltulajdonított egy kézitáskát a benne lévő pénztárcával és iratokkal együtt. Ezután egy tiszavasvári panzió előtt álló nyitott teherszállító kisbuszból vitt el egy irattárcát.

A gyanúsított rövid idővel később még két személygépkocsi utasterét kutatta át, amelyekbe a nyitott csomagtartón keresztül jutott be, de mivel a járművekben értéket nem talált, elhagyta a helyszínt. Haladási útvonalán még két személygépkocsi ajtaját próbálta értékszerzés céljából kinyitni, de mivel azok be voltak zárva, azokból nem tudott eltulajdonítani semmit.

A rendőrök a bejelentést követően a megadott személyleírás és a térfigyelő kamerák felvételei alapján rövid időn belül azonosították és egy helyi kocsma előtt elfogták a feltételezett tettest. A rendőrkapitányságra előállított 20 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság lezárta, az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek
.

Forrás:police.hu/szabolcsihir

A címlapról ajánljuk