A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves tiszavasvári lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. május 2-án betört egy tiszavasvári lakóházba, ahonnan dohányárut, készpénzt, két zenedobozt és egy kávéfőzőt tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként 24 órán belül Tiszavasvári belterületén elfogták a feltételezett tettest.

Kiderült, hogy a férfit a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is körözi, mivel az aszódi javítóintézetből engedéllyel távozott, de oda a meghatározott időre nem érkezett vissza.

A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. Vallomásában két korábbi betörésről is beszámolt a nyomozóknak, melyeket szintén Tiszavasváriban követett el. A gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Forrás:police.hu

A címlapról ajánljuk