Tiszavasváriban hét bérlakást újíttat fel az önkormányzat. A projekteket a Csatipart Kft. végezheti – derül ki a május 6-i Közbeszerzési Értesítőből. Tiszavasvári korábbi városvezetése még 2017-ben pályázott az EFOP-1.2.11-16 „Esély  és otthon -mindkettő  lehetséges!  Komplex  beavatkozások  megvalósítása  a  fiatalok elvándorlásának   csökkentése   érdekében   Tiszavasváriban” című   pályázat megvalósítására. A beruházásra a tiszalöki Szabolcs ÉPFA Kft. is pályázott.

A győztes pályázat eredményeként:

A Bercsényi utca 3. szám alatti ingatlanban cserélik a meglévő villanykapcsolókat, lámpatesteket, a villanybojlert, új szanitereket, csaptelepeket szerelnek fel. Új külső és belső nyílászárókat építenek be, új padlóburkolat készül. Elvégzik a lakás teljes belső higiéniai festését is.

A Bocskai utca 77. szám alatti lakásban cserélik a gázkonvektorokat, a lámpatesteket, új szanitereket, csaptelepeket, nyílászárókat építenek be, festenek. A szobákba laminált padlót tesznek, az egyéb helyiségeket pedig burkolják.


  A Károly R. utca 2/B. alatt új gázkazánt építenek be, cserélik a nyílászárókat, a csaptelepeket és a szanitereket is. A leendő bérlőknek új lámpatesteket, villanykapcsolókat szerelnek fel. Kifestik az ingatlant, valamint burkolnak.  A Károly R. utca 2/B. alatti ingatlan (emelet) szanitereit és csaptelepeit lecserélik, új nyílászárókat építenek be, kombi rendszerű gázkazánnak váltják ki a meglévőt. A szakemberek festési és burkolási feladatokat is végeznek.


A Kossuth utca 2. szám alatti ingatlanban cserélik a gázkazánt, a szanitereket, a csaptelepeket, és a nyílászárókat is. A szakemberek burkolási és festési munkálatokat is végeznek.

A Vasvári P. utca 93. A/2. alatt cserélik a nyílászárókat, a gázkazánt, a lámpatesteket, új szanitereket és csaptelepeket építenek be. A szobákat laminált padlóval burkolják, a többi helyiségben a jelenlegit kerámia burkolatra cserélik. A lakás teljes felújítását higiéniai festéssel zárják. A Vasvári P. utca 93. A/3. alatti épületben új szanitereket és csaptelepeket szerelnek fel, új gázkazánt és új nyílászárókat építenek be. A helyiségeket burkolják, majd festik.

A pályázat megvalósításához önkormányzati saját erőt nem biztosít. A pályázat megvalósításához megítélt 141.036.832 Ft összegű támogatást a pályázati forrás igénybevételével valósítja meg.

Forrás: TVÖ


A címlapról ajánljuk