Címzetes főorvosi elsimerést kapott Dr. Horay Károly Tiszavasvári ORVOSA. Erre a címre azok a háziorvosok jogosultak, akik 20 éven keresztül folyamatos körzeti, illetve háziorvosi feladatokat láttak el. Az áldozatos munkájuk elismeréseként a Magyar Orvosi Kamara Területi Szervezete felkarolta a kezdeményezést, hogy ne csak a jogszabály adjon elismerést, hanem ünnepi rendezvény keretein belül köszönhessék meg a szolgálatot.

Dr. Horai Károly háziorvost szinte midenki ismerheti városunkban.Kevés olyan helyi lakos van, aki ne találkozott volna vele rendelőjében, ügyeletben, az utcán vagy sporteseményeken.

Mint ismert már több évtizede tevékenykedik Tiszavasváriban. Nagyon alapos orvos. Nyugodtan végighallgatja és alaposan megvizsgálja pácienseit. Ha kell laborvizsgálatra és egyéb vizsgálatokra is beutalja betegeit. Munkáját felesége és asszisztense segíti, így igazán családias légkör alakult ki rendelőjében. Ha szükséges idős kora ellenére is házhoz megy és otthonában látja el a beteget. A doktor úr háziorvosi praxisa mellett a helyi sportolók egészségügyi alkalmasságát is hosszú évek óta ellenőrzi.

Az elsimerést július 1-én a Megyeházán Seszták Oszkártól a megyei közgyülés elnökétől vehette át. Ugyan ezen rendezvényen kitütetést vehetett át Dr. Pusztai Anna, Dr. Bodnár Zoltán, Dr. Malinák Gyula is.

Munkájához további jó egészséget kívánunk!

A címlapról ajánljuk