Ismét rengeteg ingyenes koncert vár ránk Nyíregyháza szívében, na meg az ország legjobb színházi programjai.A Vidor tartja magát az előző évek szisztémájához, és csak a színházi, a kamara színpadi, valamint a dumaszínház előadásai kerülnek majd pénzbe a fesztivál ideje alatt, a koncertek mind ingyenesek lesznek.

Az idei színházi versenyprogram kiemelkedően színvonalas, és nagy neveket felvonultató produkcióinak köszönhetően már csak nagyon korlátozott számban vannak jegyek ezekre a produkciókra. Persze próbálkozni mindig érdemes.

A nagyszínpad vendégei között idén is neves sztárfellépők lesznek, ellátogat hozzánk a Lóci, játszik Geszti Péter, Parno Graszt & Bohemian Betyars, a Halott pénz, a Magashegyi Underground, a Bagossy Brothers Company és a The Biebers. A gasztronómiai ínyencségek iránt érdeklődők a tavaly már bevált helyszínen találhatják ismét a VIDOR Falut – a Városalapítók szobra köré, a Hősök terénél állítják fel a különböző standokat és bodegákat.A főtéren továbbra is vár a VIDOR Terasz, az érdeklődők késő estig válogathatnak majd a különféle művészeti ágak gazdag kínálatából.
Forrás: Megyei Sajtószolgálat/promotions.hu 

A címlapról ajánljuk