Régi haragosával végzett egy férfi a nézőtéren, a koncert a késelés után sem állt le. Az LGT két tagjával és neves zenészekkel felálló Zenevonat épp a Hajdú- Bihari Polgáron koncertezett, amikor egy férfi a nézőtéren szabályosan kivégezte régi haragosát – írta a Bors. A lap egy keddi gyilkossággal kapcsolatban közölt most részleteket.

A többgyermekes családapa, H. Ernő koncertre akart elvinni a gyermekeit Polgáron, ám az esti szórakozásból tragédia lett. A főtéren zajló buli közben megjelent egy férfi, Szilveszter, aki már hónapok óta fenyegette H.-t. Ezután rátámadt, és több késszúrással valósággal kivégezte őt. A késelést a Bors szerint H. gyermekei is végignézték.

Az ismerősök szerint a férfi hetek óta ígérgette, hogy ha találkoznak, végez vele. "Senki nem gondolta komolyan, hogy megteszi. Azt hallottuk, hogy valamilyen féltékenységi mizéria állt a háttérben" – mondták a lapnak.

A gyilkos a tömegben lopózott Ernő mögé, aki csak akkor vette észre, amikor támadója egyszer a nyakába és többször a hátába vágta a kést. A rendőrök hamar megjelentek a helyszínen, a késelő el sem mozdult onnan.

"Ott állt, és még akkor is nevetett, amikor elvezették. Nagyon furcsa, hogy a koncertet le sem állították, ment tovább, mintha mi sem történt volna. Pedig egy ember ott haldoklott" – mondták a szemtanúk.

A Zenevonattal fellépett az épp a születésnapját ünneplő Karácsony János, az LGT gitárosa, valamint Solti János, az LGT dobosa is. Az együttesben Heincz Gábor Biga is fellépett, ő is csak a koncert után értesült a történtekről. Mint mondta, ők a színpadról semmit nem vettek észre.

Forrás:POLICE.HU/HVG/bors

A címlapról ajánljuk