A Szentmihályi Gyógyfürdő és Strandfürdő május második felében tárta szélesre a kapuit a csobbanni, kikapcsolódni vágyók előtt, és szeptember 1-én zárta kapuit a tavaly  az Év fürdője voksoláson a Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában győzelmet arató tiszavasvári fürdő. Volosinóczki Béla ügyvezető igazgató így értékelt a Szon.hu érdeklődésére.

 A látogatószámról értelemszerűen még nincsenek pontos adataim, de szerintem nem sokkal marad el a az előző évek látogatószámától nyilatkozta az ügyvezető igazgató. (Információink szerint 2017-ben több mint 90 ezer vendég váltott jegyet) A medencéink minden generációt lubickolásra csábítottak, az idei szezonban is népszerű volt az éjszakai fürdőzés, a foci-, kézilabda- és röplabdatornák. A szomszédos kempingben is pezsgett az élet, az ország számos pontjáról, illetve a szomszédos országokból is szép számmal érkeztek hozzánk, s vertek sátrat a zöld területen.


Komolyabb sérüléssel járó fürdőbaleset szerencsére nem volt. Egy idősebb férfi felhevült testtel ugrott a medencébe, stroke-ot kapott, de a gyorsan és szakszerűen segítségére siető úszómesternek köszönhetően nem történt tragédia – mesélte az ügyvezető, majd hozzátette: bár hétfőtől mint fürdő „zárórát” hirdetnek, ez nem jelenti azt, hogy megáll az élet, szeptember 7-én ugyanis mákfesztivált rendeznek a Szentmihályi Gyógyfürdő területén.
Forrás: Szon.hu
Fotók: Szentmihályi Gyógyfürdő/Facebook

A címlapról ajánljuk