Időutazásra invitálja a közönséget a Dezsavü Színkör és a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete közös produkciója augusztus 18-án este a Találkozások Háza barátságos udvarába a „Táncdalfesztivál anno” című előadásra.Az est kellemes kikapcsolódást nyújthat mindazoknak, akik szeretnek nosztalgiázni, és örömmel idézik fel a múlt század második felének nagy slágereit.

A „Táncdalfesztivál anno” során a 60-as, 70-es évek táncdalfesztiváljainak legismertebb dalai hangzanak el, így többek között Késmárky Marika, Koós János, Szécsi Pál, Kovács Kati, Zalatnay Sarolta, Cserháti Zsuzsa, Koncz Zsuzsa, Aradszky László, az Illés, a Metro, a Hungária együttes döntőbe jutott dalait hallgathatja ismét a közönség. A legendás előadókat ez alkalommal Bánhidi Krisztián, Janovszki Zsolt, Miklós Kriszta, Venyige Sándor és Zorgel Enikő személyesítik meg, akik feketén-fehéren varázsolják a nézők elé a nagysikerű táncdalfesztiválok világát. Feketén-fehéren, hiszen anno a televízió is fekete-fehérben sugározta a műsort, amit szinte az egész ország egy emberként izgult végig, hol egyetértve, hol vitatva a zsűri döntését.
A dalokat itt is zsűri értékeli: a közönség soraiból kikerült ítészek. A zenei kíséretet a vonósokkal és fúvósokkal kiegészített Special Band zenekar biztosítja.

A címlapról ajánljuk