A LEGek bulija volt a gimis osztálytalálkozó

2013-11-07 14:05

  A tiszavasvári Váci Mihály Gimnázium idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Mint ismert a kerek évforduló alkalmából az iskola ünnepségsorozattal emlékezik az elmúlt évtizedekre. November 2-án szombaton a Gimnazistákért Alapítvány gigantikus méretű osztálytalálkozót szervezett a Városi Sportcsarnok küzdőterén, amelyre meghívott minden olyan diákot aki  egykoron  az iskola padjait koptatta. A felhívásra rekordszámú közel 1100 egykori diák jelentkezett különböző korosztályokból. Az ünnepségen részt vett és köszöntötte  az egykori diákokat Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott.

Érdekesség, hogy az eseményen részt két olyan egykori diák és is,aki polgármesterként már irányította (Rozgonyi Attila 2006-2010) illetve jelenleg is irányítja (Dr. Fülöp Erik) Tiszavasvárit. Szerkesztőségünk utána járt, és kiderítette, hogy a nem mindennapi méretű osztálytalálkozót, hogyan és milyen módon sikerült megvalósítani.

Gál Antalné a Tiszavasvári Közétkezési Kft vezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy a sikeres lebonyolításhoz 43 ember, 2 héten át tartó folyamatos összehangolt munkájára volt szükség.

Beszédes szám adat, hogy a szombat esti rendezvényre 2200 db töltött káposztát,155 kg marhahúst, 300 kg burgonyát, 1300db tányért hozzá evőeszközt,közel 110 db asztalt hozzá padokat székeket, 60 db terítőt, 477 db tálaláshoz használt tálat, 182 db kenyeres kosarat és több mint 1200 db poharat kellett igénybe venni a vendégek zökkenőmentes kiszolgálásához.

Forrás: Best Of Rádió

Fotók: Nagyné Katona ildikó

További képek a galériában!


A rovat további cikkei
  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

Elolvasom »