A tiszavasvári Váci Mihály Gimnázium idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Mint ismert a kerek évforduló alkalmából az iskola ünnepségsorozattal emlékezik az elmúlt évtizedekre. November 2-án szombaton a Gimnazistákért Alapítvány gigantikus méretű osztálytalálkozót szervezett a Városi Sportcsarnok küzdőterén, amelyre meghívott minden olyan diákot aki  egykoron  az iskola padjait koptatta. A felhívásra rekordszámú közel 1100 egykori diák jelentkezett különböző korosztályokból. Az ünnepségen részt vett és köszöntötte  az egykori diákokat Dr. Vinnai Győző kormánymegbízott.

Érdekesség, hogy az eseményen részt két olyan egykori diák és is,aki polgármesterként már irányította (Rozgonyi Attila 2006-2010) illetve jelenleg is irányítja (Dr. Fülöp Erik) Tiszavasvárit. Szerkesztőségünk utána járt, és kiderítette, hogy a nem mindennapi méretű osztálytalálkozót, hogyan és milyen módon sikerült megvalósítani.

Gál Antalné a Tiszavasvári Közétkezési Kft vezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy a sikeres lebonyolításhoz 43 ember, 2 héten át tartó folyamatos összehangolt munkájára volt szükség.

Beszédes szám adat, hogy a szombat esti rendezvényre 2200 db töltött káposztát,155 kg marhahúst, 300 kg burgonyát, 1300db tányért hozzá evőeszközt,közel 110 db asztalt hozzá padokat székeket, 60 db terítőt, 477 db tálaláshoz használt tálat, 182 db kenyeres kosarat és több mint 1200 db poharat kellett igénybe venni a vendégek zökkenőmentes kiszolgálásához.

Forrás: Best Of Rádió

Fotók: Nagyné Katona ildikó

További képek a galériában!

A címlapról ajánljuk