Tiszavasvári kézilabdás tehetség az álomvébé csapatában

2019.08.23.

A Tiszavasvári-Balmazújváros-Balatonboglár útvonalat járta be eddigi pályafutása során a fiú U19-es kézilabda-világbajnokság All Star-csapatába választott Kecskés Dániel. A NEKA 17 éves jobbszélsőjével a sikeres vb-ről, az akadémiáról és a céljairól számolt be utanpotlassport.hu

Bényei Ágoston profi szerződést kapott

2019.07.17.

Profi szerződést kapott saját nevelésű játékosunk, Bényei Ágoston. A mindössze 16 éves középpályással klubunk három évre szóló kontraktust kötött. Bényei Ágoston Tiszavasváriban kezdett el focizni, majd Hajdúnánáson rúgta a bőrt. 2013-ban, 10 évesen került a Debreceni Labdarúgó Akadémiára, többször is idősebb korosztályban játszott.

Csillagvizsgáló - Girincsi Fruzsina

2019.06.26.

Részletes interjúban számol be a Magyarjazz.hu az EGYKOR tiszavasvári diák Girincsi Fruzsina eddigi pályafutásáról. A "Csillagvizsgálóban" mindig egy fiatal tehetség kap bemutatkozási lehetőséget. Girincsi Fruzsina idén fog diplomázni a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán. Az idei első Harmónia Jazzműhely Jazz-Csillagvizsgáló koncertjén Fruzsina volt az egyik, aki telt ház előtt mutatkozhatott be. 

Tokár Tamás a Fókusz új műsorvezetője

2018.04.25.

Sorozatunk azokat az egykori helyi arcokat mutatja be, aki itt születtek, itt jártak iskolába, itt dolgoztak, ám életük egyszer elért egy olyan szakaszba amikor dönteni kellett. Hogyan tovább? Április 28-tól új házigazdája lesz az RTL Klub Fókusz és a Fókusz Plusz című műsorainak. A Tiszavasvári kötődésű Tokár Tamás D. Tóth Andrást váltja, aki saját döntésből abbahagyja a televíziózást.

Pözsó a grafikusból lett Londoni taxis Tiszavasváriból

2018.02.19.

Sorozatunk azokat az egykori helyi arcokat mutatja be, aki itt születtek, itt jártak iskolába, itt dolgoztak, ám életük egyszer elért egy olyan szakaszba amikor dönteni kellett. Hogyan tovább? Papp Zsolt (Pözsó) az egykori Kabay-s és Vácis diák életében is eljött ez a pillanat.