Új edzővel várják a Fradit Tiszavasváriban

2017.03.04.

 Nem éppen hálás bemutatkozás jutott osztályrészül Molnár Ferencnek. A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapat hétközben kinevezett új edzője szombaton, hazai pályán a listavezető Ferencváros elleni összecsapáson debütál. Arra, persze kiválóan alkalmas a meccs, hogy felmérje, kitől, mire számíthat a bennmaradásért küzdő együttes tagjai közül.

Adventi hangverseny az Andrássy-kastélyban

2016.12.06.

  A karácsonyi készülődés hangulata, ünnepi eleganciája hol máshol teljesedhetne ki jobban, mint a hajdani főúri rezidenciák falai között. December 10-én szombaton 17.00 órakor az Allegra Quartet adventi hangversenyére kerül sor a kastélyban koncerttermében.

Tiszavasváriban találkoznak a darts szerelmesei

2016.10.22.

  Október 29-én szombaton rendezik  meg az I. Tiszavasvári Open Nyílt egyéni Steel Darts versenyt, amelynek helyszíne NYíregyházi SZakképzési Centrum Tiszavasvári Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Petőfi út 1.). A rendezvény nyílt, bárki elindulhat rajta.

Töltődj fel a Tiszai Kalanddal!

2016.10.22.

 A Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja régi és új ügyfeleit Tiszavasváriban a Szabadság téri központi buszmegállóban. A napokban tovább bővült az iroda szolgáltatása. Az információs szolgáltatás valamint a dolgozói és diák bérletek árusítása mellett, hétfőtől új szolgáltatásként a feltöltőkártyás mobiltelefon tulajdonosok kérhetik az iroda webterminálján keresztűl Vodafone, T-Mobile, Telenor, és NeoPhone típusú kártyáik egyenlegének feltöltését.

10 éve történt Olaszliszka - Szögi Lajosra emlékezünk

2016.10.11.

 Rohan az idő, hiszen idén már 10 éve annak, hogy tragikus körülmények között elhunyt Szögi Lajos pedagógus, természetvédő a KOKOSZ elnöke. Családtagjai, barátai és tisztelői immár tízedik alkalommal rendezik meg azt az emléktúrát, melynek célja, hogy Szögi Lajos személye ne merüljön feledésbe, s egyben emlékeztessen mindenkit arra a gyalázatos tettre, mely fiatalon eltávozott család apa halálát okozta.

Véradás az Aradi Vértanúk napján

2016.10.03.

  A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári Területi Szervezete 2016. október 6-án csütörtökön, az ARADI VÉRTANÚK napján 8 és 16 óra között véradást szervez Tiszavasváriban a Találkozások Házában. A Vöröskereszt munkatársai kérik a város lakóit jöjjenek, adjanak vért segítve életmentő munkájukat!

Váltsa meg havi buszbérletét Tiszavasváriban!

2016.10.03.

  Mostantól nem kell a megyeszékhelyre beutazni a havi buszbérlet megváltásáért. Új helyen, új szolgáltatással várja ügyfeleit a Tiszai Kaland Információs Iroda Tiszavasváriban. A turisztikai információs szolgáltatás mellett a közelmúltban az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-vel kötött megállapodás értelmében a járásban kizárólag itt vásárolható meg a havi, és 30 napos dolgozói és diák bérletek!

Lelkészbeiktató Istentisztelet lesz Tiszavasváriban

2016.09.07.

  Lelkészbeiktató Istentisztelet lesz Tiszavasváriban számolt be honlapján a Tiszántúli Református Egyházkerület. A Tiszavasvári Református Egyházközség presbitériuma szeretettel vár minden leendő és aktív gyülekezeti tagot lelkészbeiktató Istentiszteletére. Az ünnepi eseményre 2016. szeptember 11.-én vasárnap délután 16 órakor kerül sor.

Járási Gasztro Piknik 3.0

2016.07.04.

  A Tiszavasvári Járási Hivatal szervezésében idén harmadik alkalommal rendezik meg a Járási Gasztro Piknik elnevezésű rendezvényt tuduk meg  Dr.Hosszú József Hivatalvezetőtől.  Az eseményen a térség települései (Tiszadob, Tiszalök, Tiszadada, Szorgalmatos, Tiszavasvári, Tiszaeszlár) mutatkoznak be. A helyszín ezúttal is a Szentmihályi Gyógyfürdő lesz, ahova várják az érdeklődőket. A kora délelőtt induló pikniken kiemelt szerepet kap ismét a települések gasztronómiája.

„Indulnak már a csatába”- Regruta Bál Tiszavasváriban

2016.02.12.

  A Vasvári Pál Múzeum ismét különleges programmal a várja kultúra szerelmeseit. A múzeumban jelenleg is megtekinthető  Napló című időszakos kiállításhoz kapcsolódva "REGRUTA BÁL" címmel a  Debreceni Főnix Néptáncegyüttes nagyszabású táncprodukcióját láthatják mindazok, akik február 13-án szombaton ellátogatnak a Tiszavasváriba a Találkozások Háza (!!!) Színháztermébe.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>