Ugató vendégek az Andrássy Kastélynál

2019.09.19.

A vadászkutyák világával ismerkedhetnek meg az érdeklődők szeptember 21-én, szombaton a tiszadobi Andrássy-kastélynál, ugyanis ott rendezi meg az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete a vadászkutyák napját. Minden érdeklődőt várunk, függetlenül attól, hogy vadász vagy sem, hiszen a vadászkutyás nap egyik célja éppen az, hogy azok is bepillantást nyerhessenek a vadászkutyák titokzatos világába, akiket egyébként nem vonz a fegyverdörrenés – mondta el a megyei napilap érdeklődésére Fazekas Gergely, a Vadászkamara megyei szervezetének titkára.

Mákfesztivál Tiszavasváriban

2019.08.31.

A Kabay János Alapítvány és a Tiszavasvári Közéleti Egyesület, 2019. szeptember 7-én szombaton I. alkalommal rendezi meg MÁK és Hungarikum fesztivált. A hagyományteremtő céllal létrejött kezdeményezés célja, hogy a Tiszavasvári járás településein lakó emberek ismerjék meg egymás értékeit, gazdag néprajzi, kulturális és gasztronómiai hagyományait. A Szentmihályi Gyógyfürdő területén megrendezésre kerülő eseményen egész napos színvonalas kulturális programok, kézműves bemutatók várják az érdeklődőket.

Látnivalók Sopron városában

2018.10.20.

 Akárcsak a Balaton déli partján fekvő Siófok üdülőparadicsoma, az Ausztria-Magyarország határ mentén található Sopron városa ugyancsak hazánk legjelentősebb turisztikai vonzerővel rendelkező településeinek sorát gyarapítja. Népszerűségét a város sokszínű lehetőségei és nagyszámban előforduló látnivalói egyaránt jelentősen meghatározzák. 

Nyíregyházára érkezett a SEUSO-KINCSEK

2018.03.27.

A Magyar Nemzeti Múzeum vándorkiállítása a késő római császárkor egyik legjelentősebb ezüstkincse, amely március 27. és árpilis 15. között látható a Jósa András Múzeumban – tájékoztatta a sajtó képviselőit Dr. Rémiás Tibor igazgató.  A Seuso-kincs ezüstedényei az országos körút hatodik állomásaként láthatók a Jósa András Múzeumban.

Új edzővel várják a Fradit Tiszavasváriban

2017.03.04.

 Nem éppen hálás bemutatkozás jutott osztályrészül Molnár Ferencnek. A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapat hétközben kinevezett új edzője szombaton, hazai pályán a listavezető Ferencváros elleni összecsapáson debütál. Arra, persze kiválóan alkalmas a meccs, hogy felmérje, kitől, mire számíthat a bennmaradásért küzdő együttes tagjai közül.

Adventi hangverseny az Andrássy-kastélyban

2016.12.06.

  A karácsonyi készülődés hangulata, ünnepi eleganciája hol máshol teljesedhetne ki jobban, mint a hajdani főúri rezidenciák falai között. December 10-én szombaton 17.00 órakor az Allegra Quartet adventi hangversenyére kerül sor a kastélyban koncerttermében.

Tiszavasváriban találkoznak a darts szerelmesei

2016.10.22.

  Október 29-én szombaton rendezik  meg az I. Tiszavasvári Open Nyílt egyéni Steel Darts versenyt, amelynek helyszíne NYíregyházi SZakképzési Centrum Tiszavasvári Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Petőfi út 1.). A rendezvény nyílt, bárki elindulhat rajta.

Töltődj fel a Tiszai Kalanddal!

2016.10.22.

 A Tiszai Kaland Turisztikai Információs Iroda folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja régi és új ügyfeleit Tiszavasváriban a Szabadság téri központi buszmegállóban. A napokban tovább bővült az iroda szolgáltatása. Az információs szolgáltatás valamint a dolgozói és diák bérletek árusítása mellett, hétfőtől új szolgáltatásként a feltöltőkártyás mobiltelefon tulajdonosok kérhetik az iroda webterminálján keresztűl Vodafone, T-Mobile, Telenor, és NeoPhone típusú kártyáik egyenlegének feltöltését.

10 éve történt Olaszliszka - Szögi Lajosra emlékezünk

2016.10.11.

 Rohan az idő, hiszen idén már 10 éve annak, hogy tragikus körülmények között elhunyt Szögi Lajos pedagógus, természetvédő a KOKOSZ elnöke. Családtagjai, barátai és tisztelői immár tízedik alkalommal rendezik meg azt az emléktúrát, melynek célja, hogy Szögi Lajos személye ne merüljön feledésbe, s egyben emlékeztessen mindenkit arra a gyalázatos tettre, mely fiatalon eltávozott család apa halálát okozta.

Véradás az Aradi Vértanúk napján

2016.10.03.

  A Magyar Vöröskereszt Tiszavasvári Területi Szervezete 2016. október 6-án csütörtökön, az ARADI VÉRTANÚK napján 8 és 16 óra között véradást szervez Tiszavasváriban a Találkozások Házában. A Vöröskereszt munkatársai kérik a város lakóit jöjjenek, adjanak vért segítve életmentő munkájukat!

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>