Tragédia - Elhunyt Lajos Tamás

2019.08.12.

 Szörnyű tragédia árnyékolja be a hétvégi Tiszavasvári–Kótaj megyei másodosztályú bajnoki mérkőzést, amely után elhunyt a hazaiak csapatkapitánya, Lajos Tamás.A harmincéves középpályást a találkozó 68. percében cserélték le, de ekkor még semmi nem utalt arra, hogy tragédia  történhet. Rosszul lett meccs közben Lajos Tamás, a Tiszavasvári 30 éves focistája, és cserét kért. A Szon.hu beszámolja szerint a csapatkapitány ezután a kispadról nézte tovább a megyei II. osztályú meccset, bekísérte társait az öltözőbe, lezuhanyzott, és még a büfé előtt beszélgetett egy ideig a többiekkel.

Horgász a pácban - Idén nem nyit ki a Kacsás-Tó

2019.07.03.

Hiába várta év eleje óta az idei szezont sok Tiszavasvári horgász.Furcsa ezt leírni júliusban, de a tó idén még egy percet sem volt nyitva. Horgászok körében már kora tavasz óta szóbeszéd volt, hogy valami nagyon nincs rendben a "Kacsás" körül.  Az Alkaloida dolgozói által alapított és 50 éves múlttal rendelkező egyesület (Innen az egyesület neve: Alkaloida "Lombik" Horgász Egyesület) tulajdonában lévő Kacsás Tó és a hozzá tartozó büfét hosszú évek óta vállalkozó(k) üzemeltették bérleti jogviszony alapján. 

Nyíregyháza Rally - Pénteken lezárják a belvárost

2018.11.05.

A rali különleges világa várhatóan mindenkit magával ragad majd az idei esztendőben Nyíregyházán. Izgalmas és látványos versennyel novemberben érkezik az I. Nyíregyháza Rally. A nézők és a drukkerek testközelből megcsodálhatják majd a 150 versenyautót, a Tokaji úti vásártéren lesz a szervizpark, a Kossuth téren a rajt és a cél, és egy gyorsasági szakasznak is – a belvárosi utakat fogja érinteni – helyet ad majd a város.

Kézilabda - Küzdelem a dobogóért

2018.05.15.

A 21. fordulót rendezték a Kézilabda NB II., Észak-keleti csoportjában. A Tiszavasvári csapat utolsó hazai meccsén végig kontroll alatt tartva a mérkőzést győzelemmel búcsúzott a Füzesabony csapata ellen.

Megvetné a lábát a válogatottban is a tiszavasvári nevelésű balszélső

2018.04.17.

Továbbra is jelentős a Tiszavasvári nevelésű kézilabdázók jelenléte a férfi kézilabda-válogatottban. Mint ismert korábban többször is szerepelt a felnőtt válogatottban Gazdag Tibor (Csurgó KK). Jelenleg is tagja a keretnek Borbély Ádám a lengyel Plock kapusa. Hozzájuk csatlakozott az ugyancsak tiszavasvári nevelésű Bohács Sándor (Budakalász), aki a közelmúltban Siófokon rendezett hármas tornán a mieink által az osztrákok ellen 33–22-re megnyert és a brazilok feletti 30–22-es győzelemmel végződött meccsen is pályára lépett.

Idegenben több kell

2018.03.29.

A megyei együttesek három mérkőzésen voltak érdekeltek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hét végi fordulójában. Tiszavasvári csapata Berettyóújfaluban vendégeskedett, ahol kiélezett csatában az utolsó percekben dőlt el a meccs a hazaiak javára.

Szomszédvári rangadó Vasvári sikerrel

2018.03.20.

Csonka fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, a vasárnapra kiírt találkozók – közlekedési nehézségek miatt – elmaradtak. Szomszédvári rangadót láthatott a szépszámú publikum Tiszavasváriban, ahol a Hajdúnánás vendégszerepelt. Küzdelmes mérkőzésen minden tekintetben megérdemelt hazai győzelem született.

Vesztettünk vagy nyertünk egy pontot?

2018.03.09.

Újabb teljes fordulót rendeztek a kézlabda NB II. Keleti-csoportban. A tabellán elfoglalt helyezés alapján nyugodtan várhatta a mérkőzést a férfi kézilabda csapat és szurkoló egyaránt, ám a Nádudvariak nem foglalkoztak az esélylatolgatással és megszorongották az esélyesebb hazaiakat.

Pályán a női kézilabdások

2018.03.09.

A Tiszavasvári SE női kézilabda csapata megkezdi tavaszi szereplését a megyei bajnokságban. Az első forduló mérkőzését el kellett halasztani a sorozatos megbetegedések miatt, így a tavasszal ez lesz az első mérkőzés. Az ellenfél a Kállósemjéni SZSE csapata lesz.

Habos siker Bőcsön

2018.02.23.

Újabb fordulót rendeztek a Férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában. A Tiszavasvári csapat Bőcsre látogatott. A vendégek már első félidőben megtörték a lelkes hazaiakat és fegyelmezett védekezésüknek köszönhetően magabiztos győzelmet arattak a habos nedü hazájában.

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12     Következő >>   [Utolsó]