Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.

Hadas: sok volt a három hét pihenő

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában a múlt héten. Szurkolók és szakemberek egybehangzó véleménye szerint is rejt némi furcsaságot magában a bajnoki rendszer, hiszen a Tiszavasvári „szabadnapos” volt legutóbb így három hét pihenő jutott a csapatnak. Ez persze nem lett volna olyan nagy baj, ha a pihenőt követően nem szomszédvári rangadó várt a csapatra október 21-én Hajdúnánáson. A hosszú bajnoki kényszerpihenőt követően azonban a vendégek nem érezték a játék ritmusát és kikaptak a Hajdúnánáson.

Tanuszoda - Egy karcsapással közelebb

  A Magyar Közlöny 2017. június 2-i számából kiderül: a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program II. ütemének keretében összesen 65 településen épül tanuszoda vagy tornaterem, illetve történik tanterem fejlesztés. A tanuszoda fejlesztések előfeltétele, hogy az érintett önkormányzatok a fejlesztés helyszínéül szolgáló ingatlanokat ingyenesen az állam tulajdonába adják.

Kézilabda: Hadassal a hadak útjára

  A második vonalból kiesett Tiszavasvári együttest immár Hadas Sándor irányítja: a szakvezető korábban a szomszédvár Hajdúnánás ugyancsak a harmad­osztályban érdekelt legénységét vezényelte. Legutóbb a hajdúsági egyesület kötelékében, utánpótlásvonalon dolgozott. Ez még nem minden. Időközben ugyanis jónéhány változás történt a játékoskeretben is.

Strandkézilabda: Tiszavasváriban folytatódott a bajnokság

  A SMART Ingatlan Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság soron következő állomása Tiszavasvári volt. Az egynapos tornán öt férfi és hét női csapat szállt versenybe a pontokért. A férfiak mezőnyében ismételten a Beach Stars BHC végzett az első helyen, míg a nőknél a FullGSM Nyúlon Túl csapata sikerével ért véget a hétvégi forduló.

Kézilabda - Van élet a kiesés után

  Bár az együttes újoncként nem tudott megkapaszkodni a második vonalban, így egy év múltán alászállt az NB II-be – nincs megállás. A sebek nyalogatása helyett a jövőt tervezik az illetékesek írja a Szon.hu. Bár Molnár Ferenc edző sorsa még nem dőlt el, annyi bizonyos, Dancs Miklós lemondott a szakosztályvezetői tisztségről, az egyesület elnöksége pedig Gyulai Ákost nevezte ki utódjául, aki eddig utánpótlásvonalon dolgozott az egyesület berkein belül és a városi általános iskolában testnevelő tanár.

Visszalépés helyett bronzérem

  Bravúr! Egy szóval így lehet jellemezni az elmúlt bajnoki évet – taglalta a történteket Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője. – Igencsak rapszodikusra sikerült, főleg a tavaszi idényünk, ennek ellenére sikerült a bronzérmet megszereznie a csapatnak. Véleményem szerint felesleges azon tűnődni, hogy mi lett volna ha… Gondolok itt elsősorban a kiesett két csapat ellen elveszített összesen hét pontra, egy biztos, mi szereztük a harmadik legtöbb pontot a bajnokságban.

Mélyvíz - Tanuszoda épülhet Tiszavasváriban

  Múlt kedden jelent meg a Magyar Közlönyben az a kormányhatározat, mely tartalmazza: új tanuszoda épülhet Tiszavasváriban – kezdte szerdai sajtótájékoztatóját dr. Vinnai Győző, a térség országgyűlési képviselője. A cél az, hogy minden gyermek megtanuljon úszni, ehhez pedig infrastruktúra kell. Fontos, hogy megszeressék a mozgás örömét, ez beépüljön a mindennapjaikba, és egészséges felnőttekké váljanak.

Nem hibázott a Fradi Vasváriban sem

  Az új edző, Molnár Ferenc irányításával pályára lépett hazaiak pillanatok alatt 3–0-ra elhúztak, de mielőtt bárkiben feltámadt volna a remény, hogy itt még akármi megtörténhet – rákapcsolt a Fradi. Olyannyira, hogy negyedóra múltán átvette a vezetést, majd előnyét fokozatosan tovább növelve a szünetig eldöntötte a találkozót.

Kézilabda: Súlyos vereség a szezonnyitón

  Noha a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata ősszel többször kivágta a rezet saját katlanjában, mindazonáltal életveszélyes csak erre alapozni. ne legyen igazunk, de az újonc együttes idegenbeli bravúrok nélkül alighanem a saját sírját ássa meg, márpedig az első tavaszi fellépés meglehetősen rosszul sült el. Szigetszentmiklósón tíz gólos vereségbe szaladtak bele a a tizenharmadik helyen ragadt szabolcsiak, akik így továbbra is kénytelenek kapaszkodni, bár a ponthátrány még mindig nem vészes…

Vasvári tornasiker, két különdíjjal

  Az U11-es korosztály számára rendeztek a közelmúltban teremlabdarúgó tornát – Tiszalökön. Az eseményen hat együttes, a Kisvárda, Bozsik Akadémia, Tiszaújváros, TSK Magiszter, Tiszalök és a Tiszavasvári lépett színre. A tornán a Tiszavasvári SE csapata bizonyult a legjobbnak, ráadásul a győztes csapat tagjai két különdíjat is besöpörtek.

Tavaszra gyúrnak a kézisek

  A Tiszavasvári SE-QUICK2000 NB1/B-s felnőtt férfi kézilabda csapata január elején kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Türk Ferenc fiai heti 5 edzéssel készülnek. A tréner a kinti futás mellett benti erősítő programmal is hangolta a játékosokat a felkészülés elején. Néhány napot követően aztán előkerültek a labdák is. A csapatnál nincs változás mindenki nagy akarással és motivációval készül a tavaszi, mindent eldöntő szezonra.

Értékes győzelem a Békés ellen

  A bennmaradásért küzdő Tiszavasvári legyőzte az élcsapatok közé tartozó Békést.
A Kecskemét után újabb nagy „halat” akasztott a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata. Az őszi szezon végére egyre inkább belelendülő újonc szabolcsiak ezúttal a negyedik helyen tanyázó Békést gyűrték le – hatalmas csatában.

Kézilabda:nem sok hiányzott…

  Olyan mérkőzést bukott el a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata, amelyen valós esélye volt minimum a pontszerzésre. Szoros első félidő után ugyan a folytatásban a Törökszentmiklósi TE három góllal meglépett, de a szabolcsiak visszakapaszkodtak, Az 55. percben még döntetlen (23-23) volt az állás, a hajrában viszont beragadtak a vendégek, Az ominózus időszakban a hazaiak hétszer is a kapuba találtak, igaz, a vasváriak a kritikus pillanatokban szinte végig emberhátrányban játszottak.

Egyre hidegebb van, de mégis megtört a jég!

  A harmadik fordulót követően tudott ismét nyerni a Tiszavasvári NB I. B-s férfi kézilabdacsapata. Ráadásul azt a Kecskemétet gyűrte le, amely korábban az „élcsoportot” ostromolta. A hazaiak mindkét kapusa alaposan kivette részét a sikerből, de a többiek sem tétlenkedtek.

Duplán keserű lett a vége

  Nem csupán a vereség, Feind Zoltán fejsérülése miatt is rosszul járt a Tiszavasvári. A csapat vereséget szenvedett, így egyre inkább leszakadni látszik a tabellán, másként fogalmazva a kiesőzónában ragadhatunk. Pedig nagyon jól kezdtek a Türk legényeg Balassagyarmaton. A lendület és a harci tűz azonban csak a 23. percig tartott.

Kézilabda:Elmaradt a meglepetés

 Az már nem szenzáció, hogy Tiszavasváriban csaknem megtelt a lelátó az aktuális férfi NB I. B-s férfi kézilabda mérkőzésre. A pályán azonban elmaradt a remélt meglepetés. Noha a hazaiak szoros mérkőzésen kapituláltak az Ózddal szemben, eme érdemért még nem jár pont. A második vonalban tősgyökeres klubnak számító borsodiak határozottabban kezdtek, 4–1-re elhúztak és hiába kapaszkodtak az újonc hazaiak, a szünetig változott a koreográfia.

Értékes és bátor győzelem

  A Tiszavasvári nyerte a férfi kézilabda NB I. B-ben rendezett megyei rangadót a Nyírbátorral szemben. Mivel mindkét együttes elbukta korábbi két bajnoki fellépését, no meg a bennmaradásért vívott küzdelemben is alighanem egymás közvetlen riválisaként kénytelenek harcolni – mind két csapat szempontjából nagy jelentősége volt a Tiszavasváriban rendezett találkozónak.

Balszerencsés szezonnyitó

  A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata igazán nem a szerencse kegyeltje. A szabolcsiak tíz év elteltével tértek vissza a sportág második vonalába, miközben sérülések és betegségek miatt közel sem a megálmodott játékoskerettel fogadták a nyitányon a Szigetszentmiklóst.

Fazekas Marci (is) szögre akasztotta

  A hét elején Hankó András sporttudósít, néhány nappal később pedig Fazekas Viktor fejezte be pályafutását, akit  kikiáltották Tiszavasvári örökös gólkirályának. A hajdan volt NB I B-s Tiszavasvári futballcsapat utolsó mohikánja is lelépett a színről írja a Kelet- Magyarország. Fazekas Viktor jóban - rosszban is hűségesen kitartott a klub mellett, harminckilenc évesen befejezte pályafutását.

Szombaton rajtol az NB I B-s férfi kézilabda bajnokság

  A hétvégén Tiszavasvári immár NB I B-s férfi kézilabdacsapata megkezdi menetelését. Nevezetesen szeptember 10-én, azaz szombaton a Nyugati csoportból átsorolt Szigetszentmiklós ellen hazai pályán próbál villantani a Türk-legénység. A csapatot sorozatos serülések tizedelik tudta meg a Kelet- Magyarország napilap.

Bandi bácsi szögre akasztotta a pennát!

  Hankó András a tiszavasvári sport és közélet krónikása huszonhat éven keresztül küldte írásait a Kelet-Magyarországnak, tudósított megannyi futballmeccsről, kézilabda mérkőzésről, sakktornáról, sőt, válogatott találkozókról, egyéb sporteseményekről.

Országos bajnoki cím strandkézilabdában

 Az idén Hajdúnánás adott otthont a IV. korcsoportos strandkézilabda diákolimpia országos döntőjének, amelyen a Tiszavasvári Általános Iskola fiúcsapata is részt vett. A csoportmérkőzések után a tiszavasvári csapat a 2. helyen jutott a legjobb négy együttes közé. Az elődöntő megnyerése után Ózd csapatával játszották az országos döntőt, amit óriási küzdelemben színvonalas játékkal, magabiztosan megnyertek.

Bevállalták: NB I B-s kézilabda csapata lesz Tiszavasvárinak!

  A férfi kézilabdacsapat vállalja a magasabb osztályú szereplést.  Tíz év után újra az NB I B-ben mutatja meg magát a Tiszavasvári SE-Quick 2000 férfi kézilabdacsapata! Minderről az egyesületi közgyűlés döntött, ahol jelen volt az egyesület vezetése, a helyi vállalkozók és természetesen szakosztály vezetősége – hozzájárulva a gárda magasabb osztályú indulásához.

TAO pénzből szépült meg a Magiszter tornacsarnoka

  Húszmillió forintból új padlóborítást, új palánkokat és felújított öltözőt kapott a tiszavasvári Magiszter Akapítványi Iskola tornacsarnoka,amely a 80-as évek közepén épült. A Tiszavasvári SK jóvoltából, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) által biztosított társasági nyereségadós hozzájárulásából (amelyhez az önkormányzat adta a 30% önrészt) felújították a tiszavasvári Magiszter Alapítványi Iskola tornatermét.

Kézilabda: érik a bajnoki cím!

  A férfi vonalon még egy forduló van hátra, az újabb győzelemmel jelentkező Tiszavasvári pedig karnyújtásnyira került a bajnoki cím megszerzésétől.Kézilabda NB II.: Észak-keleti csoportjában a bajnokaspiráns idegesen kezdett Debrecenben, majd a folytatásban átvette a kezdeményezést, sőt a második félidő egyes szakaszaiban tetszés szerint érte el góljait ezzel benyűjtve a nagyo fontos bajnoki pontokat.

Bajnok lehet a férfi kézilabda csapat

 A Tiszavasvári karnyújtásnyira került a bajnoki cím megszerzésétől, de két meccset még meg kell nyerni! Két fordulóval a zárás előtt a Tiszavasvári vezeti a férfi kézilabda NB II.Észak-keleti csoportját. A rivális Miskolc azonos pontszámmal második, más csapat viszont már nem szolhat bele a bajnoki címért dúló különcsatába.

Tiszalök focicsapata bedobta a törülközőt

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 19. fordulójának mérkőzéseit játszották a múlt hét végén. Nem volt cirkusz, hála annak, hogy a Tiszalök „normálisan” kiállt a Tiszavasvári elleni megyei első osztályú összecsapásra. Más kérdés, hogy a hónapok óta szenvedő sereghajtó csapat újabb nagy zakót kapott.

Sör(Habos) győzelem

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban – csaknem teljes szabolcsi sikerrel. Tiszavasvári csapata a sörgyáráról híres Bőcs csapatát fogadta hazai pályán. Bár a két csapat között jelenleg hatalmas tudásbeli külöbség van mégis a szezon leggyengébb játékával tudott csak nyerni a listavezető  a szerényebb képességű, de jól küzdő vendégek ellen.

Labdarúgás: Gólszegény szezonnyitó a megyei I. osztályban

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 16. fordulójának szombati nyitányán öt mérkőzést rendeztek.Tiszavasvári csapata jó talajú pályán hazai környezetben fogadta Szakoly csapatát. A hazaiak gyenge első félidőt produkáltak, nem rajtuk múlt, hogy a Szakoly nem vezetett két góllal.A szünet után valamelyest többet kerültek veszélybe a kapuk, de ezúttal egyik csapatnak sem sikerült gólt szerezni.

Dancs nélkül is simán léptünk át a Berettyón

 Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban.A listavezető Tiszavasvári hazai környezetben fogadta a jó képeségű Berettyóújfalu csapatát. A Türk
Ferenc által irányított csapat fegyelmezett védekezéssel és pontos támadójátékkal nagy különbségű győzelmet aratott.

Kézilabda: Szezonnyitó rangadó győzelemmel

  Több, mint két hónapos csendélet után folytatódik a kézilabda NB II-es bajnokság. Az Észak-keleti csoportban érdekelt három szabolcsi együttes közül legjobban álló, jelesül a tabella tetején trónoló Tiszavasvári mindjárt szomszédvári rangadóval kezdte a tavaszi szezont – Hajdúnánáson.

Gazdag Tibi a Balti-tenger után az Atlanti- Óceánban is megfürödne

 A napokban kezdődött az olimpiai kvalifikációért a lengyelországi kézilabda Európa Bajnokság a Balti-tenger partján található Gdansk városában. A felnőtt válogatottban ismét lehetőséget kapott a tiszavasvári nevelésű Gazdag Tibor, aki jelenleg a Csurgó NBI-es csapatának oszlopos tagja. A megfiatalított magyar válogatott első igazi felmérője a montenegrói csapat ellen volt, amit 32-27-re meg is nyert a válogatott.

Vereséggel búcsúztak az ősztől a kézilabdások

  Befejeződött az őszi idény a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, ahol Tiszavasvári „fagyott” a tabella tetejére. Már két fordulóval korábban kiderült, hogy a tabella tetején várhatja a tavaszi folytatást Türk Ferenc csapata. Az ősz utolsó mérkőzésén sajnos nem sikerült pontokat szerezni, hiszen a régi rivális Hajdúböszörmény otthonában egy gólos vereséget "mért" a listavezetőre.

Őszi bajnok a kézilabda csapat

  Őszi bajnok lett a Tiszavasvári NB II-es kézilabda csapata. A hétvégén teljes fordulót rendeztek,ahol az éllovas a Kisvárdától hozta el mindkét bajnoki pontot. A jól felkészült vasvári legények kemény küzdelemben kényszerítették rá akaratukat a házigazda kisvárdai csapatára. Türk Ferenc tanítványai ezzel a győzelemmel MÁR BIZTOSAN ŐSZI BAJNOKOK!

Parázs hangulatú mérkőzés - Győztek a kézilabdások

  Növelte az előnyét a bajnoki tabellán a Tiszavasvári NB II-es kézilabda csapata a hétvégén. A hétvégén teljes fordulót rendeztek,ahol az éllovas Tiszavasvári, akárcsak idegenben a Kisvárda, míg a Fehérgyarmat pontot tudott szerezni.Tiszavasvári csapata a tabellán második Miskolc csapatát látta vendégül.

Helyre állt a világ rendje - Győztünk a Debrecen ellen

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban egy férfi, és mindkét szabolcsi női együttes pályára lépett a hét végén. Tiszavasvári csapata a Debrecen csapatát fogadta hazai környezetben.A pontatlan játék miatt a lelkes vendégek négy góllal elhúztak az első félidőben, ám a meccs végére helyre állt a világ rendje, és nyertek a hazaiak.

Boczák kifogta a Fehérgyarmat szemét

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban. A megyei rangadónak is beillő mérkőzésen a Tiszavasvári otthon fogadta Fehérgyarmat csapatát– vasárnap. Az összecsapás a régi szép időket idézte: Küzdelmes mérkőzésen a Vasvári otthon ismét nem hibázott és szoros küzdelemben hozta a mérkőzést.A hazaiakat több bravúros védésével Boczák kapus tartotta a meccsben.

Továbbra is padlón a Tiszalök

  Labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály, 10. forduló, vasárnapi mérkőzések: A Sényő és az Ibrány is kétszámjegyű eredményt ért el a Gyulaháza, illetve a Kemecse ellen. A Tiszalök továbbra is padlón, míg a Tiszavasvári a héten  a Fradit vendégül látó Nagyacsedtől kapott ki otthon.

Rövidzárlat Mezőkövesden - kikaptak a kézilabdások

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban a hét végén. A forduló mérkőzései közül kiemelkedett a bajnokság végkimenetele szempontjából akár döntő fontosságú is lehetett a Mezőkövesd és a Tiszavasvári mérkőzése, amelyen szoros küzdelemben a házigazdák diadalmaskodtak.

Kézilabda: Dancs és Benyusz élre dobta a csapatot

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport negyedik fordulóját rendezték a hét végén. A bajnokságot jól kezdő Tiszavasvári a tabella végén kullogó Kazincbarcika csapatát fogadta hazai környezetben. A Türk Ferenc trenírozta csapat magabiztos játékkal elől és hátul magabiztosan játszott és Dancs és Benyusz gólerős játékának köszönhetően fölényesen nyerték meg a mérkőzést,amivel a csapat a tabella élére ugrott.

Megyei elismerést vehetett át Rontóné Tári Gizella testnevelő

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzat és a Magyar Diáksport Szövetség a diáksportban végzett munkájáért az alábbi megyei testnevelőket tüntette ki a pénteki  megyei közgyűlésen. A Magyar Diáksport Szövetség és a megyei önkormányzat együttműködésének köszönhetően a tehetséggondozás és az utánpótlás nevelés területén elért eredményeikért díjazták a testnevelőket.

Szorul a hurok a Tiszalöki focicsapatnál

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 6. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Tiszalök csapata ismét méretes zakóba szaladt bele Baktalórántházán. Kovács János a tiszalöki csapat trénere szerint:"Szorul a hurok a nyakunkon".Ezt a mester vélhetően arra értette, hogy hat forduló után pont és rúgott gól nélkül a tabella utolsó helyén tanyázik a Tisza parti csapat. Egy fokkal jobb csak a helyzet Tiszavasváriban.

Kézilabda - Hazai siker a szomszédvári rangadón

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport bajnoki nyitányán négy szabolcsi együttes lépett pályára. Tiszavasvári csapata szomszédvári rangadón fogadta a Hajdúnánást. Kemény küzdelmes mérkőzésen mind két csapat elemében volt, de ezúttal a hazaiak összpontosítottak jobban és nyerték meg az igen fontos mérkőzést.

Labdarúgás: Mélyponton a Tiszalök, már nem mumus a Vasvári gyarmaton

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 5. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tiszavasvári csapata Fehérgyarmatra látogatott, míg a Tiszalök otthon kapott ki újra. Az előző szezonhoz képest nagyot változott a világ, hiszen azt a mumust (Tiszavasvári), amely tavaly 13–1-el intézte el két meccsen a hazai fehérgyarmati csapatot, ezúttal szoros mérkőzésen le tudták győzni.

Olimpiai körök tanácskoztak Tiszavasváriban

  A Magyar Olimpiai Akadémia (MOA) tanácskozásra hívta az olimpiai körök és klubok elnökeit, vezetőit. Az országos megbeszélésre Tiszavasváriban szeptember 10-én, csütörtökön a Városháza épületében került sor. Az eseményen dr. Fülöp Erik polgármester köszöntője után Gazdag József bemutatta a Tiszavasvári Olimpiai Baráti Kört, dr. Printz János MOA- tanácstag pedig tájékoztatást adott a körök 2015. évi tevékenységéről.

Labdarúgó megyei bajnokság - Szomszédvári Classicot nyert a Tiszavasvári

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 4. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Az őszi soron következő fordulójában szomszédvári rangadót játszott Tiszavasvári és Tiszalök csapata. Az El Classico-nak is beillő mérkőzésen a hazaiak ellentmondást nem tűrve teljesen megérdemelten nyerték meg a szomszédvári rangadót.

Kézilabda: Munkácsi Máté Nyíregyházára igazolt

  Hajrájához érkezett a Nyíregyházi KC második vonalbeli férfi kézilabdázóinak felkészülése, hiszen jövő szombaton már jön a Fradi és az első bajnoki. A csapatnál voltak változások, távoztak és érkeztek. A Tiszavasvári nevelésű Munkácsi Máté is az új igazolások közé tartozik, ám egyben visszatérő is, hiszen már játszott Nyíregyházán. Tatabányáról érkezett 2009 őszén és öt éve távozott, és rossz szájízzel, hiszen nem kapta meg minden jussát.

Teniszpályát avatnak Tiszavasváriban a hétvégén

  Háromra nő a teniszpályák száma Tiszavasváriban. Vasárnap ugyanis kezdetét veszi a tavasszal elkezdődött városközpont rehabilitációs beruházás első átadási ceremóniája, amely funkciójának megfelelően az átadás napján rögtön egy tenisz sportnappal indul. A városban viszonylag szűk körben népszerű "fehér"sportot kb.15-20 fő űzi rendszeresen, akik mostantól három pálya(Gyári Lakótelep, Kabay Iskola Udvar) közül is választhatnak.

Izmosabb lesz a kézi csapat

  Szó se róla, nem tétlenkedett a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapatának szakmai stábja. első ránézésre meglehetősen jól sikerült megerősíteni a Türk Ferenc edző irányította együttest. Már az nagy fogás, hogy a kapus Boczák Kornél nyíregyházi kitérőt követően visszatért, ráadásul a második vonalba feljutott Nyírbátortól ketten is érkeztek – mégpedig kettős játékengedély birtokában segíthetik a Vasvárit.

Labdarúgás: Megvan az első bajnoki pont

  A labdarúgó Homa Sport megyei I. osztály 2. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A bajnokságnak új edzővel neki vágó Tiszavasvári csapat első hazai mérkőzésén csak döntetlen ért el a jól felkészített Tuzsér csapatával szemben.

Korszerűsítik a Városi Sportcsarnokot

  Megkezdődtek a 80-as évek közepén épült Városi Sportcsarnok felújítási munkálatai Tiszavasváriban. A munkálatokhoz szükséges 28 millió forintos költségek jelentős önkormányzati (11 millió Ft) önerőből, pályázati forrásból és a helyi vállalkozók adóforintjaiból valósulhat meg.A TAO program lényege, hogy a helyi vállalkozók a nyereségük után keletkező adó egy részét a látvány-csapatsportok helyi támogatására fordíthatják adókedvezmény formájában.

Dombi Tibor Vasváriba jön

  Tíz évvel ezelőtt Fazekas Viktor és Fecsku István agyából pattant ki egy nyári focitábor megrendezésének ötlete gyerekeknek. A tábornak azóta is nagy sikere van, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy folytatás következik.A megyei első osztályú helyi csapat legendás játékosa az elmúlt egy évtizedben jelentősen kivette a részét a tábor szervezéséből és  egyetlen alkalommal sem hiányzott a táborból.

Hazai sikerrel emlékeztek Bohács Sándorra

  Rekkenő hőségben,  embert próbáló melegben rendezték a Bohács Sándor-emléktornát – Tiszavasváriban a hétvégén. A két játéknapon, mint köztudott, azok a csapatok szerepeltek, melyekben a legendás bombázó Bohács Sándor játszott. A tavlyi évhez hasonlóan az Ibrány csapata idén sem tudott részt venni az eseményen.Helyére mindkétszer Mándok ugrott be.

Labdarúgás: Kiss Gábor váltja a távozó Mirgait

  Mint ismert a bajnokság végén távozott a labdarúgó megyei első osztályban szereplő Tiszavasvári kispadjáról Mirgai László. Időközben eldőlt, hogy Kiss Gábor váltja a távozó Mirgai Lászlót a tiszavasvári kispadon. Az új szakvezető abszolút képben van, elvégre a legutóbbi idényben az ugyancsak a megyei első osztályban érdekelt Nagyhalászt irányította. Mint ismert a Nagyhalász csapata az előző évben nyerte meg a labdarúgó megyei II. osztályt.

Edzőváltás:Mirgai László elköszönt

  Távozott a labdarúgó megyei első osztályban szereplő Tiszavasvári kispadjáról Mirgai László. A tréner távozásáról már napok óta pletyka terjengett a városban. Mirgai az utolsó mérkőzést követően így nyilatkozott: egyik szemem sír, a másik nevet. Azért sír, mert több volt ebben a bajnoki szezonban, azért nevet, mert az alapcélt túlteljesítettük, hiszen az első hat hely valamelyikének megszerzése volt a cél.

Nosztalgiafoci harmadszor

  Egy szép májusi nap kora délutánjára várták a szervezők Lakatos Pistával (Tutó) az élen a nyolcvanas évek Gáspár László (volt Szpari focista) edző kezei közt a megyei I-ben bajnokságot nyert, majd az NB III-ban kiválóan szereplő Tiszavasvári csapatában játszó focistákat. Miképpen egy és két évvel ezelőtt, a hívó szóra most is szép számmal jöttek. Eljött a mester, de Fecsku Pista, Szatke Zoli, Kiss Miki, Varga Attila sem maradhatott távol, akik valamennyien hosszabb-rövidebb ideig erősítették a vasvári csapatot.

Mirgai:Rossz periódust élünk át...

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 27. fordulójának mérkőzéseit játszottak a hét végén. A tabellán előkelő helyen tanyázó Tiszavasvári hazai pályán fogadta a gyengébb képességű Tiszakanyárt csapatát.A mérkőzésen elért döntetlennel fontos pontokat bukott el a hazai csapat, amely óra elteltével az első komolyabb ellentámadás követően egy lövés után kapta be az egyenlítő találatot.

Kézilabda NB II: biztos bennmaradás

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport utolsó fordulóját rendezték a hét végén. A férfiaknál már korábban eldőlt, hogy a Nyírbátor nyeri a bajnokságot – hibátlan teljesítménnyel! Tiszavasvári csapata  sikeres tavaszi hadjáratának köszönhetően biztosan maradt tagja a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjának.A bajnoki tabellán négy együttes búcsúra kényszerült, akárhogy is fáj, a két szatmári gárda, a Mátészalkai MTK és a Fehérgyarmat is eme körbe tartozik.

Kézilabda : Megcsíptük a Böszörményt

  Ismét teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban. Tiszavasvári csapata a régi rivális Hajdúböszörményt fogadta hazai pályán. Az első félidőben mindkét csapat keményen védekezett, a támadásokba sok hiba csúszott, illetve a kapusok mindkét oldalon remekeltek. A második félidőben a hazaiak jobban összpontosítva a támadójátékra izgalmassá tették a mérkőzést végét és megérdemelten nyertek.

Mirgai:Még nincs veszve semmi...!

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 26. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A listavezető Nyírmada otthonában szerepelt a Mirgai László által pallérozott Tiszvasvári csapat,amely a tabella haramdik fokán helyezkedik el. Magas színvonalú rangadón nagyon taktikus, fegyelmezett, odaadó, gólra törő játékkal, nagy meglepetésre a magabiztos győzelmet aratott a Tiszvasvári csapat életben tartva ezzel a bajnoki reményeket.

Történelmi válogatott kézi siker Gazdag Tibivel

  A tiszavasvári kötődésű Gazdag Tibor a Magyar férfi kézilabda-válogatottban tavaly decemberben egy Pécsen rendezett felkészülési mérkőzésen debütált. A 2007-ben a NB I-es PLER-hez igazoló, majd a Gyöngyös, jelenleg pedig a Csurgó élvonalbeli csapatát erősítő szélső újra játéklehetőséget kapott a válogatottban ezúttal már tétmérkőzésen. A mérkőzés mind a csapatnak, mind Tibinek történelmi sikert hozott ugyanis a továbbjutás szempontjából fontos mérkőzésen a magyar férfi kézilabda-válogatott idegenben 27-23-ra győzött az orosz csapat csehovi otthonában Európa-bajnoki selejtezőn.

Veterán kapust váltó ifikapus bravúrjai

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 24. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Mirgai László tanítványai a Kemecse csapatához látogatottak és értékes győzelmet arattak. Nem indult jól a mérkőzés, hiszen a kilencedik percben az ifi kapusnak kellett beállni a veteránként erre a mérkőzésre beugró Szőllősi Attila helyére. A fiatal kapus hatalmas bravúrokat bemutatva az egész mérkőzésen szenzációsan védett és nagyban hozzájárult a csapat idegenbeli sikeréhez.

Kézilabda: Jó kezdés után, erőteljes visszaesés a játékvezetőknél

  Bajnokavatás és döntetlenek. Ez a két legfontosabb mozzanata a hétvégi NB II-es férfi kézilabda bajnokságnak. Négy fordulóval a szezon vége előtt bajnoki címet ünnepelhetett a Nyírbátor NB II-es férfi kézilabdacsapata. Váczi Sándor – eleddig hibátlanul menetelő – legénysége gálaelőadással rukkolt elő a Bőcs elleni fellépésen, így immár behozhatatlan pontelőnyre tett szert az egy mérkőzéssel többet játszó, második helyen tanyázó Kazincbarcikával szemben. A kiesés elől menekülő Tiszavasvári csapat a Hajdúságba látogatott, ahol értékesnek mondható döntetlen ért el ismét. 

Mirgai: Bíró spori még sokat kell fejlődnie...!

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 23. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.Tiszavasvári csapata a középmezőnybe tartozó Szakoly csapatát fogadta hazai környezetben. A hazai csapaté volt a mérkőzés első része, ám a 17.percben egy szabálytalanság után kiállították a hazai csapat kapusát. A létszámban megcsappant házigazda ezután hiába igyekezett, nem tudta újabb gólokkal realizálni fölényét, miközben a szakolyi ellentámadások komoly veszélyt jelentettek.

Labdarúgás:Elérhető közelségben a dobogó teteje

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 22. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A bajnoki cím szempontjából kimagaslóan fontos mérkőzésen találkozott a Tuzsér és a Tiszavasvári csapat. A tabella második és harmadik helyezett csapata óriásit küzdött a pályán, amelyből a győzelmet jobban akaró vendégek egymásért küzdve, nagy futómennyiséggel hozták a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel mindössze két pont a különbség a két csapat között míg a listavezető Nyírmada négy ponttal vezeti a bajnokságot.

Kézilabda: Vereség a Nyírbátor ellen

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban teljes fordulót rendeztek. A szabolcsi csapatok szempontjából fekete volt a hétvégi forduló hiszen egy kivételtől eltekintve minden megyei csapat vereséget szenvedett. Az egyetlen győzelmet a bajnoki cím várományosa a nyírbátori csapat szerezte meg éppen a Tiszavasvári otthonában. A vereség ellenére örülhet a Türk Ferenc trenírozta csapat, hiszen a riválisok közül Hajdúböszörmény, Mátészalka és a Fehérgyarmat is kikapott így továbbra is hatalmas a verseny a biztos bennmaradásért.

Döntetlen a szomszédvári rangadón

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 21. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A legnagyobb érdeklődéssel várt Tiszavasvári- Tiszalök rangadót közel 300 néző kísérte figyelemmel a helyszínen. A tabellán elfoglalt hely a két csapat életében sohasem volt mérvadó. A szeles időben lejátszott mérkőzésen alaposan felkészült egymásból a két rivális szomszédvár csapata, és nagy küzdelemben ezúttal igazságos döntetlen született. 

Kézilabda:Döntetlenek után végre győzelem

  Teljes fordulót, közte három megyei rangadót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban. Hosszú idő után nyerni tudott a Türk Ferenc által trenírozott Tiszavasvári csapat. A vendég Borsod megyei sörgyári csapat csak a mérkőzés derekáig tudta tartani a lépést a hazaiakkal. A folytatásban a tudásbeli különbség az eredményben is megmutatkozott.

Fociban jobbak vagyunk, mint Nagykálló

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 20. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Könnyű mérkőzésnek ígérkezett a Tiszavasvári vendégszereplése a sereghajtó Nagykálló otthonában. Nos a fiatalos és dinamikusan fejlődő nyírségi város focicsapata valóban nem tanúsított nagy ellenállást a mérkőzés folyamán, így a  Vasváriak öt góllal
tudatosították a tudásbeli különbségét.

Apa és fia egy csapatban

  Dancs Máté vitte a hátán a csapatot a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, ahol alsóházi rangadót játszott egymással a Mátészalka és a Tiszavasvári csapata a hétvégén. A csapatban játéklehetőséget kapott Dancs Miklós szakosztályvezető is. A játékoskeret "öregbítésére" azért volt szükség mivel a csapatban több meghatározó játékos is sérült.

Szeles győzelem Dombrádon

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 19. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. A Tiszavasvári csapat a szerényebb képességű Dombrád csapatához látogatott. Az irreális körülmények között lejátszott  mérkőzés első félidő a szél által támogatott hazaiaké volt, a második a vendégeké.

Hozott rajtunk a Bakta

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 18. fordulójában öt mérkőzést rendeztek. Felsőházi rangadónak is  beillett volna a Baktalórántháza–Tiszavasvári mérkőzésen.Hiába birtokolták többet a labdát vendégek, az első félidő közepétől kiegyenlítődött a játék. A hazaiak sikeres potnrúgásakinak és küzdőszellemüknek köszönhetően megnyerték a mérkőzést és egy pontra felzárkóztak a harmadik helyezet Tiszavasvári mögé.

Értékes pont Hajdúnánástól

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában teljes fordulót rendeztek a hétvégén. A tabellán elfoglalt hely soha nem lehet mérvadó a két szomszédvár Tiszavasvári és Hajdúnánás esetében. Mind két csapat hosszú évek óta üde színfoltja a hazai kézilabdázás Észak-keleti csoportjának. Az elmúlt hétvégén újra találkozott a két csapat tétmeccsen és ahogy lehetett számolni a mérkőzés rendkívül kiélezett küzdelmet hozott ,ahol a csapatok felváltva vezettek míg végül igazságosnak mondható döntetlen született.

Meglátja mester menni fog...

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 17. fordulójának mérkőzéseivel megkezdődött a tavaszi idény. Mindjárt meglepő eredményekkel...A Mirgai László edzőt derékbántalmak miatt nélkülöző Tiszavasvári Ibrány csapatát fogadta hazai pályán. Az első félidőben a hazaiak nagyon gyengén játszottak, a második félidőben már uralták a mérkőzést, de gólt nem tudtak szerezni summázta a látottakat a megbízott tréner Fazekas Marci.

Szoros küzdelemben tisztes vereség Kisvárdán

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban a hét végén. A bajnoki címre hajtó Nyírbátor magabiztosan nyert Miskolcon. A Tiszavasvári csapat Kisvárdára látogatott. A vendég csapat nagyon felkészült a hazaiak ellen ám ez is kevés volt hiszen hiába volt a játék képe alapján két ellentétes félidő a hazaiak végig vezetve,szoros küzdelemben, de nyerni tudtak a Kisvárda Sporcsarnokban.

Pontos tavasznyitó

  A hét végén megkezdődött a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport tavaszi idénye.A tabella alsó végén tanyázó Tiszavasvári a középmezőnybe tartozó Miskolcot fogadta.Küzdelmes mérkőzésenen a második félidő közepén már négy góllal is vezetett hazai csapat, de előnyét nem tudta megtartani – főként a szünet után látott gyenge kapusteljesítmény miatt.

Indul a kézilabda szezon

  A hét végén rangadóval folytatódik az NB II-es kézilabda-bajnokság. Edzőváltások, új játékosok igazolása „színesítette” az NB II-es kézilabdacsapatok felkészülését. A kézilabda NB II-ben szereplő szabolcsi együttesek nem vitték túlzásba a téli erősítést. A hétvégi bajnoki folytatásra melegítő csapatok jobbára csendben tették a dolgukat, magyarán a munkára figyeltek. Akadtak azért kivételek, így például a Fehérgyarmat, amely mindjárt három román játékost szólított soraiba.

Megújult a Városi Sportcsarnok eredményjelzője!

  A hétvégi NB-II-ES bajnoki kézilabda mérkőzésen debütál a Tiszavasvári Városi Sportcsarnok új eredményjelzője. Erről Nácsa Balázs a Tiszavasvári Sportegyesület elnöke tájékoztatta szerkesztőségünket. Bár az új eredményjelző mérete kisebb, mint az előző, de tudásban sokkal több plusz funkcióval rendelkezik a berendezés, amely alkalmas
az eredmény közlése mellett kép, videó, fényújság és élőkép közzétételére is.

Nemzetközi Utánpótlás Kézilabda Tornát rendeztek Tiszavasváriban

  Első alkalommal szervezte meg a HUN-IOR Nemzetközi Utánpótlás Tornát a Megyei Kézilabda Szövetség. A február 6-8. között zajló versenyen közel 600 játékos vett részt, akik négy korosztályban mérhették össze tudásukat. A 13 és 20 év közötti fiatalok számára kiírt utánpótlás tornán a megyei csapatok mellett 13 külföldi csapat is részt vett.Tiszavasvárit három  korosztályos csapat is képviselte a küzdelmekben.

Szlovákiában készülnek a tavaszra a tiszavasvári focisták

  Sokat nem látták otthon az elmúlt napokban a tiszavasvári futballistákat – jól sikerült a szlovák túra.Az elmúlt napokban „ágyrajáró” vendégek voltak otthon a tiszavasvári futballisták – vagy még azok sem. Szlovák portyát tudott le ugyanis a megyei első osztályú együttes, amely pénteken a harmadik vonalban érdekelt Kassa-SAC ellen vívott felkészülési összecsapáson 2–2-es döntetlent ért el.

Csontvázat ástak ki a földből Nyíregyházán

  Nyíregyháza külterületén, a Rezeda utcában egy csontvázat találtak a földbe ásva. A helyszínre rendőrautó érkezett. A nyiregyhaza.hu oldal szerint egy 14 éve eltűnt ember maradványai kerülhettek elő. A rendőrség az ügyben későbbre ígért tájékoztatást.A rendőrség nem cáfolta, és nem is erősítette meg a nyiregyhaza.hu című oldal értesülését, amely szerint egy 14 éve eltűnt személy holttestét találták meg Nyíregyházán, a borbányai Rezeda utcában, egy ház udvarán.

A Tiszavasvári SE lett az év férfi labdarúgó csapata

  A megye legjobb edzőit, szakvezetőit és játékosait köszöntötték. A Magyar Labdarúgó-szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága a 2014. év teljes zárásaként a legeredményesebb megyei csapatok, játékosok, edzők, a sportágban dolgozók tiszteletére díjátadó ünnepséget tartott – Nyíregyházán.

Sérüléssel zárta első válogatottságát Gazdag Tibor

  A magyar férfi kézilabda-válogatott  karácsony előtt kedden felkészülési mérkőzésen 31–28-ra legyőzte Egyiptomot. A Pécsen megrendezett találkozót a vendégek kezdték jobban, a mieink hat percen keresztül nem találtak a kapuba. A félidő közepéig még
tartotta a hazai csapat a lépést az egyiptomiakkal, de a szünetre már kétgólos előnnyel mentek a vb-re készülő „Fáraók”.

Igazi ajándék: Válogatott lehet Gazdag Tibor

  Új játékosokat szeretne kipróbálni Talant Dujshebaev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki ennek megfelelően hirdette ki keretét a jövő keddi felkészülési mérkőzésre. "Az Egyiptom elleni találkozóval már most a 2016-os Európa-bajnokságra készülünk, hiszen minden együtt töltött nap értékes. Szeretnék új játékosokat megismerni és kipróbálni, illetve a válogatotton belül ötvözni a tehetséget és a tapasztalatot" - idézte a Magyar Kézilabda Szövetség keddi közleménye.

Bajuszvágás után jöhet a szakáll ?

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 16. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Ez egy előrehozott forduló volt a megyei szövetség döntése alapján mivel tavasszal gyakran fordul elő, hogy a hó olvadás után a pályák nem igazán alkalmasak mérkőzés megrendezésére. A Tiszavasvári a Szatmár Unió csapatához látogatott Fehérgyarmatra. Jó iramú mérkőzésen a nagy hidegben remek második félidőben mutatott játékkal búcsúztak a Mirgai legények a szezontól.

Mirgai bajsza bánta...

  Remek sorozatot tudhat maga mögött a Mirgai László trenirozta Tiszavasvári. A megyei első osztályú futballcsapat zsinórban négyszer nyert.A gárda három sikerrel tarsolyában érkezett a november 23-án vasárnap a listavezető Mándok otthonába. A nagy tét nem bénította a srácokat, 2–1-re diadalmaskodtak idegenben majd ezt követően a játékosok borotvát ragadtak az öltőzőben.Történt ugyanis, hogy a csapat tagjai és az edző alkut kötöttek. Nevezetesen azt, hogy megszabadíthatják férfiúi ékességétől – bajszától a trénert, amennyiben sorozatban négyszer nyer a csapat.

Értékes pont a Hajdúságból

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II Észak-keleti csoportban. Az edzőváltás után formáját kereső Tiszavasvári csapat a szintén szebb napokat megélt Hajdúböszörmény otthonában vendégeskedett. A mérkőzésen a szezon legjobb játékát nyújtó vendégek nyolc perccel a vége előtt még 24–20-ra vezettek ám a végén a időn túli hétméterest hárító cserekapusnak, Bíró Dávidnak köszönheti a pontmentést a Tiszavasvári csapat.

Értékes három pont az utolsó pillanatban

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 14. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Tiszavasvári csapata az alsóházban tanyázó Balkány csapatát fogadta. A biztosnak tűnő hazai győzelem helyett a látottak alapján a vendégek most nyújtották az őszi idényben a legjobb teljesítményt. Mentálisan erősek voltak, koncentráltan futballoztak, és megvolt a lehetőségük, hogy eldöntsék a meccset. A szerencse végül a hazaiak mellé szegődött és Nagy Dávid bombafejesével nagyon értékes három pontot mentett a mérkőzés utolsó pillanatában.

Az új edző(k) sem segített

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hét végi fordulója több érdekességgel, páratlan teljesítménnyel szolgált. A fehérgyarmati kiruccanásra nagy reményekkel érkezett a Tiszavasvári gárda ám az alsóházi rangadón, parázs hangulatban a hazaiak magabiztosnak mondható győzelemmel hozták a mérkőzést. A múlt héten kinevezett edzőpáros nevében nyilatkozó Lázár Attila: szerint a vereség legfőbb okai között a kimaradt a hétmétereseket, és a technikai hibákat említette, ami megbosszulta magukat.

Edzőváltás Tiszavasváriban

  Új edzővel folytatja bajnoki szereplését a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata.A korábbi szakvezetővel, Grandjean Gáborral közös megegyezéssel szerződést bontott a szakosztály, egyúttal döntött az utód személyéről.Érdekesség, hogy frissen kinevezett Türk Ferenc Kisvárdáról érkezett, és az őszi idényből hátralévő négy mérkőzésen játszani fog az „osztálytárs” együttesben.

Oda az otthoni veretlenség

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 11. fordulójában teljes fordulót rendeztek a hétvégén. Tiszavasvári csapata a múlt heti nagyhalászi fiaskó után hazai pályán fogadta a Nyírmada csapatát.A tipikus egygólos mérkőzésen a hazaiak közelebb áltak a győzelemhez, de a fölényüket nem tudták gólra váltani,ami a végén megbosszult magát hiszen a vendégek egy talált góllal  mind három pontot elvitték.

Mirgai: Meglepődtem a gyenge játékon

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 10. fordulójának mérkőzéseit rendezték a múlt hétvégén. Mirgai László tanítványai a Nagyhalász otthonában léptek pályára. Az első félidőben egyértelműen jobb volt a Halász, a szünet után csupán a vendégek felívelt labdái okoztak nehézséget rangadónak nevezhető mérkőzésen.

Sörgyári Capriccio - Értékes pont maradt a Borsodi hazájában

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban teljes fordulót rendeztek a hét végén. A Tiszavasvári csapata a sörgyáráról híres Bőcs-re látogatott. A mérkőzés előtt esélyesebbnek tartott vendégek rengeteg technikai hibát követett el, ami csaknem megbosszulta magát. A szurkolók a látottak alapján az egy pontnak is örülhettek.

Magabiztos győzelem

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 4. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.A Tiszavsvári csapata a tartalékos Mátészalka ellen lépet pályára hazai környezetben. A hazaiak végig kézben tartva a mérkőzést magabiztosan nyertek az olykor kellemetlen védekezési stílusban játszó Mátészalka ellen.

Mentő vitte kórházba a Vasvári focistát

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 9. fordulójának szombati nyitányán három mérkőzést játszottak. Tiszavasvári Kemecse csapatát fogadta. A vendégek mestere által NB III-as színvonalúnak kikiáltott élvezetes, közönségszórakoztató mérkőzésen a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez ám végül gól nélkül fejeződött be a mérkőzés. Információnk szerint a hazai csapatba csereként beállt Bakost a mérkőzés végén mentő szállította kórházba.

Kemény adok-kapok, Vasvári győzelemmel

  A Szi-Zo Sport megyei első osztály 8. fordulójában rendezett Szakoly–Tiszavasvári futballmeccs puskaporos hangulaban zajlott, amelynek a vége az lett, hogy a kedd edző kölcsönösen üzengetett az elmúlt napokban a megyei napilap hasábjain.A mérkőzést egyébként a már két góllal is vezető vendég Tiszavsváriak nyerték.Győzelmükkel a dobogó második fokára léptek fel.

Egy félidőnyi előny Hajdúnánásnak

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 3. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. A Tiszavasvári csapat szomszédvári rangadóra utazott Hajdúnánásra. Korábban hatalmas meccseket játszott egymással a két csapat, azonban a vendéglátók eddig egy
osztállyal fentebb küzdöttek a bajnoki pontokért. Most újra egy csoportba került a két csapat hiszen a Hajdúságiak kiestek a második vonalból.

Elúszott lehetőség: Tiszavasváriban csak később épülhet tanuszoda

  Országosan 23 településen, Szabolcs-Szatmár- Bereg megyében pedig négy járásközpontban (Fehérgyarmat, Csenger, Baktalórántháza, Kemecse) kezdődhet meg a tanuszodák építése. A kormány uszodaépítési programjának részeként első körben 23 településen, mintegy hárommilliárd forintból épülhetnek uszodák - jelentette be az emberi erőforrások minisztere csütörtökön.

Értékes győzelem a listavezető ellen

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 7. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Felsőházi rangadónak is beillő mérkőzésen Tiszavasvári a tabellát vezető Tuszér csapatát fogadta. A hazaiak támadtak, mégis a látogató szerezte meg a vezetést, majd még két ziccert is kihagyott. A második félidő a házigazdák fölényében telt, ami gólokat eredményezett a küzdelmes, jó színvonalú mérkőzésen.

Kézilabda:Bajnokverés kapusbravúrokkal

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport második fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tiszavasvári csapata a tavalyi bajnok Kisvárdát fogadta miután a rétközi város csapata nem vállalta a magasabb osztálybeli szereplést. A vendégcsapat tetemes előnnyel vezetett a 40. percig, ekkor azonban a lelkes hazaiak izgalmassá tették a meccset, majd az utolsó percben átvették a vezetést és megnyerték a mérkőzést.

Szomszédvári rangadó: Megrogyott a Tiszavasvári

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Ami a Spanyol bajnokságban a Reál-Barca az a "megye egyben" Tiszalök- Tiszavasvári. Nagy várakozás előzte meg a szomszédvári rangadót. A szurkolók nem csalódtak, hiszen lendületes, parádés hangulatú mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született.

Simicskó: Tanuszoda épülhet a Járásközpontban

  Péntek este sportfórumot tartottak Tiszavasváriban, amelyen részt vett a dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár, aki Magyarország 2014 és 2020 között tervezett sportfejlesztési koncepcióját ismertette a helyi sportélet képviselőinek. A Tiszavasvári kötődésű államtitkár elmondta 2014-től 2020-ig csaknem 135 milliárddal gazdálkodhat 16 kiemelt sportág. Az államtitkár elmondta:A kormány kiemelt figyelmet fordít a köznevelés rendszerében megvalósuló mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek biztosítására.

Hosszú idő után újra van női kézilabda Tiszavasváriban

  Örömteli pillanatoknak lehettek szem és fültanúi a tiszavasvári kézilabda szerelmesei. Pénteken este mutatkozott be a drukkerek előtt a Tiszavasvári Sportegyesület Elnöke női kézilabda csapata. A Városi Sportcsarnokban megtartott bemutató edzőmérkőzésen a csapat nyíregyházi Kölcsey SE -vel majd a korábban az aktív mára már pályafutásukat befejező helyi Amazonokkal játszottak 2x10 perces bemutató mérkőzéseket.

Fazekas Marci újra a pályán!

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 5. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tiszavasvári csapata Nagykállót fogadta hazai pályán míg a Tiszalök Nyírgyulajban vendégeskedett. A Tiszavasvári már az első félidőben leiskolázta a vendégeket. A drukkerek, de még a vendégek edzője is úgy látta osztálykülönbség volt a két csapat között. Húsz perccel a befejezés előtt a sokszoros megyei gólkirály. Fazekas Viktor – hosszú sérülés után – ismét pályára lépett.

Tiszavasvári mentheti meg a Magyar(gomb)foci becsületét

  A hétvégén a szektorlabda, ismertebb nevén a gombfoci történetében először rendeznek Interkontinentális Kupa-döntőt, amelyen Európa és Dél-Amerika legjobbja találkozik egymással. Az MTI azt írja, az eseményen Európát a gömbölyű labdával játszott, 12 érintéses szakágban a Bajnokok Ligája-győztes Tiszavasvári együttese, míg a hagyományos koronglabdás szakágban a szintén BL-győztes Testvériség képviseli.

Megkezdődött a tiszalöki pontgyűjtés

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztályának 4. fordulóját rendezték a múlt szombaton. Térségünknek két érdekelt csapata is van hiszen a tavalyi pontvadászatban sikeresen bent maradt Tiszalök csapata mellé ősztől Tiszavasvári csapata is csatlakozott azután, hogy Mirgai László tanítványai toronymagasan nyerték meg a "megye kettőt".A bajnokságot a két csapat szempontjából a Tiszavasvári kezdete jobban. ám örömteli, hogy a  negyedik fordulóban megszületet a Tiszalök első győzelme is.

Felújitják a Városi Sportcsarnokot

  A Tiszavasvári Sportegyesület sikersen pályázott a TAO programban is, melynek erdményeképpen sportfejlesztési tárgyi eszközök felújításához nyertek jelentős pénzösszeget. A 80 -as évek közepén épült csarnokon - amelynek a tulajdonosa a helyi önkormányzat - az elmúlt évtizedekben csak kisebb felújítások történtek. A sporteseményekre, rendezvényekre és tornaórákra is használt csarnok állaga az utóbbi években jelentősen leromlott.

Oda az Aranycsapat Tiszavasváriban, fociláz Tiszalökön?

  A Szi-Zo Sport megyei első osztályban érdekelt futballcsapatok némelyike nem lacafacázott az átigazolási időszakban. Olyannyira nem, hogy a bajnok Tiszavasváriban gyakorlatilag komplett csapatot igazoltak. A feljutóként csatlakozó Tiszavasvári akár a közvetlen elitbe rakétázhat hiszen a megye több csapatából is erősített.Érdemes megemlíteni, hogy a szomszédvári Tiszalök szinte minimális mértékben módosított az összetételen.

Nagyágyúktól tanulhattak a fiatalok

  A napokban ért véget az a nyári kézilabdás tábor, melyet Dancs Miklós, a helyi NB II-es férfi kézilabda-csapat szakosztályvezetője álmodott meg és váltott valóra. A gyerek öt napon át táboroztak együtt Tiszavasváriban, miközben – két komoly szakember iránymutatásával – napi két edzésen vettek részt.Kovács Mihályt azt hiszem nem kell bemutatni a megye kézilabda-barátainak, elég csak annyi: az ő nevéhez fűződik a nyíregyházi kézilabda-csapat egyik legfényesebb szereplése (ötödik hely az első osztályban, ezzel párhuzamosan harmadik hely a Magyar Kupában).

Tizedik alkalommal rendezik meg a Bohács Sándor emléktornát

  A sportberkekben jártas, sportszerető emberek a tíz év ellenére elevenen emlékeznek a 2004 február 2-án érkező szörnyű hírre, ami a 36-os főúton történt eseményről szólt. A népszerű, kiváló és elnyűhetetlen futballistát, a feledhetetlen „Bohit” 39 éves korában – a tömegbalesetben mentősként másokon segíteni akaró, még aktív játékost – a sűrű ködben halálra gázolta egy ukrán kamion.

Újabb bajnoki aranynak örülhetnek a Tiszavasvári focidrukkerek

  Az abszolút hobbicsapatként működő Tiszavasvári II a megye háromban nyert bajnokságot. Tavaly kisebbfajta gyász uralkodott, amikor a város – a régi szép időkben a magyar második vonalban jegyzett – „nagycsapata” a megyei másodosztályba süllyedt. Ebben az évadban viszont minden klappolt Tiszavasváriban. Az egyes számú legénység visszatornászta magát a szabolcsi elitbe, miközben a „kicsik” ugyancsak bajnokságot nyertek.

Regionális éremátadó a Városi Sportcsarnokban

  Véget értek az Erima gyermekbajnokság regionális küzdelemsorozatai. Csütörtökön Tiszavasváriban vehették át a három megyéből érkező korosztályos csapatok tagjai (U7-től az U14-ig) a dobogós helyezésekért járó érmeket. A Magyar Kézilabda Szövetség valamennyi részt vevő játékosra gondolt, így minden sportoló emlékéremmel térhetett haza.

Kende a legtechnikásabb egyetemista

  A Győri Széchenyi István Egyetem házigazdaként fogadhatta az egyetemisták legrangosabb hazai seregszemléjén az ország legjobb női és férfi egyetemi kézilabda csapatait a közelmúltban. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Kézilabda Bajnokság Döntőjének két napos tornáján a fiúknál a Szegedi Tudomány Egyetem lett a bajnok a Debreceni Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem előtt. A lányoknál az egri Eszterházy Károly főiskola győzött a Pécsi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem előtt.

Kilenc góllal ünnepelt bajnoki cím

  Az előző bajnoki évben nagy meglepetésre kizuhant Tiszavasvári csapata a megyei I. osztályból, pedig a játékosállomány összetétele alapján biztos bent maradónak kellett volna lenni. A kiesés után edzőt váltott csapat. Fecsku Istvánt Mirgai László váltotta a kispadon. Az elvárás a vezetőség és a drukkerek részéről nem is lehetett más mint a visszajutás az első osztályba.

Hétvégén bajnok lehet a Mirgai csapat

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 27. fordulójának mérkőzéseit játszották vasárnap.Tiszavasvári csapata  Rakamazra látogatot.Ez a  mérkőzés a korábbi években is nagy érdeklődés mellett zajlott hiszen a két csapat az NB III-ban vagy a megyei I.osztályban is remek csatákat vívott korábban. A mostani győzelemnek azért is van nagy értéke, mert így a jövő héten egy esetleges győzelemmel hazai közönségünk előtt ünnepelheti bajnoki címét a Mirgai csapat.

Győzelemmel búcsúztak a kézilabdások

  Befejeződött a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport küzdelemsorozata. A férfiaknál a Kisvárda megvédte bajnoki címét, miután az utolsó fordulóban biztosan nyert a Hajdúböszörmény ellen – nem mellesleg ezzel biztosította, hogy csak és kizárólag szabolcsi együttesek zártak a dobogón. A Tiszavasvári csapata a bronzérmes Fehérgyarmat csapatát fogadta a Városi Sportcsarnokban ahol vérbeli megyei rangadón győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől.

Hazai pályán bukott el a bajnokesélyes

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjának 26. fordulójában teljes fordulót rendeztek a hétvégén.Tiszavasvári csapata a közepes képességű Levelek csapatát látta vendégül. Sportszerű, jó iramú mérkőzésen kettő nullról fordította meg a vendégcsapat a mérkőzést és vitte el az értékes három pontot. Mirgai mester a szerdai kupameccs után fáradalmakra hivatkozva mentette ki fiait.

Érettségi vizsga aranyozhatja be Ádám bajnoki sikereit

  Sorozatban hetedszer, összesítésben 22. alkalommal lett aranyérmes a Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben, miután a döntőben másodszor is legyőzte a Szegedet. A vasárnapi találkozó előtt abban bízhatott a Szeged, hogy az alapszakaszban saját közönsége előtt már legyőzte egyszer legnagyobb hazai riválisát, igaz, akkor szinte a tejes hatvan percen át jól játszott. A bajnoki címnek  Tiszavasvári vonatkozása is van, hiszen a döntőben a csapat kispadján foglalt helyet a tiszavasvári kötődésű Borbély Ádám.

Többgenerációs röpis találkozó Tiszavasváriban

  Többgenerációs röplabda találkozót szerveznek június 28-án a helyi Váci Mihály Gimnázium tornatermében Tiszavasváriba. A Sáfár tanár úr keze alatt felnőtt női röplabdások szerveznek egész napos szabadidős programot. A szervezők várják azok jelentkezését, akik a korábban a Lombikban röplabdáztak, vagy a Sáfár Sándor tanár úr növendékei voltak.

„Talma” a Best Of Rádióban

  Hétfőn este 19.00 órakor ismét jelentkezik a Magyar Lelátó című Sportmagazin a Best Of Rádió hullámhosszán!A hetente jelentkező műsor vendége ezúttal Talmácsi Gábor „Talma” gyorsasági motorversenyző aki 2007-ben a MotoGP 125 cm³-es kategóriájának világbajnoka lett. „Talma” az utóbbi időben sokat kínlódott, s még járni is alig tudott súlyos sérülése miatt.  A tavaly a Superbike-vb Supersport sorozatában szereplő klasszis még június 9-én a Portugál Nagydíjon sérült meg.

Túl nagy falat volt a listavezető...

 A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban – hosszú idő után – ismét teljes fordulót rendeztek az elmúlt hétvégén. A férfiaknál a Kisvárda rangadót nyert a Fehérgyarmat otthonában, ezzel megteremtette magának az esélyt a bajnoki cím megvédésére. A kiesés ellen harcoló Mátészalka feltámadása szintén látványosra sikerült. Tiszavasvári csapata a bajnokaspiráns  Nyírbátor csapatát fogadta hazai pályán. A vendégek sikere egy percig sem forgott veszélyben a gyorsan, és jól játszó vendégcsapat győzelme a némileg tartalékosan pályára lépő, több ziccert kihagyó, lelkes hazaikkal szemben.

Mirgai: csak a győzelemnek örülhetünk...

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 24. fordulójának mérkőzéseit játszották. A listavezető Tiszavasvári csapat Napokoron szerepelt.A csapat edzői Mirgai László úgy nyilatkozott a mérkőzést követően, hogy a mérkőzésen a napkoriak és a játékvezetők érdemelnek dicséretet,csapatom pedig csak a győzelemnek örülhet.Mindezek ellenére úgy tűnik senki nem tudja útját állni a Tiszavasvári csapatanak akik a bajnokság vége előtt nemsokkal toronymagasan vezetik a tabellát.

Mirgai László: – Két dolognak örülhetünk: Krisztus feltámadt és győztünk

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 23. fordulójának mérkőzéseit játszották az ünnepi hétvégén. A listavezető Tiszavasvári csapata a dobogóra igyekvő  Terem csapatánál vendégeskedett.A látottak alapján nem véletlenül áll a negyedik helyen a Terem, hiszen nagyszerűen játszottak, és méltó ellenfelei voltak a bajnokaspiráns Tiszavasvári csapatnak.

Hozott rajtunk Demecser

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban a férfiaknál mindössze kettő, a nőknél egy szabolcsi együttes lépett pályára a hét végén. A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában szereplő férfi kézilabda csapat idegenben szenvedett vereséget a Demecser csapatának otthonában. A Tiszavasvári csapat edzője szerint csapata  fegyelmezetlenül, rengeteg hibával játszott és nem érdemelt győzelmet.

A Tiszavasvári megérdemli, hogy bajnok legyen!

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 21. fordulójának mérkőzéseit rendezték vasárnap. A bajnoki címért folyó küzdelem talán egyik legjobban várt mérkőzését  rendezték  a hétvégén Szakolyban, ahol a listavezető Tiszavavasvári vendégszerepelt. Mirgai László csapata ez első félődőt végig aludta amit a hazaik könyörtelenül ki is használtak és kétgólos előnyt szereztek. A második félidőben aztán szerkezeti változást hajtott végre a bajnokaspiráns, melynek következménye, hogy megfordították a mérkőzést.

Biztos listavezető...

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 20. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A listavezető Tiszavasvári a Ófehértó csapatát fogadta. Mirgai mester szerint egy nagyon kulturáltan, sportszerűen játszó vendégcsapatot sikerült kétvállra fektetni csapatának.

Igazi csapatmunka volt

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti-csoportban hét végi fordulójában ismét botlott a Nyírbátor, így a megyei összecsapáson – Demecserben – felülkerekedő Kisvárda tovább növelte előnyét a táblázat élén. Ugyanakkor a fehérgyarmati Szabó Péter huszonegy (!) gólt szerzett a sereghajtó, Nyíregyházi Főiskola-Nyírsuli elleni meccsen. A Tiszavasvári folytatta nagyszerű hazai sorozatát míg a Mátészalkai MTK újra fájó vereséget szenvedett.

Böszörmény felé lejtett a hazai pálya Kisvárdán

  Két, a 18. fordulóból előrehozott mérkőzést rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti-csoportban.A Tiszavasvári csapata a tavalyi bajnok Kisvárda otthnába látogatott. Küzdelmes mérkőzésen a vendégek jól használták ki az esélyesebb hazaiak hibáit és majdnem meglepetést okoztak a listavezető otthonában.A vendégek trénere élesen bírálta a két Hajdúböszörményből érkezett játékvezetőt.

Győzelem széllel szemben

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 18. fordulójának mérkőzéseit redezték vasárnap. A listavezető Tiszavasvári csapata a Nyírlugos csapatát látta vendégül.A viharos időjárás nem könnyítette meg a csapatok dolgát. A Mirgai csapat dacolva a szélsőséges időjárással magabiztosan hozta a kötelező győzelmet.

Az utolsó tíz percen múlt

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hét végi napján botlott a címvédő Kisvárda, így a papírforma győzelmet arató Nyírbátor immár pontelőnnyel vezeti a tabellát. Mindeközben a tavasszal hibátlan Fehérgyarmat szereplése ugyancsak figyelemre méltó, miként az is: a kiesés ellen küzdő Mátészalka szorgosan gyűjti a pontokat. A Tiszavsvári csapata  a Hajdúböszörmény otthonában próbált szererncsét, de nem sok sikerrel. Bár  a csapat végig partiban volt a masszív Böszörménnyel: apró nüanszok döntöttek az utolsó tíz percben.

Értékes győzelem a Miskolc ellen

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 13. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Tszavasvári csapata a tabellán előkelő helyen álló Miskolc csapatát fogadta.A jó kapusteljesítménynek, valamint jó védekezésnek, gyors lerohanásoknak köszönhetően magabiztos győzelmet aratott a hazai csapat.

Megnyert meccset bukott el a Tiszavasvári kézicsapat

  A 12. forduló mérkőzéseit rendezték a kézilabda NB II. Észak-keleti-csoportban. A férfiaknál mindkét bajnokesélyes nyert, miközben a Fehérgyarmat idegenben aratatott bravúros sikert és feltámadt a Mátészalka is éppen a Tiszavasvári ellen. A megyei rangadónak is beillő mérkőzésen a mátészalkai sportcsarnokban már megnyert mérkőzést engedett  ki a kezéből a Tiszavasvári csapat hiszen a Dancsék már  17–22 is vezettek de a hazaiak hatalmas hajrában hittek a győzelemben és  nem adták fel, végül kihasználva minden lehetőségét fordítani tudtak hazai környezeteben.

Közönségszórakoztató győzelemmel nyitották a tavaszt a férfi kézilabdások

  Megkezdődött a kézilabda NB II- Észak-keleti csoport tavaszi idénye, mégpedig az elrőehozott 15. bajnoki fordulóval. Az első félidőben tapadt a hazai csapatra a vendég Barcika, a második játékrészben viszont a hatgólos vezetést követően kiengedett a Dancs Máté, Hadadi László és a kapus, Varga Péter által vezérelt Vasvári, de így is visszavágott az őszi vereségért. A Tiszavasvári csapata így az első tavaszi mérkőzésen közönségszórakoztató játékkal diadalmaskodott a Kazincbarcika ellen.

Tiszavasváriban szerettem meg a kézilabdát

  Gazdag Tibor büszke arra, hogy a kézilabda alapjait Tiszavasváriban kapta meg. Sok helyi fiatalhoz hasonlóan ő is Halász László kezei alatt pallérozódott gyermekkorában. A sportág kiemelt szeretetének nagy családi hagyományai is vannak, hiszen édesapja, édesanyja korábban, míg lány testvére ma is kézilabdázik. A sors furcsa fintora, hogy a helyi felnőtt csapat mezét eddig még nem húzhatta magára. Ennek oka, hogy nagyon fiatalon középiskolai tanulmányai miatt elkerült szülővárosából.

Tiszavasvári magasabb osztályú csapatokkal „tornázott”.

  Felkészülési férfi kézilabda tornát rendeztek Miskolcon. Az Avas Kupán az egyaránt az NB II-ben szereplő Nyírbátor és Tiszavasvári a második vonalat képviselő együttesekkel szemben lépett pályára. A szombati csoportküzdelmek során a Tiszavasvári 44–23-ra kikapott a Balmazújvárostól, a Törökszentmiklóssal szemben pedig 46–32-re maradt alul. Ugyanakkor a Nyírbátor előbb az Egertől szenvedett 37–28-as vereséget, majd meglehetősen szoros mérkőzésen csupán három góllal, 36–33-ra vesztett az Ózd ellen.

Hazai tornasiker a parketten Tiszavasváriban

  Nemzetközi teremlabdarúgó tornát rendeztek hat együttes részvételével Tiszavasváriban.A Quick 2000 Kupát a hazaiak első számú együttese hódította el, amely a döntőben 1-1-es döntetlent játszott a megyei első osztályban szereplő Kemecsével, majd büntetőrúgásokkal kerekedett felül. A megye kettő Nyírerdő-csoportot vezető házigazdához hasonlóan a szlovák Resica is két gárdával lépett színre, és a szomszédos ország harmadik vonalában jegyzett klub két különdíjjal távozott. A gólkirályi címen Nagy István osztozott a határon túlról érkezett csatártásával.

Nagy Laci, Ádámmal szurkol a válogatottnak?

  Nagy László szelleme lengte be a szerdai napot a magyar válogatott kapcsán: norvég lapok megszellőztették, hogy a sérült átlövő úton van Dániába, ahol megpróbálják összedrótozni, hogy játszhasson a skandináv együttes ellen. A magyar szövetség gyorsan cáfolta a hírt, amely szerintük félreértésből adódott: Nagy László itthon marad, a tévé elől szurkol egészséges társainak. A Nagy Lászlót foglalkoztató  MKB-MVM Veszprém csapat keretének tagja a tiszavasvári születésű Borbély Ádám is akiről legutóbb a hazai rendezésű U19-es férfi kézilabda-világbajnokságon halhattunk sokat.

Nemzetközi teremfoci torna Tiszavasváriban

  Hat együttes lép pályára most szombaton Tiszavasváriban, ahol a Quick 2000 Kupa néven felkészülési teremlabdarúgó tornát rendeznek. Az eseménynek dukál a nemzetközi jelző: a szlovák harmadik ligában szereplő Resica ugyanis mindjárt két csapattal képviselteti magát a szabolcsi városban. A megyei első osztályú Balkány és Kemecse mellett természetesen a megye kettes házigazda is megmutatja magát.

Nem lesznek megszeppenve

  A Tiszavasvárinak nagyon feküdtek a hazai fellépések. Az NB II-es férfi kézilabdacsapat saját katlanjában egy kivétellel valamennyi összecsapását (szám szerint ötöt…) megnyerte – egyedül a bajnoki címvédő Kisvárda kényszerítette térdre. A bajok forrása az idegenbeli eredménysor: egyetlen portyán sem termet babér a gárdának, amely a táblázat derékhadához tartozik – a hetedik pozícióban táborozik.

Változások a horgászati szabályokban

  Sok változást hozott az új esztendő a horgászok számára tájékoztatta szerkesztőségünket Fejes László a Tiszavasvári Lombik Horgászegyesület elnöke. A legfontosabb változás, hogy az állami horgászjegy érvényessége 2014. január 31-ig kitolódik!Ez azt jelenti, hogy 2013-as horgászjegyek eddig érvényesek! Ennek megfelelően a fogási naplót sem kell korábban leadni. Az új leadási határidő 2014. február 28! Ha ettől az időponttól korábban akarja valaki kiváltani a 2014-es állami horgászjegyét, akkor a horgászjegy kiváltásakor kell átadni az előző évi fogási naplót.

" Lassan jönnek majd a győzelmek "

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban véget ért az őszi idény. A férfiaknál az idény utolsó fordulójában történt őrségváltás az élen: noha a Nyírbátor megtartotta veretlenségét, a Miskolcon kicsikart döntetlen kevés volt ahhoz, hogy az első helyen teleljen. Tiszavasvári csapata az utolsó fordulóban a fehérgyarmati oroszlán barlangba látogatott,ahol szoros küzdelemben végül négy góllal maradt alul a dobogó harmadik fokára fellépő hazaiakkal szemben.

A végére beindult a CSAPAT

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjának 10. fordulójában Tiszavasvári csapata Berettyóújfalu csapatát látta vendégül a Városi Sportcsarnokban a hétvégén.A remek hangulatú mérkőzésen nehéz kezdés után beindult a vasvári henger és a végére meggyőző fölénnyel hozták a nagyon fontos mérkőzést. Dicséret illeti az egész csapatot amelyből a gólok tekintetében kiemelkedett Dancs Máté aki 14 találaztal járult hozzá a csapat sikeréhez. Következő mérkőzését a csapat Fehérgyarmat ellen  idegenben. Ezzel zárul a 2013/14-es bajnoki szezon őszi fordulója.

Fazekas Marci " kiötölte " Apagyot

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 16. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. A listavezető Tiszavasvári a szerény képességű Apagy csapatát fogadta és megsemmisítő 10 - 0 eredménnyel küldte haza a vendégeket. A gólok felét Fazekas Marci lőtte aki egymaga öt alkalommal volt eredményes. Mirgai László a megyei napilapnak nyilatkozva gartulált a csapat őszi első helyéhez és a gólzáporos győzelemhez, valamint megköszönte László Zoltán szakosztályvezető egész éves támogatását.

Benyusz vitte hátán a csapatot

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjának 9. fordulójában három megyei összecsapást is rendeztek – valamennyi az esélyesebb csapat sikerével zárult. Tiszavasvári csapata otthonában fogadta a Demecser csapatát. A mérkőzés igazi megyei rangadót hozott ahol a második félidő közepéig jól tartotta magát a vendégcsapat,de ekkor a hazaiak gyors és könnyű gólokkal elhúztak és biztosan nyertek. A csapatból ezúttal Benyusz Kende játékát lehet kiemelni aki egymaga 11 találattal járult hozzá a csapat sikeréhez.

Kifakadt Mirgai mester, pedig őszi bajnok a csapata

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 15. fordulójának mérkőzéseit játszották vasárnap. Tiszavasvári csapata a Nyírpazony otthonában csak döntetlenre volt képes. A döntetlen ellenére a Tiszavasvári magabiztosan előnnyel lett őszi bajnok. Meglepő nyilatkozatot tett Mirgai László megyei napilapnak értékelve a hétvégi mérkőzést. Úgy fogalmazott: haragszom néhány játékosokra, mert képességekben nem tudnak felnőni ahhoz a  feladathoz, amit a csapat elé tűztünk ki célul. Úgy gondolom egyes  játékosok nem érdemlik meg azt a támogatást, amit László Zoltán szakosztályvezető biztosít nekik. Az edző neveket nem említett.

Dancs Máté bátor volt, de ez is kevés volt

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban a nyolcadik forduló mérkőzéseit rendezték. Ismét több megyei rangadót rendeztek a bajnoki fordulóban. Tiszavasvári csapata a bajnokesélyes Nyírbátor otthonába látogatott és becsületesen harcolva mindössze öt góllal maradt alul a listavezetővel szemben .A csapatot ismét a kiváló formában játszó Dancs Máté vitte a hátán aki 12 gólt dobott , de a sikerhez ez is kevés volt.

Nem hibázott a listavezető a rangadón

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 14. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.  A listavezető Tiszavasvári nagyon fontos rangadót nyert meg hazai pályán Kótaj csapata ellen. Mind két csapatnak sikerült helyzeteket kialakítani a kapuk előtt, de a gólokat ezúttal a Mirgai legények rúgták .A dobogóért vívott harcban még egy pikáns mérkőzést játszottak ahol Szakoly csapata simán verte a Terem csapatát.

Nem adták könnyen a bajnok ellen

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban három, megyei összecsapást játszottak.Tiszavasvári csapata a tavalyi bajnok kisvárdát fogadta hazai pályán. A fizikai fölényben lévő, és keményen védekező Kisvárda ellen a 47. percig, 20–20-ig tartotta magát a jól játszó hazai csapat. Ekkor azonban a vendégek zsinórban öt gólt lőttek, és innen a Vasvári már csak szépíteni tudott. A hazai csapatból kimagasló teljesítményt nyújtott a csere kapus Varga és Dancs Máté aki egy maga 9 gólt szerzett.

Ha ezt Vasvári Pál látta volna...

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 13. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Mint köztudott a két települést szoros történelmi múlt köti össze. Vasvári (Fejér) Pál a 1848-as forradalmi ifjak egyik legnagyobb alakja az egykori Tiszabűdön (ma: Tiszavasvári) született majd gyermekként Nyírvasváriban élt. Amióta a tiszavasvári kipottyant a magasabb osztályból most volt elsőként példa arra, hogy a két település focicsapata találkozott  egymással. Az első félidőben még sok hiba csúszott a Mirgai csapat játékába ,de a második félidőben a cserék magabiztossá tették a mérkőzést a nagyon harciasan, agresszívan játszó hazaiak ellen.

Csípjük el a Kisvárdát!

  Erős a felhozatal. Mármint a megyei összecsapásokat illetően. Mindjárt három házi rangadót tudnak le az aktuális, hetedik bajnoki körben – valamennyit szombaton, azonos időpontban (kezdés:18 óra). Mindazonáltal a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban érdekelt együttesek rákészültek a soros fellépésre a munkásnak ígérkező folytatásra – egy kivétellel csendes pihenőt tartottak az elmúlt hét végén.

Nem hibázott az éllovas Vasvári

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 12. fordulóját játszották a hétvégén. Az első félidőben a Rakamaz nagyon fegyelmezetten játszott és gólhelyzetei is voltak. A szünet után azonban magasabb sebességre kapcsoltak a hazaiak és magabiztos,gólokban is megmutatkozó győzelmet arattak. A mérkőzés pikantériája, hogy a vendégcsapat kispadján az a Fecsku István ült aki hosszú éveken keresztül játékosa majd edzője is volt a Tiszavasvári csapatnak.

Ennyire futotta

  Rendhagyó módon csak a férfiak számára rendeztek teljes bajnoki fordulót a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban. A korábbi évekkel ellentétben feltűnően nagy különbségek alakultak ki néhány mérkőzésen, miközben a Nyírbátor és a Kisvárda kiemelkedni látszik a mezőnyből. Tiszavasvári csapata súlyosnak mondható vereséget szenvedett Debrecenben. A vereség oka a csapatot sújtó sérüléshullámban keresendő. Tallár munkahelyi, Dancs Máté iskolai elfoglaltság,Csócsics arcüreg gyulladás, Gáll lovaglóizom húzódás miatt nem szerepelt. A maródiak listáját bővítette még Dohos alkartörése, Szuvák és Péntek húzódása. Ők a junior mérkőzésen sérültek le.

Fazekas Marci és a sárguló őszi Levelek

 A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 11. fordulójának mérkőzésit játszották vasárnap. Miközben a Tiszavasvári korábbi mestere Fecsku István úgy nyilatkozott a hétvégi újabb fiaskó után, hogy "rajtunk már csak a csoda segíthet", addig a Mirgai László a csapat jelenlegi mestere kellemes helyzetben van, hiszen a lelkes fiatalok mellett egy igazi "öreg róka" Fazekas Marci is a csapat tagja. S ha már tagja a csapatnak szárnnyal is, és ezt bebizonyítva a hétvégén az egy maga szerzett négy találatával  döntötte el a mérkőzést. Érdekesség még, hogy a következő fordulóban Rakamaz csapata látogat Tiszavasváriba.

Sima győzelem az utolsó ellen

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 10. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A listavezető Tiszavasvári csapata a tabella utolsó  helyén tanyázó Újfehértó csapatát fogadta. Mirgai László úgy nyilatkozott a megyei napilapnak a mérkőzésről miszerint ügyes, fiatal gyerekek alkotják az újfehértói csapat. Tíz emberrel védekeztek, megnehezítették a dolgunkat, a játékunk pedig nagyon sok kívánni valót hagyott maga után.

Kiss Krisztiánék szörnyű vereséget mértek a Nyírsulira

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 5. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.Tiszavasvári csapata a fiatal erőkből álló nyíregyházi főiskola csapatát fogadta amelyen "szörnyű vereséget" mért a vendég csapatra. A hazaiak trénere szerint jó védekezést mutatott be a csapat, bár az ellenfél nem késztette nagyobb erőbedobásra játékosainkat.A mérkőzés arra is jó volt, hogy az eddig kevesebb lehetőséghez jutó fiatalok több időt tölthettek el a pályán. Szuvák Csaba és Pocsai László teljesítménye kiemelkedett a mezőnyből. Grandjean Gábor azt is kijelentte, hogy az igazi megmérettetés a következő három mérkőzésen lesz.

Borsodban nem megy a kézilabdásoknak

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 4. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. Újabb vereséget szenvedett a Tiszavasvári SE-QUICK 2000 csapata. A vereség legfájóbb pontja, hogy az újonc borsodiak még egyetlen pontot sem „fogtak” ebben a szezonban. Helyszíni beszámolók szerint a nagyobb akarással játszó hazai csapat megérdemelten szerezte meg a két bajnoki pontot. Grandjean Gábor edző szerint hasonló hibákat követett el, mint a Miskolc elleni mérkőzésen: gyenge védekezés és kapusteljesítmény, sok kihagyott helyzet.

Megizzadtak a győzelemért a Vasvári focisták

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 9. fordulójának szombati mérkőzésén Tiszavasvári a tabella második helyén tanyázó Napkor csapatát látta vendégül.A rangadónak is beillő mérkőzés változatos jó iramú mérkőzést hozott. Mirgai László a hazaiak edző a következőket nyilatkozta a mérkőzés után: A Napkor bebizonyította, hogy nem véletlenül áll a második helyen, az eddigi legnehezebb mérkőzést játszottuk. A győzelemhez gratulálok a srácoknak, de a jövőben ennél több kell.

Hullámvölgyben a női röplabda Tiszavasváriban

  A tavalyi bajnoki szezonban harmadik helyet elérő Tiszavasvári NB II-es női röplabda csapat már biztosan nem indul a soron következő bajnoki pontvadászatban. Bekövetkezett az, amit már több héttel ezelőtt lehetett gyanítani: a női röplabdacsapata nem vesz részt a következő bajnokságban. Az előző szezonban a csapatnál szereplő játékosok eligazoltak vagy befejezték sportpályafutásukat, Kolozsi János  ismert nyíregyházi tréner egyelőre csapat nélkül várja a folytatást. Maga a szakosztály nem szűnt meg, a felnőtt csapat működése viszont szünetel.

A Vasvárinak termet babér

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 8. fordulójának mérkőzéseit játszottak a hétvégén.A listavazető Tiszavasvári Terem település csapatát fogadta.Mirgai mester szerint nagyon nehéz mérkőzést vívott a csapat a kellemetlenül focizó vendégek ellen. A mérkőzést a második félidőben szerzett találatokkal sikerült hoznia a hazai csapatnak.

Egy hajszálon múlt...

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 3. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. A múlt heti súlyos miskolci vereség után javítani szeretett volna a Grandjean csapat. A két csapat mérkőzése a várakozásoknak megfelelően kiélezett küzdelmet hozott. A szünetben még a vendégeknél volt az előny. Tíz perccel a vége előtt, amikor a vendégek zsinórban négy gólt lőttek, elúszni látszott a mérkőzés. A hazaiak aztán a végjátékban erősítettek és a jó kapusteljesítménynek is köszönhetően sikerült fordítaniuk a nagyon kiegyenlített összecsapáson.

Kozmetikázhat a Vasvári

  Folytatódk a NB II-es kéziladba bajnokság a hétvégén. Fut a szekér. Mármint a Kisvárda és a Nyírbátor NB II-es férfi kézilabdacsapatának. Tény és való, az Észak-keleti csoportban domborító duó mindkét eddigi fellépését behúzta – soros bajnoki körben pedig jó esély kínálkozik, hogy tovább nyújtsák a győzelmi szériát. A bátoriak – szombaton (kezdés: 18 óra) – a meglehetősen visszafogottan, konkrétan súlyos vereségekkel indító Nyíregyházi Főiskola-Nyírsulit fogadják.A másnap (18 óra) szintén saját közegükben színre lépő, nem mellesleg címvédő várdaiak az ugyancsak hibátlan Debreceni EAC mérlegét csúfíthatják el.

Hathárom - de micsoda különbség

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 7. fordulójának mérkőzéseit játszottak vasárnap. Tiszavasvári a szerény képességű Encsencs csapatához látogatot. A hazaiak rácáfolva a tabellán elfoglalt helyezésükre nagyon motiváltan, agresszívan, a játék minden elemében fölül múlták a Mirgai legényeket és az Angol - Magyar történelmi focimeccs eredeményével küldték haza a Tiszavasvári csapatát. A vendégeken még az sem segített, hogy Fazekas újra mesterhármast rúgott.

Súlyos vereség Miskolcon

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport második fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.A tavalyi ezüstérmes Tiszavasvárit fogadta vasárnap a férfi kézilabda NB II észak keleti csoportjának 2. fordulójában a Miskolc Városi Sportiskola együttese. Az MVSI esélyt sem adott ellenfelének, 12 góllal kiütötte a vendégeket. Végig uralva, magabiztosan nyerte meg az MVSI a tavalyi ezüstérmes ellen a vasárnap délután az egyetemi körcsarnokban rendezett meccset. A Diósgyőri KC korábbi kapusa, Oross Attila remekelt a háló előtt, de a többiek is hozzátették a magukét.

Miskolci túrával folytatják a kézilabdások

  Az egyik legpatinásabb párharc, a Mátészalkai MTK–Fehérgyarmat szatmári örökrangadó emeli a férfi NB II. Észak-keleti csoport második fordulójának fényét. Más kérdés, hogy a szombati összecsapás (kezdés: 18 óra) házigazdája nem éppen a legszebb napjait éli – az előző évad meglehetősen rosszul sült el számára, és a nyitányon, Tiszavasváriban elszenvedett vereség is kalkulálható volt. Persze, Falcsik Miklós gyaníthatón igyekszik önbizalmat csepegtetni „fiaiba”, akik ezúttal megszorongatják az ősi riválist.

Könnyed győzelem az első bajnokin

  Megkezdődött a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport soros bajnoki idénye. A nyitány nem nélkülözte a drámai fejleményeket, ezúttal mégis kivételesen egy junior mérkőzéssel foglalkozunk. A vasárnap este játszott Kisvárda–Kazincbarcika korosztályos meccsen elképesztő eredmény született. A hazaiak 75–17-re verték újonc ellenfelüket – megkockáztatható: Magyarországon hasonló fejleményre régen, vagy még egyáltalán nem volt példa. Megyei rangadóval startolt az idény.Tiszavasvári a  Mátészalkai MTK összecsapást játszottak szombaton este. A hazaiak közepes játékkal hozták az első hazai győzelmet.

Kilencet számoltak a Szakolyra

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 6. fordulójának nyitányán egy mérkőzést játszottak szombaton. A Szakoly tíz embert igazol erre a szezonra, ez is mutatja, komolyan gondolja a feljutást. Ráadásul náluk játszik a góllövőlistát vezető, Madzin István. A mérkőzés pikantériáját az is adta, hogy mindkét csapat veretlenül áll a bajnokságban. A mérkőzést végül nagyon magabiztosan nyerte a hazai csapat. A vendégek csapatból két játékost is kiállítottak a mérkőzés folyamán.A hazaiak találatai közül Fazekas négyet míg  Szabó hármat szerzett.

Hétvégén indul a kézilabda bajnokság

  A férfiaknál hét együttes érdekelt a kézilabda NB II. hét végi nyitányán. Továbbra is a szabolcsi uralom jellemezi a végén rajtoló a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportot. Sőt, az előző évadhoz képest még bővült a legkeletibb megyét képviselő együttesek száma – pedig eddig sem volt kevés. A tizenkét legénységet felvonultató mezőnyből hetet a „mieink” adnak!

Továbbra is hibátlan a Mirgai csapat

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 5. fordulójának mérkőzéseit játszották vasárnap. A négy meghatározó játékosát is nélkülöző Tiszavasvári csapat sima győzelmet aratott a jól felkészített sportszerű hazaiak ellen.Az Ófehértó mestere Vránszki Péter érdekes kijelentést tett a mérkőzés után.Szavai szerint megérdemelten nyert a leendő bajnok csapat.

Semleges drukker csinált balhét vasárnap

  Mint arról beszámoltunk korábbi híradásainkban verekedés volt a labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 4. fordulójában rendezett Tiszavasvári - Nyíribrony mérkőzésen vasárnap. A mérkőzés második félidejében verekedés tört ki a lelátón amelyet csak a helyi rendezők és a kiérkező rendőrök közösen tudtak megakadályozni. Fazekas Viktor a csapat technikai vezetője a Best Of Rádió reggeli műsorában elmondta:Levelekről településről érkező semleges szurkolók már a mérkőzés első félidejében is inzultálták a helyi szurkolókat a lelátón. A második félidőben aztán a komoly alkoholos állapotban lévő "drukkerek"  közül egy személy a tudósítóknak fenntartott "kakasülőre" akart felmászni.

Gólzápor, Fazekas triplával és balhéval a lelátón

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 4. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. A Tiszavasvári csapata a Nyíribrony csapatát látta vendégül.Az első félidőben sok helyzetet alakított ki a Mirgai legénység, de csak négyet tudott gólra váltani. A szünet után már kicsivel jobban koncentráltak a hazaiak, és letámadásnak köszönhetően kapujához szögezték az ellenfelet. A kilenc találatból Fazekas Marci három ,Szolyka Gergő két góllal járult hozzá a csapat sikeréhez.

"Lugos" futam győzelemmel

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 3. fordulójának mérkőzéseit játszották vasárnap. A listavezető Tiszavasvári ha nehezen is, de elhozta a három bajnoki pontot a Nyírlugos otthonából. A hazaiak hiába szervezték meg jól a védekezésüket megnehezítve a Mirgai legények dolgát már az első félidő után megnyugtató előnnyel fordult a vendég csapat. A második félidőben szépíteni tudott a hazai csapat, de a vendégek győzelme egy percig sem forgott veszélyben.
 

"Hevesen" készülnek a bajnokságra a tiszavasvári kézisek

  Augusztus eleje óta heti öt edzéssel készül a 2013/14-es idényre az NBII észak-keleti csoport szereplő Tiszavasvári SE-QUICK2000 férfi kézilabdacsapata. A tavalyi szezon ezüstérmes csapata épp, hogy lemaradt a végelszámolásnál a bajnoki címről Kisvárda csapatával szemben. A nyári szünetben több változás volt a szakosztály életében. A legjelentősebb talán az, hogy új edző Grandjean Gábor irányítja a csapatot. A csapat az erőnléti edzéseken túl van és sorra játssza a felkészülési mérkőzéseket. Legutóbb Heves városában vett részt a csapat egy villám tornán ahol házigazda Hevesi SE a Kazincbarcikával és a Tiszavasvárival szemben tartott erőfelmérőt.

Halász mester büszke egykori tanítványaira

  Befejeződött a hazai rendezésű Férfi U19-es kézilabda-világbajnokság. Bár Kovács Péter csapata csak a tízedik lett, semmi okunk a szomorúságra hiszen a igen erős volt a 24 csapatos világbajnoki mezőny. Válogatottunk olyan nagy kézilabda nemzeteket előzött meg mint Románia vagy Franciaország. Külön büszkeséggel tölthette el a világbajnokság ideje alatt a kézilabda fellegvárként is emlegetett tiszavasvári szurkolókat az, hogy a válogatott keretben három egykori vasvári nevelésű játékos is helyett kapott, így Borbély Ádám (MKB Veszprém - kapus),Bohács Sándor (FTC-PLER Budapest - balszélső) és Csontos Máté (FTC-PLER Budapest - balátlövő).

Dánia nyerte a U19-es kézilabda-világbajnokságot Budaörsön

  Dánia nyerte az V. IHF Férfi U19-es kézilabda-világbajnokságot! A döntőig hibátlan teljesítménnyel eljutó dán együttes a fináléban hatalmas csatában, hosszabbítás után verte 32-26-ra a torna meglepetéscsapatát, Horvátországot és ezzel megvédte címét.Németország lett a bronzérmes. A helyosztón hiába vezetett szinte végig a spanyol válogatott, az utolsó csaknem 14 percben nem tudott gólt dobni, és ezt Christian Schwarzer együttese kíméletlenül kihasználta és végül 29-23-ra megnyerte a meccset.

Újabb győzelem ezúttal Nyírtelek ellen

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoport 2. fordulójának szombati mérkőzésén a Tiszavasvári csapata magabiztos győzelmet aratott a szomszédvár Nyírtelek csapata felett. Nagyon jól felkészített, taktikailag érett csapattól kaptunk ki. Kicsit túlzott a gólkülönbség, az első félidőben bent maradtunk az öltözőben, ekkor dőlt a meccs nyilatkozta a mérkőzés után Ember Roland a vendégek mestere. A hazaiak mestere Mirgai László szerint csapata a helyzetek alapján megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

Csak a tizedik lett az U19-es válogatott

  Magyarországon óriási respektet szerzett magának a kézilabda. Mással nehéz magyarázni, hogy még a kilencedik helyért vívott találkozóra is megtelt a budaörsi sportcsarnok, bár a mieink az utolsó két mérkőzésükön sokkal felszabadultabban játszottak, mint korábban. A közönség megszerette a csapatot, nyolcgólos hátrányban is ováció fogadott minden egyes értékelhető megmozdulást. Sajnos az említett különbség gyorsan kialakult, a brazilok már a tizedik percben 9-1-re vezettek.

Újra miénk a győzelem íze

  Két csalódott csapat közül a magyar javította a nyolcaddöntőbeli eredményét, Katar ellen biztosan nyert a hazai együttes. A katariak is tudták, hogy amíg maguk mögött tartják a magyar csapatot. Szűk negyed órán át sikerült is. 5-4-es vendégelőnynél Holló Márk és a védelem elkapta a katari labdákat, a támadósor pedig hatot szórt zsinórban. Bosszúból az egyik katari leszakította Holló mezét...A házigazda a Franciaország-Románia mérkőzés győztesével játszhat szerdán, a cél mostantól a 9. hely, ehhez két meccset kell nyerni.

Apagyon kezdték az erdőjárást

  A labdarúgó megyei II. osztály Nyírerdő-csoportjának 1. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hétvégén. Tiszavasvári csapata Apagyon kezdte bajnoki szereplését.Mirgai László tanítványai a létszámfölény ellenére sok helyzetett hagytak kihasználatlanul. Az új edző szerint ennyi helyzetet nem szabad kihasználatlanul hagyni sok volt a gyenge produkció a jelentős különbségű győzelem ellenére is.

Újabb vereség a Norvégoktól

  Az utolsó csoportmérkőzésel folytatódott a hazai rendezésű U19 -es kézilabda VB, ahol a noorvégekkel játszott válogatottunk.A három kimaradt hétméteres és egy kicsivel több vagányság hiányzott a bravúrhoz. A norvégok csoportmásodikok, de a magyar csapat is nyolcaddöntős. Amikor a közönség állva tapsol a végén, nagy baj nem lehet. A magyar válogatott óriásit küzdött, talán eddig legjobb játékával rukkolt elő a vébén, amit az érdi publikum is értékelt. Az első félidőben a támadás, a másodikban a védekezés nézett ki jól, kár hogy a kettő egyszerre nem ment. Kimaradt három hetes (az osztrákok ellen is egy időn túli elrontása miatt maradt el a győzelem) és sajnos sok labdát adtunk el támadásban - ezen múlt.

Oda a magyar veretlenség, Németország csoportgyőztes

  A görcsös kezdés meghatározta a magyar csapat játékát, csak az első félidő vége sikerült jól. A német játékosok más iramhoz szoktak, s ez meg is látszott a csoportrangadón. Magyarország-Németország 23-40.A mieinket egy picit talán megfogta a sípoló, dudáló tömeg, a Bundesliga ajtaját döngető német fiataloknak viszont szemük sem rezzent - gyorsan elmentek 14-4-re, balszélsőjük, Yves Kunkel a 10. perc végén már öt gólnál járt. Borbély kapuba állítása lendített a magyar csapaton, a szünetre feljöttünk, 16-
11-nél még élt a remény a szoros végjátékra.

Elosztott pontok a sógorok elleni rangadón

  Telt ház (még a lépcsőn is ültek, a karzaton is álltak sokan) előtt, drámai mérkőzésen döntetlent játszott egymással a magyar és az osztrák válogatott. A két csapat a végletekig kiélezett csatában 20-20-ra végzett, időntúli hétméteressel nyerhetett volna Magyarország.Az első félidőben előbb a mieink, később az osztrákok tudtak ellépni 2 góllal, de a szünetre 8-8-as döntetlen volt az állás, miután Bujdosó 20 másodperccel a vége előtt egyenlített.

Sakk emlékverseny Tiszavasváriban

  Tiszavasvári SE Sakk Szakosztálya ötödik alkalommal rendezi meg a Nagyidai Kálmán emlékversenyt, egyéni villámversenyt, augusztus 31-én szombaton. A szervezők tájékoztatása szerint a verseny célja: emlékezni a 2009-ben elhunyt Nagyidai Kálmánra, a Tiszavasvári SE sakk szakosztályának volt vezetőjére; a sakk sport népszerűsítése és a sakkbaráti kapcsolatok ápolása. A verseny helyszíne: Vasvári Pál Középiskola, Szakiskola és Kollégium Aulája lesz.

Megvan a második önbizalom növelő győzelem is

  Érden is sikeresen mutatkozott be a magyar válogatott! Kovács Péter csapata a második mérkőzésén is fölényes győzelmet aratott. Magyarország-Gabon 29-17.A pénteki diadal után újabb kötelező győzelem várt  a magyar csapatra, amely kicsit nehezen lendült játékba. A két pont megszerzése így sem forgott veszélyben: az első félidőben 15-9-re vezettek a mieink, és bár a szünetben a gaboni csapatvezetők megpróbálták felrázni övéiket, a folytatásban sem nagyon változott a játék képe.

Könnyed magyar győzelem a nyitómérkőzésen

  Látványos megnyitó után látványos hazai gólok. A házigazda magyar válogatott telt ház előtt, nagy gólkülönbséggel győzött Venezuela ellen Budaörsön.Csordulásig megtelt a budaörsi sportcsarnok az U19 világbajnokság megnyitójára, valamint az azt követő Magyarország-Venezuela találkozóra. A nézők remekül szórakoztak, hiszen a sokszínű megnyitó után a magyar válogatott simán győzött első mérkőzésén.

Három tiszavasvári legény is küzdhet az U19-es világbajnoki címért.

  Minden rajtra kész a magyarországi U19-es férfi kézilabda-világbajnokságon. A felnőtt világbajnokságokhoz hasonlóan 24 csapat várja a rajtot a Budaörsön és Érden sorra kerülő V. férfi U19-es kézilabda-világbajnokságon. Az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a két helyszínen már minden készen áll a tornára. Kézilabdázásban Magyarország 5. alkalommal rendezhet világbajnokságot. Az esemény augusztus 9-én ünnepélyes megnyitóval, valamint a Magyarország-Venezuela nyitómérkőzéssel hivatalosan is elrajtol – számolt be a Magyar Kézilabda Szövetség.

Bohács Sándorra emlékeztek

  Az Ibrány nyerte a kilencedik alkalommal megrendezett Bohács Sándor Emléktornát, amelynek Tiszavasvári volt a házigazdája az elmúlt hétvégén.  A végső győztes megyei első osztályú együttes az elődöntőben tizengyespárbajban kerkedett felül az osztálytárs Tiszalökkel szemben, míg a fináléban a hazai legénységet gyűrte le. Ráadásképpen az ibrányiak két különdíjat is kiérdemeltek, azaz csaknem mindent vittek.Az emléktornát a szolgálat közben tragikus körülmények között, fiatalalon elhunyt mentőápoló és nagyszerű sportember Bohács Sándor emlékére rendeznek meg évről-évre korábbi klubjai.

Elkezdték a kézisek a felkészülést

  A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata hétfőn megkezdte a felkészülést – új tréner, nevezetesen, Grandjean Gábor irányításával. A keretet meglehetősen bő, huszonkilenc játékos alkotja, akik egy kivétellel valamennyien helyi kötődéssel bírnak! Ugyanakkor távozók is akadnak: Dévald Attila és Rontó Ákos az „osztálytárs” Nyírbátort választotta, Dobos Balázs visszatért Nyíregyházára, Buzás Bence Angliában vállal munkát, Fekete Dániel Németországban folytatja, és a korábbi játékos-edző, Medve Róbert is elköszönt.

Új edző, régi csatár Vasváriban

  Érdekes, avagy sem, a tény ettől még tény: amíg az amatőr futballcsapatok többsége lassan, netán még egyáltalán nem vette fel a munkát – a Tiszavasvári már javában hangol a bajnokságra.A megyei első osztályból általános meglepetésre kizúgott gárda mielőbb szeretné visszaküzdeni magát az elitbe: a feladatot pedig olyannyira komolyan veszi, hogy már két hete elkezdte a felkészülést. Sőt, a hét év után távozó Fecsku Istvánt váltó, immár Mirgai László irányította együttes már edzőmeccsen is megmutatta magát.

Új edző a kéziseknél - Medve távozott

  A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapat háza táján gyorsan tisztázták a következő bajnoki idényre érvényes felállást. Legalábbis szakmai vonalon – a játékoskeret kialakítása ugyanis már az új edző, Grandjean Gábor feladata lesz.A tréner azt a Medve Róbertet váltja, akinek vezényletével az egy hónapja lecsengett idényben a második helyet kaparintotta meg a gárda. A vasvári vezetőség fontosnak tartotta kihangsúlyozni (ezt a klub hivatalos honlapján is megerősítette…), hogy az eddig játékos-edzőt nem tették lapátra, más irányú kötelezettségei miatt közösen döntöttek a szakítás mellett.
 

Újabb hatost kapott a Vasvári

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály, 29. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén. A tiszavasvári csapata újabb megsemmisítő vereséget szendvedett ezúttal a Nagykálló csapatától.Kovács János csapata hazai pályán az idei év egyik leggyengébb játékával, de otthon tartotta a három pontot.Néhány fordulóval a bajnokság vége előtt a táblázaton elfoglalt helyezése alapján a Tiszalök biztos bentmaradónak tűnik, míg a szebb napokat megért Tiszavasvári csapata a teljes bajnoki rendszer átszervezése miatt vélhetően a Megyei II. osztályban folytathatja ősztől.

Ezüstös búcsú a bajnokságtól

  Győzelemmel zárta a Tiszavasvári SE-QUICK 2000 kézilabda csapata a 2012/13-as bajnoki szezont. A csapat 2 ponttal lemaradva a bajnok Kisvárda mögött az előkelő második helyen végzett. A kézilabda szakosztály vezetése a csapat weboldalán közzétett üzenetében hálás szívvel köszöni meg a szurkolók egész éves biztatását, szponzoraink támogatását! Külön is köszönik a QUICK2000 tulajdonosának, Nagy Bálintnak a segítségét, támogatásáért, felajánlásaiért! Végül mindenkinek jó pihenést kívánnak a nyárra!Olvasóink nevében mi is ezt kívánjuk a csapat tagjainak!

Bajnokot vert a megállíthatatlan Tiszalök

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály korábban elhasztott, 18. fordulójának mérkőzéseit pótolták pünkösd hétfőn.Folytatta remek tavaszi sorozatát a Tiszalök és csikócsapatával hazai pályán legyürte a már bajnok Kemecse csapatát. A Tiszavasvári viszont minden eddigi teljesítményét alulmúlva hatalmas zakót kapott a Mándok otthonában.

Bajnokavatás Kemecsén és hazai győzelmek csapatainknál

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 27. fordulójának mérkőzéseit játszották vasárnap. A Kemecse rangadót nyert Nagykállóban és – függetlenül a további eredményektől – megszerezte a bajnoki címet. Hiába a nyomott hazai pályán  Vasvári, kevés helyzetet tudott kidolgozni, miközben Polgári László kapusnak labdát sem kellett fogni az első félidőben.A tiszalöki csapat szünet után kiengedett, de a győzelmét semmi nem veszélyeztette.

A Berettyóba veszett a bajnoki remény

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban hosszú hetek óta gyűri egymást a Tiszavasvári és a Kisvárda – a bajnoki címért. A felek azonos pontszámmal (32-32) rendelkeztek az utolsó előtti fordulóban.A Vasvári csapat jobb gólkülönbséggel előzte meg legfőbb riválisát.Mivel az idény zárásakor az egymás ellen elért eredmények határoznak a végső sorrendről az egymás ellene eredmények miatt a Kisvárdának jobban állt a szénája.

Ki fog hibázni?

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban – szokás szerint – mindkét bajnokesélyes megyei férfi együttes nyert. Noha a Tiszavasvári pillanatnyilag vezeti a tabellát, a zászló immár a Kisvárdának áll, amely az egymás elleni eredmények alapján (a végelszámolásnál ez rangsorol…), feltéve, ha a hátralévő két fordulóban egyik fél sem botlik, érhet a végén révbe. Kevesen gondolták, hogy a Mátészalkai MTK éppen a szatmári örökrangadón, ráadásul idegenben szerzi meg második tavaszi győzelmét.

Arcpirító pofon Tiszalöknek

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 26. fordulójának mérkőzéseit játszották a hét végén.a Tiszavasvári jó színvonalú mérkőzésen – a végén parázs körülmények között maradt alul a Nyírgyulaj otthonában míg a Tiszalök Tuzséron szaladt bele súlyos vereségbe.Eredmények:

Ebből nem lesz dobogó...

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 24. fordulójának mérkőzésit rendezték a hétvégén. A tavaszi szezon kezdetekor még a dobogó elérése sem volt lehetetlen küldetés a Tiszavasvári csapatnak. Azóta kiderült, hogy ez a cél az elmúlt hetek rossz eredményeinek köszönhetően - a szurkolók nagy bánatára - már bizonyosan nem teljesíthető. Ellenben az a furcsa helyzet is megtörténhet, hogy az ősszel még biztos kiesőnek tűnő Tiszalök csapata beérheti a Tiszavasvárit amennyiben jó formáját tartani tudja a bajnoki hajrára.

Tovább tart a versenyfutás az élen

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban megyei rangadót nyert a Kisvárda, idegenben győzött a Tiszavasvári – tovább tart tehát a versenyfutás az élen. Medve Róbert csapata nehezen kezdte a gólgyártást a Hajdúszoboszló vendégeként.A sok kihagyott ziccer miatt a mérkőzés első harmadában még izgulhattak a vasvári drukkererek a folytatásban azonban fordult a kocka és nem egyszer tíz góllal is vezetett a Vasvári, amely végén a kiengedett, és biztos győzelemet aratott a sportszerű mérkőzésen.Mindeközben megszerezte első tavaszi győzelmét a Mátészalkai MTK, amelynek így sem egyszerű a helyzete…

Szakad a Vasvári kapaszkodik a Tiszalök

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 23. fordulójának nyitányán két mérkőzést játszottak szombaton.A nagyhalászi sündisznóállást nehezen tudták feltörni Fecsku István tanítványai.A vasvári fölény ellenére a halász elhalászott egy pontot. Ezzel az eredménnyel egyre távolabb kerül a Tiszavasvári a dobogótól. A Tiszalök elleneben szépen kapaszkodik a kritikus őszi szereplés után.Kovács János fiai hősies játékkal hozták el az értékes bajnoki pontokat Mándokról.

Tovább a bajnoki címért

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban minden a régi. Az éllovas duó, vagyis a Tiszavasvári és a Kisvárda nem hibázott hazai pályán, így folytatódik a küzdelem a bajnoki címért. Medve Rbert tanítvánai sportszerű mérkőzésen az első percektől eltekintve  magabiztosan játszottak és hozták a kötelező győzelmet. A Mátészalkai MTK-nak továbbra sem megy tavasszal, miközben győzött a Fehérgyarmat, ahol csaknem beszökött a nyár…

Nem szabad hibázni Demecser ellen

  A bajnoki hajrában kiélezett harc az élen: a Tiszavasvári és a Kisvárda férfi együttese sem hibázhat.A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban vasárnap este (kezdés: 18 óra) tudják le azt a Tiszavasvári–Demecser összecsapást, amely egyértelműen az aktuális forduló legpikánsabb találkozója. A felek őszi, döntetlennel (31–31) zárult „randija” bővelkedett eseményekben, ezúttal pedig – főként – az élen nyomuló házigazda számára nagy a tét.

Egy hajszálon múlt...

  A múlt heti könnyed győzelemmel után vereséget szenvedett a rájátszásban. Kolozsi János együttese ismét öt szettben marad alul, újfent egy hajszállal, ezzel együtt a mérkőzés hűen tükrözi a jelenlegi helyzetet.Óriási, két és fél órás csatában, 0:2-ről fordított a Hajdúböszörmény csapata.

Kovács János: Csillagos ötös - Fecsku István: Kínomban sírhatnék!

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 22. fordulójában vereséget szenvedett a Nagykálló, így növelte előnyét a listavezető Kemecse.A Tiszalök szerdai vasvári kupameccse és szombati bajnokin aratott győzelem önmagáért beszél, Kovács János a csapat heti teljesítménye csillagos ötösre értékelte. Fecsku István viszont a héten elszenvedett két vereség után azt nyilatkozta a megyei napilapnak: Kínomban sírhatnék.

Hiányzik a röplabda, de gyermekem most a legfontosabb

Idén januárban született meg Répánszki Zoltán és Rékasi Csilla kisfia Noel. Az egykori tiszavasvári röplabdázó a múlt heti hazai bajnokin nyilatkozott a Best Of Rádiónak. Csilla szerint a  röplabda egy hosszú és nagyon szép periódus volt az életében, de egyenlőre lezártnak tekinti ezt a szakaszt. Kisfia születése óta napi 24 órában a család tölti ki az életét. Amikor csak teheti kilátogat a hazai mérkőzésekre és kisfiával együtt szurkol játékostársainak azért, hogy a csapata a dobogón végezhessen.
 

Magyar Kupa: Tiszalök nyerte az El-Classicot

  A labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtező 4. fordulójában három NB III-as együttes is elvérzett. A Baktalórántháza és az Ibrány számára az alacsonyabb osztályú ellenfelével szemben elért döntetlen kevésnek bizonyult – a vonatkozó szabály értelmében mindkét gárda kiesett. Az Ibrány az utolsó percben egyenlített Kemecsén, amelynek kapusa Szabó Attila a mérkőzés közben sorsdöntőnek bizonyuló 11-est hárított. A Bakta hiába vezetett 4–1-re Tuzséron, a házigazda alig több, mint öt perc alatt ledolgozta hátrányát, így továbbjutott.

Tartalékosan is magabiztosan

  Könnyed győzelemmel vette a hétvégi  akadályt a női röplabda NB II. Keleti csoportja rájátszásának 5. fordulójában  a Tiszavasvári női röplabda csapata.Az egri lányok nem tudtak meglepetést okozni. A múlt heti Gödöllő elleni győzelem némi derűlátásra adott okot, de bebizonyosodott a Tiszavasvári már „más kávéház¨. Az agriások játszma győzelem nélkül tértek haza, a legközelebb a harmadik szettben álltak a kisgyőzelemhez.

Medve Róbert : Számunkra most kezdődik a bajnokság !

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban csupán két szabolcsi együttes lépett pályára a hét végén. A Tiszavasvári biztosan nyert saját közönsége előtt,  csoportfordulóból elhalaszott mérkőzésen és jobb gólkülönbségének köszönhetően a tabella élére ugrott a szimpatikus civisvárosi egyetemi csapat ellen.Ugyanakkor a Demecser elbukta hazai mérkőzését.

Gyenge kezdés után erős visszaesés

  Egy hónap (kényszer)szünet után szombaton három mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály. Jellemző a körülményekre, hogy a 21. forduló szombati találkozói közül kettőt is műfüvön játszottak.A Tiszavavári csapata a Tuzsér csapatát fogadta. Az egy hónap (kényszer)szünet után újra pályáralépő csapatok közül a tuzséri kontrák jelentettek  igazi gólveszélyt.

A Tiszavasvári beérheti az éllovas Kisvárdát

 A tizenötödik fordulóban, a sportcsarnok beázása miatt elmaradt Tiszavasvári–Debreceni EAC NB II-es férfi kézilabda-mérkőzést pótolják pénteken (kezdés: 18.30). A második helyen posztoló hazaiak egyértelmű esélyesei a találkozónak, és győzelem esetén pontszámban beérik az éllovas Kisvárdát.Megjegyzésre érdemes, hogy szezon közben a gólkülönbség rangsorol, az utolsó játéknapot követően viszont az egymás elleni eredmény dönt: ebben a Várda lényegesen jobb, elvégre oda-vissza legyűrte a Vasvárit.

Győzelemre hajtanak a röpis lányok

  A női röplabda NB II-ben a rájátszás ötödik fordulóját tudják le a hét végén – Tiszavasvári számára azonban csak a negyedik bevetés következik. Mint arról korábban hírt adtunk, Kolozsi János együttese márciusban – önhibáján kívül – kétszer is ellenfél nélkül maradt, így, persze a tabella is kissé kusza. Ami fix: a szombaton hazai pályán (kezdés: 17 óra) szereplő Vasvári esélyesként fogadja az alapszakaszban utolsó, vagyis hetedik helyen záró Agria RC Eger csapatát.

Nem hibázott a Várda és a Vasvári

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport 17. fordulójában két szabolcsi rangadót is rendeztek.Mindkettőn az esélyesebb vendége nyertek: az éllovas Kisvárda, valamint legfőbb riválisa, a Tiszavasvári sem hibázott. A Nyírbátor folytatta nagyszerű tavaszi szereplését, miközben a Fehérgyarmat balszerencsés módon maradt alul Berettyóújfaluban.

Elmarad a Tiszavasvári és a Tiszalök hétvégi bajnokija

  A Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Versenybizottsága döntése értelmében a hét végén esedékes, 20. bajnoki forduló mérkőzéseit a sorsolásban kiírt helyszíneken és időpontban kell lejátszani! Ugyanakkor amennyiben a pálya állapota alkalmatlan a futballra, a hazai egyesületnek kötelessége  jelezni az Igazgatóságnak a találkozó elhalasztását, ezzel egy időben mihamarabb telefonon tájékoztatni az ellenfelet – legkésőbb március 30., szombat 10 óráig.

UEFA focitornát rendeztek Tiszavasváriban

  Az elmúlt hét végén Magyarországon járt az UEFA forgatócsoportja. A látogatás célja a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots-programjának, ezen belül az állami gondoskodásban élő gyermekek labdarúgótornáinak megtekintése volt.Az UEFA minden évben díjazza tagszervezeteinek legjobb Grassroots-projektjét. Erre a díjra a Magyar Labdarúgó Szövetség 2013-as évben az Egészséges Életmódért Hit és Sportalapítvány gondozásában működő gyermekotthonok labdarúgóprogramját terjesztette fel.
 

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

  A női röplabda NB II-ben a tabella második helyén álló Ráthonyi Kft- Eötvös DSE közvetlen üldözőjét, a tabellán mögötte mindössze egy ponttal leszakadó Tiszavasvárit fogadta. Ez a két csapat között már a harmadik találkozó volt, az elsőt Vasváriban a hazaiak 3:2-re nyerték meg, míg Debrecenben 3:1 arányú hazai győzelem született.

Trónfosztás Kisvárdán

  A hétvégi NB.II -es Férfi Kézilabda bajnokság fordulójában tekintélyes létszámú közönségének támogatását élvezve – győzelmével letaszította az élről a Tiszavasvárit. Medve Róbert a tiszavasváriak edzője szerint Igazi bajnoki rangadó volt, a mérkőzést az utolsó tíz percben buktuk el, mert ekkor többet hibáztunk.Lassan már nem is meglepetés, hogy a Mátészalkai MTK újabb vereséget szenvedett, ami Falcsik Miklós edző egyre nehezebben visel.

A rangadók rangadója Várdán

  Ezekben a pillanatokban kezdi meg soros bajnoki mérkőzését a Tiszavasvári Kézilabda csapata.Az élcsapatok összecsapása mellett Fehérgyarmaton is jó formában lévő megyei csapatok találkoznak. Akad néhány emberemlékezet óta nagy presztízsértékkel bíró összecsapás a férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, egy azonban fix, az aktuális szezonban a – vasárnap (kezdés: 18 óra) esedékes – Kisvárda–Tiszavasvári mérkőzés viszi a prímet. Elég csak a tabellára vetni egy röpke pillantást, és aligha szorul magyarázatra, miért titulálható a tavasz meccsének a felek találkozója.

Sok hűhó semmiért...

  A Tiszavasvári röplada csapatának meglehetősen furcsán indult a rájátszás hiszen az első körben a Gödöllő juniort ugyanis hiába várták – nem érkezett meg Vasváriba.A következő hét végére rendelt, Eger-Grape Vital elleni idegenbeli összecsapást szintén lefújták, mégpedig – nem kis meglepetésre – a hevesi gárda kérésére, amely játékosainak sorozatos megbetegedésekre hivatkozva szorgalmazta a halasztást. A szabolcsiak beleegyezésének köszönhetően a felek április 27-én pótolják a meccset.

 

 

Elmaradnak a hétvégi megyei futballmeccsek!

  A rendkívüli időjárási viszonyok miatt elmaradnak az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által március 16-17-re kiírt megyei I., II. és III. osztályú felnőtt, valamint utánpótlás bajnoki mérkőzések. A forduló pótlásáról, annak időpontjáról később születik döntés.
 

Egyetemi felmérő a csúcstalálkozó előtt

  A Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapata már csütörtökön letudja soros bajnoki mérkőzését. Az Észak-keleti csoportot vezető együttes 18 órától hazai pályán fogadja a Debreceni EAC-ot. A Medve Róbert játékos-edző irányította együttes eddig mindhárom tavaszi fellépését hibátlanul teljesítette, miközben a kilencedik helyen állomásozó hajdúsági egyetemisták két győzelmet mutathatnak fel az új esztendőben. Legutóbb azonban saját otthonukban véreztek el a Kisvárdával szemben.

Bőcsi capriccio

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport aktuális fordulójában az idegenben szereplő Demecser pontot szerzett a Fehérgyarmat elleni férfi rangadón, míg a nőknél a Kisvárda nyerte a „belharcot”. Érdekesség, hogy két férfi mérkőzésen is azonos eredmény született: a tabellát vezető Tiszavasvári, illetve legfőbb üldözője, a Kisvárda másolta egymást. Mindkét gárda 29 gólt szerzett, és láss csodát, az említett gyarmati találkozón is ugyancsak 29-29 gólt szereztek a felek.Medve Róbert tanítványai értékes győzelemmel tértek haza a sörgyáráról híres borsodi településről.

Dobogón a Fecsku csapat

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 17. fordulójában négy mérkőzést játszottak vasárnap. A térségünk cspatai közül a helyzeteikkel jobban sáfárkodó Tiszavasvári csapat megérdemelten gyűjtötte be a három pontot hazai pályán Gyulaháza csapata ellen és ugrott a dobogó harmadik fokára. A szomszédos Tiszalök csapata sem panaszkodhat, hiszen a Rakamazról hozták el a három bajnoki pontot.

A gyarmati szív sem segített Vasváriban

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban rendezett soros megyei rangadót a Tiszavasvári nyerte, amely megszilárdította első helyét a tabella tetején. Ugyanakkor fölényesen nyert az üldöző Kisvárda, akárcsak a tavasszal még hibátlan Nyírbátor is és a Demecser sem kegyelmezett hajdúsági ellenfelének.

Elmaradt a hétvégi röplabda bajnoki

  A női röplabda NB II-ben elmaradt a szombatra kiírt Tiszavasvári–Gödöllő junior bajnoki mérkőzés. A vendégek érthetetlen módon nem jelentek meg a találkozó helyszínén, a hazaiak pedig hiába vártak… A rájátszás első fordulójában kiírt összecsapást nyilvánvalóan a Vasvári javára igazolja a szövetség, ettől még furcsa a gödöllőiek hozzáállása, miközben éppen a Pest megyei városban rendezték a hét végén a Magyar Kupa négyes döntőjét – igaz, ott a klub felnőtt együttese volt érdekelt.

Remekül kezdték a tavaszt megyei focicsapataink

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 16. fordulóban vasárnap további hat mérkőzést játszottak. A legnagyobb meglepetés Nagykállóban született, ahol a második helyen álló hazaiak nem bírtk a sereghajtó Szakollyal.Jól kezdett a Tiszalök csapata, hiszen otthonában gyürte le a Nyírgyulaj csapatát.Kovács János bizakodva várja a tavaszi folytatást és reméli, hogy az őszi gyenge szereplés után a csapat megkapaszkodik a középmezőnyben. A Tiszavasvárinak nincsenek kiesési gondjai ennek lóellenére, rendre gyengén kezdi a  tavaszi szezont a csapat. Ezúttal rá cáfoltak a kétkedőkre és egy félidő alatt elintézték idegenben a Nyírmada csapatát.

"Rájátszanak" a Kolozsi lányok

  A félreérthető cím alapján azt is hihetnénk, hogy színészi babérokra törnek a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapat tagjai. Az előző mondatból egy dolog azonban biztos. Már a rájátszásban pattog a labda a hétvégi fordulóban a  hazai pályán Tiszavasvari röplabda csapatnak. Az alapszakaszban a harmadik helyet megcsípő házigazdák azt a Gödöllő junior együttesét fogadják (kezdés: 17 óra), amelyet a szezon korábbi szakaszában oda-vissza elporolták – másodszor alig három hete, idegenben. Vagyis, Kolozsi János gárdája minden tekintetben erősebbnek tűnik a középmezőnyt erősítő ellenfelénél, amit persze ismét bizonyítani kell a pályán, így három lehet a vasvári igazság.
 

Énekelve kezdenék a tavaszi szezont Fecskuék

  A jó Isten ez egyszer talán fogja a kezüket a rajton. A Szi-Zo Sport megyei első osztály tavaszi nyitányán akár jó előjel is lehet a Nyírmada számára, hogy aktuális ellenfele, a Tiszavasvári híresen rosszul szokta kezdeni az aktuális idényt.Fecsku István a tiszavasvári edzője úgy nyilatkozott a megyei napilapnak: "Szeretnénk már végre úgy kezdeni egy szezont, hogy énekelve menjünk haza! Nem lesz könnyű és egyszerű dolgunk, bízunk abban, hogy a jó isten ez egyszer nem engedi el kezünknek a bajnoki nyitányon.A hétvégén meg látjuk mire lesz képes a tiszavasvári csapat a Nyírmada otthonában.

Régi riválisok összecsapása Tiszavasváriban

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában már pénteken pályára szólítanak három szabolcsi együttest. A Tiszavasvári mindjárt megyei rangadón fogadja a Fehérgyarmatot (kezdés: 18 óra).A felek rivalizálása meglehetősen régi keletű, emlékezetes csatákat vívtak már – most ráadásul jól ál la szénájuk. Olyannyira, hogy a Vasvári listavezetőként, a Gyarmat a tabella negyedik helyén tanyázva melegít a soros mérkőzésre. Nem mellesleg, mindkét csapat győzelemmel abszolválta a bajnokság tavaszi idényének múlt heti nyitányát.

Négymilliós szállítmánnyal lépett meg egy csaló sofőr Szabolcsban

  Csaló kamionsofőrt vett őrizetbe a rendőrség a Szabolcs megyei Vaján. A férfi négymillió forint értékű szállítmánnyal lépett meg egy konzervgyárból – közölte a rendőrség kedden.A rendőrségen február 20-án tettek feljelentést, amely szerint a tyukodi telephelyről egy kamionos elszállított négymillió forint értékű konzervet, de a rakomány nem érkezett meg a megrendelőhöz.
 

Álmos kezdés után magabiztos győzelem Nádudvaron

  Megkezdődött a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport tavaszi idénye. A nyitányon mindjárt két megyei férfi rangadót rendeztek, amelyek a Fehérgyarmat és a Nyírbátor sikerélvel zárultak. Előbbi, magas hőfokú összecsapás mellett a demecseriek meglehetősen „érdekes” találkozója borzolta a kedélyeket. A demecseri edző szerint a ketrecharcos stílusban védekező miskolciak megfélelmítették, és szinte bedarálták fiatal játékosait. Véleménye szerint a meccs egyetlen pozitívuma, hogy sikerült súlyos sérülés nélkül megúszni a miskolci kalandot. A Tiszavasvári csapata rosszul kezdte az első félidőt Nádudvaron,de a folytatásban fokozatosan felőrölte a hazai együttest. Medve Róbert csapata győzelmének köszönhetően továbbra is a tabella élén tanyázik.

Hétvégén kibújnak a medve bocsok a barlangból

  Szombaton rajtol a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport tavaszi idénye. A csoport mezőnye „szembemegy” a naptárral. Noha még javában tombol a tél, a hét végén már tavaszi idény kezdődik – a meglehetősen népes szabolcsi különítmény számára is. Férfi vonalon mindjárt hat csapat érdekelt, közülük négy egymás elleni összecsapással nyitja a szezont a Mátészalkai és a Nyírbátor valamint a Fehérgyarmat és a Kisvárda Vagyis, azonmód belecsapnak a lecsóba.

Ezüst érmet nyert ifj.Farkas Gábor

 Továbbra is a asztali-labdarúgás fellegvára Tiszavasvári. Február 17-én vasárnap Budapesten a XVIII. kerületi Polgárok Házában rendezték meg a  II. Hungária Kupa (12 érintéses) asztali-labdarúgó egyéni EB- kvalifikációs versenyt.A Verseny fővédnöke: Kucsák László országgyűlési képviselő, Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre alpolgármestere volt.A verseny a harmadik állomása a 2014-ben Budapesten megrendezésre kerülő 7. szektorlabda Európa-bajnokság 8 fordulós kvalifikációs sorozatának.

Az elérhető legjobb helyre hajt a Tiszavasvári

  Az alapszakasz utolsó fellépését teljesíti a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapat. A szabolcsiak a pillanatnyilag legerősebb magyar klubnak számító Gödöllő junior gárdájával találkoznak szombaton – idegenben.Kolozsi János együttese a harmadik helyen táborozik, és éppúgy lehet második, mint negyedik. A tabella ugyanis rendkívül szoros, a végső sorrendet nagyban befolyásolja a vasárnap esedékes Hajdúböszörmény–Debrecen összecsapás eredménye is.

Könnyed röplabda siker

  Az alapszakasz utolsó otthoni mérkőzésén könnyed győzelemmel őrizte meg hazai veretlenségét a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata. 

Röplabda NB II. Női, 11. forduló

Tiszavasvári–Eger Grape Vital SE 3:0 (10, 12, 17)
Tiszavasvári, 50 néző, v.: Szabó P., Daróczi.
Tiszavasvári: Koczka R, Kozák A., Tóth D., Mezei N., Lévai G., Szalai G. Csere: Benedek E., Sándor B. Edző: Kolozsi János.

Talán mindenki felkel az ágyból…

  Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzését vívja a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata – szombaton (kezdés. 17 óra). Kolozsi János negyedik helyen táborozó együttese eleddig hibátlan saját katlanjában: a korábbi hat fellépését kivétel nélkül megnyerte, és persze az Eger Grape Vital SE ellen sem szeretné elcsúfítani fényes mérlegét. Mindazonáltal a házigazdák fel nem éppen ideális módon készültek a hatodik pozícióban posztoló hevesiekkel szemben. A vékony létszámú vasvári csapatot ugyanis betegslégek sújtják, ezzel együtt a szakmai stáb bízik abban, hogy a meccsre mindenki felkel az ágyból…

Több, mint becsületes küzdelem

  A csapatot sújtó létszámgondok miatt már az is bravúrnak tekinthető, hogy a női röplabda NB II-ben szereplő Tiszavasvári egyáltalán ki tudott állni a soros bajnoki mérkőzésre, az pedig hab a tortán, hogy a hátráltató körülmények dacára nagy küzdelemre késztette ellenfelét. A betegség, sérülés, valamint távozó játékos következtében megcsappant keret több, mint becsületesen állt helyt Berényben.

Nyert és előrelépett a Vasvári

  Egy hónapos szünet után folytatódott az NB II-es női röplabda-bajnokság. A Tiszavasvári lendülete az új évben sem csökkent, a nagy akarással küzdő, maroknyi létszámú együttes nyolcadik győzelmét aratta , így a harmadik helyre lépett előre a táblázaton.

Szombati nélkül szombaton

  Egy hónapos szünet mindjárt belecsap a lecsóba a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata. Kolozsi János negyedik helyen táborozó együttese szombaton (kezdés: 17 óra), hazai pályán rangadót vív a tabellán egy pozícióval előtte tanyázó Hajdúböszörmény ellen. Megjegyzésre érdemes, hogy az élen feszítő Szeged hét pontos, tekintélyes előnyt épített, noha egyetlen vereségét éppen a Vasváritól szenvedte el.

Visszatért kölcsönjátékosokkal erősít a Vasvári

  Hagyománytisztelő emberek élnek Tiszavasváriban. Legalábbis a megyei első osztályú futballegylet elöljárói ragaszkodnak az elmúlt évek bevált módijához – ezúttal sem keregetik szét a játékoskeretet (mondjuk, különösebb okuk sem lenne rá…), miközben nem is tartanak nagybevásárlást. Sőt, a jelek szerint semmilyen változást nem terveznek. Helyesebben az ősszel Polgárra kölcsönadott három ember, Bakos Tibor, Pethe Sándor, valamint Tisza Sándor visszatérésvel bővülhet a létszám: ha a január 8-án kezdődött felkészülés során teljesítményükkel meggyőzik Fecsku Istvánt – tavasszal az ötödik helyen állomásozó csapatot erősíthetik.

Térdre kényszerült az éllovas Tiszavasváriban

  Nyolc győzelem után Tiszavasváriban elszenvedte első vereségét az SZTE EHÖK SE NB II-es női röplabdacsapata, de még így is 4 ponttal vezeti a tabellát.Hiányos csapattal, s fáradtan érkezett Tiszavasváriba az SZTE EHÖK SE női röplabdacsapata.Sokat elárul az NB II-es női röplabda mérkőzésről, hogy az ötödik szettben 8:3-ra vezetett a Tiszavasvári, innen egyenlített a tabella éllovasa (9:9).Néhány pillanat múlva ismét a házigazdánál volt az előny (13:10), majd meccslabdáról fordítva csikarta ki a győzelmet. Ez volt a Vasvári hatodik sikere zsinórban, amely úgy zárja a második helyen az őszt, hogy hazai pályán veretlen maradt.

Élen a Vasvári

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban véget ért a Kisvárda hetek óta tartó uralma. A korábbi listavezető hazai pályán botlott, amit azonnal kihasznált és az élre szökkent a Tiszavasvári. Saját otthonában továbbra ia verhetetlen a Demecser, míg a Fehérgyarmat zsinórban második idegenbeli meccsén diadalmaskodott.
 

Menetel a Kolozsi-csapat

  A női röplabda NB II-ben szereplő Tiszavasvári az ötödik győzelmét aratta – ebből négyet zsinórban. A hazai pályán továbbra is hibátlan együttes a sok hiányzó ellenére végig motiváltan, koncentráltan játszott.
 

Isteni fohász, acélosodik a Tiszalök

  Labdarúgó Szi-Zo Sport-dr. Zilahi megyei I. osztály, 15. forduló, vasárnapi mérkőzések: Döntetlen Kótajban, Szakolyban és Tiszalökön, a Nagykálló a szomszédvári rangadón aratott sikerrel biztosította be őszi második helyét.A tiszavasvári csapat a tabella végén kullogó Szakoly csapatával csak döntetlent játszott.
 

Bátorító győzelem

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hét végi fordulóját – gyaníthatóan – mielőbb szeretnék elfeledni Kisvárdán: a továbbra is listavezető férfi együttes ugyanis súlyos vereséget szenvedett Berettyóújfaluban,Ugyanakkor a férfiaknál a Fehérgyarmat először nyert idegenben, és mindjárt a szatmári örökrangadón kerekedett felül. A Tiszavasvári is bravúros győzelmet mutathat fel, miközben a Kállósemjén-Kölcsey DSE női különítménye folytatta szárnyalását.

Kevés volt az Egri Bikavér...

  A Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapat zsinórban negyedik győzelmét aratta a 6. bajnoki fordulóban.Az elmúlt hétvégén a Kolozsi lnyok újfent az Egerrel csaptak össze és magabiztos játékkal hozták el a bajnoki pontokat a Bikavér fővárosából.Sima mérkőzésen, a rutinosabb vendégek folytatták nagyszerű szereplésüket és már a dobogót ostromolják.

Eltáncolt Kállói kettős...

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 14. fordulójában négy mérkőzést játszottak vasárnap.A Tiszavasvári othon szendvedett vereséget Nagykálló csapatától míg A Mátészalkai MTK–Tiszalök mérkőzést december 1-én rendezik.

Borbély Ádám a kézilabda elitben véd

A Tiszavasvári születésű Borbély Ádámot a veszprémi férfi kézilabdacsapat foglalkoztatja.Valami lehet a szabolcsi levegőben, ugyanis a Tiszavasváriban felcseperedett Borbély Ádámot kiszúrta magának a honi elit – a tizenhét esztendős hálóőr a legjobb magyar férfi klub, a Veszprém soraiban pallérozódik. Egyébiránt a véletlen műve, hogy a harmadikos gimnazista a „ketrec” előtt teljesít szolgálatot. Anno Vasváriban elfogytak a kapusok, mire közölték vele: „Állj be, nézzük meg, mit tudsz!” Nos, a jelek szerint elég sokat...

Lubickoltak Szoboszló ellen

A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban a listavezető Kisvárda nehezen, a Demecser némileg könnyebben múlta felül megyei riválisát. A Tiszavasvári fölényes hazai sikerrel tudta le soros feladatát, míg a Fehérgyarmat döntetlent játszott ugyancsak saját közönsége előtt.

Az ember haja égnek állt…

 Fecsku István szerint vitatható góllal vesztett a Tiszavasvári és az ellenfél műeséseit is nehezen tolerálta. A tiszavasváriak mestere ritkán szól, de akkor nagyot. A Tiszavasvári edzője – másokkal ellentétben – hosszú ideje nem kritizálta a játékvezetést, ezúttal mégis szót kért. A megyei első osztályú futballcsapat ugyanis szombaton hazai pályán elbukta (1–2) az éllovas Kemecse elleni rangadót, véleménye szerint meglehetősen furcsa körülmények között.
 

Debrecenbe kéne menni...

 Igazán hektikus, mindazonáltal szórakoztató mérkőzésen a szív és az akarat segítette győzelemhez a lelkes Tiszavasvárit az eddig veretlen vendégek ellen a női röplabda NB II. 4. fordulójában.Kolozsi János lányai , így boldogan énekelhették a közismert nótát hétvégi győzelmük után.

Mindenki a bírót szidta

  Teljes fordulót bonyolítottak le a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban. A férfiaknál egyedül a Fehérgyarmat szenvedett vereséget, ugyanakkor a Nyírbátor, Mátészalka páros hazai pályán, míg a táblázatot továbbra is vezető Kisvárda vendégként diadalmaskodott. Minden szempontbók kiemelkedett a Demecser–Tiszavasvári megyei rangadó, amely döntetlenre végződött: a csata után pedig mindkét oldal nagyfokú elégedetlenségének adott hangot – a játékvezetői ténykedést illetően

Mint egy falat kenyér, de mi lesz a Tiszalökkel...?

 Teljes fordulót rendeztek a  labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 12. fordulójában , ahol a Tiszavasvári kemény küzdelemben a szebb napokat megélt Rakamaz otthonából hozta el a  három bajnoki pontot.A tiszalöki csapat egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül hiszen az eddig lejátszott 12 forduló alatt mindössze két mérkőzést tudott nyerni.Kilenc alkalommal kiakpott és csak egy döntetlenre futotta.Az elmúlt hétvégén Balkányból tért haza a pont nélkül a Kovács János irányította csapat.

Megcsipkedték a Szegedet

  Szegeden tett kirándulást az elmúlt hétvégén a Kolozsi János vezette női röplabda csapat. Több, mint két órás, izgalmas mérkőzésen a maradt alul a Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata, amely közel állt a nagy bravúrhoz a listavezető, veretlen Szeged otthonában.

Magasan a Szalka fölött

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában két megyei férfi rangadót is rendeztek – Kisvárdán, illetve Tiszavasváriban is biztos hazai győzelem született. Meglehetősen nagy áldozatot követelt a fehérgyarmatiak sikere, miközben a Kállósemjén-Kölcsey DSE női együttese folytatta jó szereplését.
 

A kecske ellopta a káposztát.

  Folytatódott a küzdelem a labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztályban.Az elmúlt hétvégén a 11. forduló mérkőzéseit rendezték.A Tiszavasvári otthon veszített pontott , míg a Tiszalök továbbra is képtelen nyerni.

Mélybe zuhant a Tiszalök

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 10. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.a Tiszavasvári csapata könnyed játékkal verte a szebb napokat megélt Nyírkarászt, míg a Tiszalök továbbra is szenved és a tabella utolsó helyén tanyázik.

Rangadót buktunk Kisvárda ellen

  A kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hét végi fordulójában nagyot domborított a kisvárdai együttes ráadásul megyei rangadón kerekedett felül a Tiszavasvári csapatán.A vesesggel a Tiszavasvári visszaesett a tabella harmadik helyére.

Újra bevették Eger várát

  A felkészülési torna után bajnoki mérkőzésen is sikerrel vette az akadályt a Tiszavasvári Női röplabda együttese a hétvégén.Kolozsi János lányai sima győzelemmel hangoltak a hétvégi szegedi túrára.

Kiss Krisztián a bajnoki tabella élére lőtte a kézilabda csapatot

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban.Talán nem meglepő, hogy debreceni sikerével a Tiszavasvári az első helyre ugrott megelőzve a Kisvárdát és a Demecsert.A csapat legeredményesebb játékosa a kilenc gólt szerző Kiss Krisztián volt. Medve Róbert szerint korrekt játékvezetés mellett az idény játékát nyújtva, végig magabiztosan vezetve nyert a csapat.

Aludtak a röplabdás lányok Böszörményben

  A női röplabda NB II. nyitófordulójában KOlozsi János lányai két átaludt szett után megmutatták, hogy játszani is tudnak – ezért azonban még nem járt pont.Szoros küzdelemben végül a hazaiak diadalmaskodtak. A Tiszavasvári együttes szombaton, 17 órakor hazai pályán a szokott helyszínen a Városi Sportcsarnokban debütál, amikor is az Eger csapatát fogadja.

Fazekas megtalálta góllövő cipőjét

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 9. fordulójában teljes fordulót rendeztek a hétvégén, melyek közül talán a legnagyobb meglepetés a sereghajtó Szakoly látványos feltámadása.A tiszalöki csapat továbbra is gyengén muzsikál és a tabella alján tanyázik.Ami viszont örömteli hír, hogy Fazekas a Tiszavasvári csapatában megtalálta gollóvő cipőjét és betalált a Mátészalka ellen.

Habos volt a bőcsi

  A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban teljes fordulót rendeztek, amelynek nagy nyertese egyértelműen a Demecser: Kósa István együttese megyei rangadót nyert és tabella élére ugrott.Tiszavasvári a Bőcs csapatát verte magabiztos játékkal és a tabella második helyén tanyázik Medve Róbert csapata.
 

Ragacsos volt a Vatta - cukor, bajban a Tiszalök

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I.osztály 8. fordulója már szombaton is bővelkedett meglepetésekben, amiből a vasárnapi folytatásban sem volt hiány. Mindkét járási érdekeltségű csapatun vereséget szenvedett.Tiszalök csapata vereségével nagyon nehéz helyzetbe került, hiszen a tabella utolsó előtti helyén várja a jövő heti folytatást.

Dancs Miklós néma maradt

  A balátlövő miatt átkozhatja balsorsát a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapat. A vendégek reményeit ugyanis Szabó Péter döntötte romba: a huszonhárom esztendős fehérgyarmati játékos tizennégy gólt „gyártva” jelentős mértékben járult hozzá együttese 40–33-as győzelméhez. A Tiszavasvári ellen mindig nagy meccset játszunk, és bár nyertünk, azt azért hozzáteszem a szünetben még a vendégek vezettek – merült a részletekbe a gyarmati kulcsember, Szabó Péter. – Az öltözőben rendeztük a sorokat, és ha jól emlékszem, már kilenc góllal is megugrottunk.

Felemás eredmények a focihétvégén

  Szi-Zo Sport megyei I. osztály 7. fordulójában a feltámadó Nyírgyulaj legyőzte a Nyírkarászt, míg az éllovas Kemecse – Fekete Ádám három góljának is köszönhetően – lelépte az eddig jól szereplő Nagyhalászt. Tiszavasvári otthon tartotta magabiztosjátékkel a három pontot Balkány ellen, míg a Tiszalök Gyulaházán szenvedett vereséget.

Verekedés a Tiszalöki focipályán

  Verekedés tört ki  a Tiszalök II-Bashalom Megyei 3.osztályú bajnokság hétvégi mérkőzésén.A 71. percben félbeszakadt a mérkőzés, a vendég játékosok focipályára nem illő magatartása miatt! A lefújás pillanatában 5:1 re a hazaiak vezettek amikor az egyik vendég játékos miután a kiállítás sorsára jutott megpróbált elégtételt venni a játékvezetői hármason.

Egerben vitézkedtek a röpis lányok

  Az október derekán esedékes bajnoki rajtra készülő Tiszavasvári NB II-es női röplabdacsapata felkészülési tornát nyert Egerben. A nagy hagyományokkal bíró Szüret Kupán három, ugyancsak az enbé kettőben szereplő együttes társaságában lépett pályára a továbbra is Kolozsi János irányította Vasvári. A szabolcsiak első meccsüket elbukták a Közgáz Egyetem ellen, a folytatásban azomban előbb a házigazda hevesieket, majd a nagy esélyesnek tartott Jászberényt is legyőzték.

Beindult a kézilabda nagyüzem...

   A hét végén elrajtolt a kézilabda NB II. küzdelemsorozata, mégpedig nem kevesebb, mint nyolc szabolcsi együttes – remélhetőleg – mindvégig aktív, minél eredményesebb szereplésével. A férfiak tizenkét csapatot felvonultató Észak-keleti csoportjában hat megyei csapatunk próbál maradandót alkotni, vagyis a mezőny felét a „mieink” adják. Mivel az elmúlt évadban valamennyi gárda megkapaszkodott, a Fehérgyarmat, Demecser, Nyírbátor, Kisvárda, Mátészalkai MTK, Tiszavasvári különítmény ezúttal is színre lép.

Tuzséron vitézkedtek a Fecsku legények

  A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 6. fordulójában hat mérkőzést játszottak vasárnap. Rácz Róbert mesterhármassal segítette a Kótajt, míg Kovács István újabb duplával járult hozzá a bajnokesélyes Kemecse idegenbeli sikeréhez. Tiszavasvári Tuzsérról hozta el a három bajnoki pontot, míg a Tiszalök hazai pályán játszott döntettlent.

Nagyobb lehet a Kacsás-tó

  Az Alkaloida „Lombik” Horgász Egyesület a Kacsás tavon sokak örömére, különböző felújítási munkálatokat végzett a közelmúltban. Hasznosításra került a nyárfaerdő, ki lett emelve, helyre lett állítva az útburkolat és a parkoló, új filagória épült, ki lett cserélve a régi, veszélyes villanyvezeték-rendszer, új kapu készült, új kerítést építettek.A tervek szerint az egyesület vezetése a tereprendezés után bővíteni kívánja a vízfelület méretét pályázat forrás bevonásával.

Hatalmas sikerű sakkverseny volt Tiszavasváriban

  Szeptember 1-jén a tiszaújvárosi Optiris Optika jóvoltából negyedszer került megrendezésre a Nagyidai Kálmán emlékverseny városunkban. Az Optiris Optika jóvoltából mind a 82 benevezett játékos kapott egy 3000 forint értékű ajándékutalványt, amivel a verseny összdíjazása értékben közel 400000 forintra emelkedett. Ez az összeg országosan is kiemelkedő, hiszen több napos FIDE versenyeket rendeznek ilyen díjazással, villámversenyt nem. A tavalyi 63 után idén előzetesen több mint 90-en regisztráltak, végül 82-en ültek asztalhoz, köztük 2 nemzetközi mester és 3 FIDE mester.

Péntekék nem mondtak csütörtököt.

   Nem tegnap volt, amikor utoljára Tiszalök–Tiszavasvári mérkőzést játszottak a Szi-Zo Sport megyei első osztályú bajnokságban. A hazaiak az elmúlt esztendőkben az NB III-ban szerepeltek, kiesésük után visszatérhetnek a régi szép idők, elvégre a szomszédvárak – szombati – összecsapása sosem fulladt unalomba. Most sem így történt hiszen az elmúlt hétvégén két fronton is összemérték tudásukat a két város csapatai mind a megyei 1.és megyei 3.osztályban.

Fazekas Marci a válogatottban

 Szombaton rendezik meg második alkalommal a Focifesztivált a Magyar Labdarúgó Szövetség bázisán – a telki edzőközpontban. Az egész napos monstre program fő attrakciójaként (kezdés: 18.45) a spanyol Barcelona és az Espanol öregfiúk csapatai, valamint a Dunai Antal által irányított magyar öregfiúk-válogatott a Kubala Kupáért vív – nem éppen vérre menő – csatát.

Pályaavatón asszisztáltak a Fecsku legények

A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztály 2. fordulójában óriási meglepetésre a Nagyhalász idegenben győzte le az élcsapatok közé sorolt Nagykállót. A tavalyi szezon ezüstérmes Tiszavasvári csapata Gyulaházán kapott ki. Az Nb-III ból kihullott Tiszalök hazai pályán nehéz mérkőzésen győzte le Rakamaz csapatát.

 

Gőzerővel készülnek a Tiszavasvári kézisek

Három hete kezdte a munkát a Tiszavasvári NB II-es férfi kézilabdacsapat, amelyet továbbra is Medve Róbert játékos-edző irányít. Aligha vág mellbe bárkit is, hogy változott viszont a keret összetétele – ilyenkor, nyáron ez már csak így szokás. Az NYKSK-Nyír-Komplett második vonalban szereplő együttesétől – kölcsönben – érkezett a balszélső Vasas Tamás. Az ugyancsak a nyíregyháziak kötelékéhez tartozó duó, Dancs Máté és Dobos Balázs kettős játékengedéllyel erősítheti a Vasvárit a közelgő bajnoki nyitányon.

Megújul a sportudvar az Tiszavavasvári Általános iskolában

A kivitelező cég szakemberei lázasan dolgoznak azon, hogy a Tiszavasvári Általános Iskola atlétika pályája a szeptemberi 3.-i tanévnyitóra elkészüljön. Az iskola Diák Sport Egyesülete a Leader pályázati rendszerben közel 16 millió forint támogatást nyert az atlétikai pálya felújítására valamint egy szabadtéri kondi park kialakítására.

Tiszadobon kupáztak a Fecsku legények

A Magyar Kupa aktuális sorozatában az országos főtábla mérkőzéseit játsszák az elkövetkező napokban, miközben a vasárnap már a megyei selejtező 2012/13. évi kiírásának második fordulóját tudják le az érintett együttesek.Vasárnap újabb mérkőzéseket játszottak a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezőjének első fordulójában.

  • Újabb kontroll Tiszavasváriban

      A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

  • Református (M)érték Hajdúnánáson

      Nem csak a reformáció 500. évfordulója alkalmából marad emlékezetes ez az év a nánási emberek számára. Elhelyezték a református óvoda és a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnáziumának alapkövét, valamint átadtak egy Kálvin-szobrot, és a gimnázium dísztermének festett fakazettás mennyezetét is Hajdúnánáson pénteken.

  • Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

      Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.Közélet »

Újabb kontroll Tiszavasváriban

  A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai a közúti közlekedési balesetek megelőzése és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése érdekében végeztek „Finn módszeres” ittasság-ellenőrzést 2017. november 12-én Tiszavasváriban – tudatta a megyei rendőrfőkapitányság a police.hu oldalon.

Kultúra »

Egyszer fent, egyszer lent. Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e életünkön!

  Életünkben vannak időszakok, amikor úgy érezzük, hogy minden sínen van beleértve magánéletünket, és szakmai életünket is. Párkapcsolatunk harmonikusnak tekinthető, a munkahelyen sincsenek problémák, és még szabadidőnk is van. Szabadidőnkben rengeteg mindent tudunk csinálni.


Gazdaság »

Bombát találtak a tiszavasvári úti laktanya mellett

  Vélhetően egy második világháborús bombát találtak a péntek délelőtt Nyíregyházán, Tiszavasvári úton, a volt Vorosilov laktanya kerítése mellett. A negyvenöt centiméter hosszú robbanószerkezetet erősáramú kábel fektetése közben munkagép fordította ki a földből. A dolgozók azonnal hívták a rendőrséget, akik értesítették a tűzszerészeket.

Sport »

Benyusz letarolta a Berettyót

  Teljes fordulót rendeztek a kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban, bár nem minden megyei csapat lépett pályára. Tiszavasvári csapata a Berettyóújfalu csapatát fogadta hazai környezetben. A Hadas legények szoros első félidőt követően a 41. percben már tizenegy góllal vezettek és magabiztos győzelmet arattak.Ezt már olvasta?

Elolvasom »