Kommentár nélkül

Hepatitiszjárvány robbantották ki több Szabolcs megyei településen köztük Tiszavasváriban

Különös történetek Kepes Andrással

Október 9-én szerdán közönségtalálkozóra invitálta az érdeklődőket a Városi Könyvtár Tiszavasváriban. A vendég ezúttal Kepes András újságíró, író, egyetemi tanár, neves televíziós személyiség volt.

Nyitott Templomok Hete Tiszavasváriban II.

Október 16-án a Görög katolikus Templomban Paraklisz liturgiát celebrált főtisztelendő Tasi Tamás parókus.

Nyitott Templomok Hete Tiszavasváriban

Október 17-én a Református Templomban zenés orgonajátékkal egybekötött múltidéző vehettek részt az érdeklődők. A szolgálatot Katona Béla lelkipásztor tartotta. Orgonán kísért Kissné Dr. Sepsi Ágnes kántor .

50 éves a Váci Mihály Gimnázium

Fennállásának 50. évfordulója alkalmából ünnepséget rendeztek a Váci Mihály Gimnázium tornacsarnokában 2013.október 21-én hétfőn.

Fertő a város szélén (kommentár nélkül)

Hosszú évek óta semmi nem történik. Városi legendák szerint a 80 -as években telepítették ide a roma lakosságot Sulyok József tanácselnök regnálása alatt. Akkor még nem voltak ilyen sokan.Manapság a város lakosságának 30 % roma származású. Amikor ezt a filmet nézi, kérem gondoljon arra, hogy az itt élők családok bevételi forrásként leginkább a születendő gyereket és a vagyon elleni bűncselekményt tekintik a megélhetésnek.Ingyenes oktatásban, étkezésben részesülnek.Az iskolában a tankönyvekért nem kell fizetniük.Közműdíjakat(víz, gáz, villany,szemét díj)ritkán vagy egyáltalán nem fizetnek az itt élők.A törvény által megszabott adókat(helyi adók) csekély mértékben vagy egyáltalán nem fizetnek. A szemét pedig csak nő ...

Tiszavasvári-Mátészalka bajnoki kézilabda mérkőzés

Megkezdődött a kézilabda NB II. Észak-keleti csoport soros bajnoki idénye.TISZAVASVÁRI SE-QUICK2000 - MÁTÉSZALKAI MTK 33-21 A hazaiak közepes játékkal hozták az első hazai győzelmet.

Kommentár nélkül

Kulcsfigurák lehetnek A következő két hétben rájuk figyel az ország. De mennyit tudunk róluk valójában? Milyen a csapategység? Mit várnak a világbajnokságtól? Mi most megmutatjuk: fókuszban az U19-es férfi kézilabda-válogatott két játékosa!

Kommentár nélkül...

Tiszavasvári SE-QUICK 200--Demecseri VKSE Tiszavasvári Városi Sportcsarnok 2013.04.21. vasárnap

Kommentár nélkül...

Tiszalök nyerte az El-Classicot Az "El Classiconak" is beillő szomszédvári rangadón Tiszavasváriban parázs hangulatban, piros és sárga lapokkal színezett mérkőzésen a fiatal tiszalöki csikócsapat győzedelmeskedett 1-2 arányban.A Tiszavasvári az utolsó percben még büntetőt is hibázott. Így ért véget a mérkőzés

Kommentár nélkül...

Április 06-án szombaton táncházba invitálta az érdeklődőket a Göbölyös Tánccsoport. A helyszín a Váci Mihály Gimnázium étterme volt, ahol táncra perdült az Aranysarkantyú díjas Pethe Miklós is.

Kommentár nélkül...

Április 06-án szombaton táncházba invitálták az érdeklődőket ahol a "Göbölyöcskék" is táncolhattak.

Kommentár nélkül...

A Vasvári Pál Múzeum és a Langaméta Óvodai Szakmai Munkaközösség közösen rendezte meg családi napját 2013. március 22-én a Bethlen utcai Civil Házban.A délután során bemutatkoztak a városi mesemondó verseny győztesei.

Kommentár nélkül...

Másfél órás emlékezetes koncerttel örvendeztette meg rajongóit Balázs Fecó Tiszavasváriban 2013.március.28 -án csütörtökön.

Kommentár nélkül...

Megtartották a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt március 15.-i ünnepség és ahhoz kapcsolódó programok első részét március 18.-án hétfőn délelőtt. A Találkozások Házában megtartott eseményen köszöntő beszédet mondott Dr.Fülöp Erik polgármester.Ezt követően Lázár István a Találkozások Háza intézményvezetője nyitotta meg Czire Alpár fotókiállítását.

Kommentár nélkül...

Megtartották a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt március 15.-i ünnepség és ahhoz kapcsolódó programok első részét március 18 -án hétfőn délelőtt.Felvételünk a Március 15. téren Vasvári Pál szobránál készült

Kommentár nélkül...

A Tiszavasvári Tűzoltóság öreg IFA szerkocsija is bekapcsolódott 2013. március 15-én a hóeltakarítási munkálatokba.Felvételünk az indulás előtti pillanatokban készült

Kommentár nélkül...

Csak néhány autós és gyalogos közlekedik Tiszavasvári kihalt főutcáján március 15-én a rendkívüli időjárásban.

Kommentár nélkül...

A rendkívüli időjárásra való tekintettel elmaradt a Március 15. ünnepi rendezvény Tiszavasváriban

Kommentár nélkül...

TSE- HTE NB-II -es röplabda mérkőzés Tiszavasvári Városi Sportcsarnok

Kommentár nélkül...

"Sportolók a gyerekekért" sportgála. A Tiszavasvári Sportegyesület Kézilabda- és Labdarúgó Szakosztálya Sportgálája 2012.december 15.

Kommentár nélkül...

Új köztéri alkotás avatása Kabay Jánosról Tiszavasváriban 2012.december 14.péntek

Kommentár nélkül...

Fogyatékkal élők színházi előadása Tiszavasváriban 2012.december 11.kedd

Kommentár nélkül...

Tündik András kihirdeti az alpolgármester személyét Tiszavasváriban 2012.11.12.hétfő

Kommentár nélkül...

Képviselői eskütétel a Tiszavasváriban 2012.10.12.hétfő

Kommentár nélkül...

Rockzene a Tiszavasvári-Kézilabda bajnoki kézilabda mérkőzés szünetében

Kommentár nélkül...

Dr.Fülöp Erik polgármesteri eskütétele 2012.11.12. hétfő

Kommentár nélkül...

56-os megemlékezés Tiszavasváriban 2012,október 23-án Városháza tér

Kommentár nélkül...

Tiszavasvári-Kisvárda NB-II -es Férfi Kézilabda bajnoki mérkőzés Városi Sportcsarnok

Kommentár nélkül...

Tiszavasvári-Eger NB.II-es Női röplabda bajnoki mérkőzés. Városi Sportcsarnok

Kommentár nélkül...

Ruszin Nemzetiségi Nap a Vasvári Pál Múzeumban Tiszavasváriban

Kommentár nélkül...

Állásbörze a Tiszavasvári Városi Sportcsarnokban.Vinnai Győző Megyei kormánymegbízott köszöntő beszéde /részlet/

Kommentár nélkül...

Tiszavasvári bekapcsolódott a járműszerelvény-gyártásba. A tiszavasvári gyáregységben 2013-ban további fejlesztéseket indít a társaság, amely 2014 végéig összesen 120 helyi lakos foglalkoztatását tervezi.

Kommentár nélkül....

Így folyik el hosszú évek óta szeptembertől - májusig Tiszavasvári "kincse". Más települések ezzel ellentétben hosszú évek óta jelentős idegenforgalmat bonyolítanak le egész évben termál kincsüknek köszönhetően.

Kommentár nélkül...

Csodák Palotája utazó Road show Tiszavasváriban II.

Kommentár nélkül...

Csodák Palotája utazó Road show Tiszavasváriban I.

Kommentár nélkül...

Tiszavasvári-Mátészalka NB-II Férfi Kézilabda mérkőzés Tiszavasvári Városi Sportcsarnok

Utazik a cukorrépa

Idén több mint 100 hektáron termett cukorrépa a tiszavasvári Zöld Mező Szövetkezet területén. A termést vasúton szállítják az ország egyetlen még működő üzemébe, a kaposvári Cukorgyárba. Felvételünkön a tiszavasvári vasútállomás rakodó területén készült.

Kommentár nélkül...

Útjavítás Tiszavasváriban a Városháza téren
  • Audi és Dacia ütközött Hajdúnánásnál

      A 3502-es számú úton Hajdúnánás irányába közlekedett egy daciás férfi szerda délután, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az előtte haladó Audival. A mentők a Dacia sofőrjét és utasát könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

  • Elfogták a tiszalöki késelőt

      A rendőrök 2017. július 16-án lakóhelyén elfogták azt a 32 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint négy nappal korábban a hajnali órákban Tiszalökön több ember életére tört. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 12-én a nyitott ablakon keresztül bement volt élettársa lakóházába, ahol minden előzmény nélkül egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, valamint gyermekeit, egy 13 éves fiút, egy 15 éves és egy 18 éves lányt, majd ismeretlen helyre távozott.

  • Villanyoszlopnak csapódott

      A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi pénteken Tiszavasváriban, a Déryné utcában. Személyi sérülés nem történt. Információink szerint a nem megfelelő sebességválasztás miatt történhetett a baleset. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.Közélet »

Villanyoszlopnak csapódott

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi pénteken Tiszavasváriban, a Déryné utcában. Személyi sérülés nem történt. Információink szerint a nem megfelelő sebességválasztás miatt történhetett a baleset. A város önkormányzati tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Kultúra »

Kiemelt razzia volt a Keleti-Főcsatornán

  Kiemelt ellenőrzést tartotak a közelmúltban a Keleti-Főcsatornán a tiszalöki zsiliptől Bakonszegig a főcsatorna teljes(98 kilométeres) hosszában. Az ellenőrzést a ponty-, harcsa- és compófogási tilalom mellett az elmúlt hetekben betelepített halak védelme is indokolta tudtuk meg Csengeri Imrétől a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének szervezési és kommunikációs munkatársától.


Gazdaság »

TOPOS forrásból kap zöld utat a Komplex energetikai fejlesztés

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg – Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében benyújtott támogatási kérelmek második körét is elbírálta az irányító hatóság, így összesen 5,8 milliárd forint értékben újabb 41 megyei projekt kapott zöld utat.

Sport »

Strandkézilabda: Tiszavasváriban folytatódott a bajnokság

  A SMART Ingatlan Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság soron következő állomása Tiszavasvári volt. Az egynapos tornán öt férfi és hét női csapat szállt versenybe a pontokért. A férfiak mezőnyében ismételten a Beach Stars BHC végzett az első helyen, míg a nőknél a FullGSM Nyúlon Túl csapata sikerével ért véget a hétvégi forduló.Ezt már olvasta?

Elolvasom »